דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מקור קדום למעלליו של יש"ו והריגתו

2022
9 8 0 1
  • יש למישהו סרוק אגרת הקודש של החזו"א לנשואים?

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/08/2022 13:55 שלחתי.
  • מקור של פתגם ידוע

2022
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/08/2022 16:14 הספיקה לי העזרה של החכמים כאן.. יישר כח!
  • מקור בס' קדום

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2022 13:01 האבן שלמה הוא נכדו של הקול ארי' וזקני זצ"ל מן הסתם לא ראה זאת בקול ארי' אלא שמלפנים הי' מקובל כזה זוהר לכן בקשתי מקור קדום יותר מאת: [email protected] -- שלמה ענגלארד
  • [4]: יש כזה אפשרות של ביטול קבל שינויים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/11/2022 22:39 אם בדקתי? יותר מ'בדקתי' אני בעל נסיון רב בזה לעתים זה עובד טוב, ולעתים קורה מה שציינתי מנסיון רב בכל אופן - עצה ששווה זהב לפני כל הליכה לאחור - לשמור! לעולם אי אפשר לדעת איזו טעות תקרה, שבטעות יזיזו פיפס אחד במסמך, שינוי קל ממש, וכל הרשימה של מה שעשו - תתאדה ורק השמירה שלפני החזרה לאחור תהיה מסוגלת להציל ------ Original Message ------ מאת: From "ישראל אברהם קלאר" מאת: To "יואל שילה" Date ב' כסלו תשפ"ג 22:36:25 Subject Re: Re[2]: [עריכה תורנית] יש כזה אפשרות של ביטול קבל שינויים
  • האם יש מילה "מקטריגים", או שזה טעות של דפוס?

2022
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/12/2022 23:05 דבר בעיתו מה טוב.
  • מקור

2022
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 02/11/2022 00:49 [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 09:34 בתוספי 'בקלות' יש פתרון פשוט של הפיכה מהירה של כל הסימנים לעברית, בין יתר הפקודות המובנות, מצ"ב הסרטה וכמו כן - יש שם הופך של כל סימני הסוגרים - כפי שמצוי לאחר המרת פי די אף - שכל הסוגרים הפוכים וממיר מעברי שורות לתווי רווח - כפי המצוי שבמעבר שורה נהיה תו של מעבר שורה, במקום רווח וכו' איך מתקנים קובץ בעברית שהסמיני פיסוק הם באנגלית ? דבר שיוצר בעיות ברויח אין לי אפשרות לעשות גזור הדבק בלי שמירת עיצוב שזה פותר את הבעיה אני מחפש פתרון אחר קבצים מצורפים: הפיכת התווים לעברית.MP4
  • האם יש למישהו מקור מהמקובלים הקדומים שנבואה באה מדעת?

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 02:45 דור דעה הם היו במעמד הר סיני וזכו לגילוי שכינה בכל המהלך, ולכן קרויים דור דעה. ועכשיו על פי 'ארי במסתרים', נזכרתי שכך כתוב בע"ח בדרוש שבירת כלי הדעת, על בלעם שהיה נביא ונשבר, וממילא משה שהיה נגדו בקדושה, וכו', צריך לעיין שם שוב, אולי מישהו יתנדב להעציק כאן הלשון, זה בשבירת הכלים בכלי הדעת מלך בלע בן בעור, למיטב זכרוני.