דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

פרטי המחבר - בנתיבות החיים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 21:49

שלום וברכה לחו''ר שליט''א

לצורך העתקת מאמר מספר נתיבות החיים - מאת ר' יעקב יוסף ווייס

אשמח אם אוכל לקבל את פרטיו

לכאורה זה רשום בתחילת הספר אך זה אינו תח''י (רק צילום המאמר מתוך הספר)

ייש''כ

[image: image.png]

• עוד פונטים חינמיים [לשימוש פרטי] של קישוטים/עיטורים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 02/03/2023 23:52 ייש"כ. תע"ב. מאת: [email protected]
  • ספרי האור החיים הק'-פירוט

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 20:40 יישר כח לכולם, עזרו לי מאד, תודה רבה! [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 05.03.23, 20:39:45
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/04/2023 16:34 ?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 03:16 מכיר אני יהודי תלמיד חכם מתמיד עצום, שהוא גם מקובל גדול וכבר שנים כותב ביאור על ביאורי הגר"א על התיקו"ז לאחרונה יצאו 2 ספרים על תיקו"ז הגר"א ואחד מהם עושה עבודה טובה ויפה אבל זה בעיקר בציונים, ביאור אמיתי לסודות העצומים שאומר שם הגר"א עדיין לא יצא. אני יודע שיש שכותבים אבל ראיתי את הכתבים ולדעתי אף אחד בינתיים לא מתחרה איתו. הוא כתב את זה עם חברותא, גאון ממש. כרגע הוא בשלב העריכה הסופית יותר מבחינתו. אבל כבר זמן רב שהוא מחפש ולא מוצא, מכון או נדיב שירצה להוציא את הספר מדובר להשערתי בכאלפיים עמודים, ספר שלא יימכר באלפים ולכן זו השקעה גדולה. צריך מכון או אדם פרטי שירצה להשקיע. השגתי לו מכון אחד אבל התיאום ביניהם לא הצליח, התנאים לא התאימו. אשמח אם למישהו יש רעיון בנושא תודה רבה!!
  • עורך שגר בנתיבות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/07/2023 15:11 עורכים הגרים בעיר נתיבות אשמח אם יפנו אלי באישי. יה"ר שנזכה לראות בקרוב בנחמת ירושלים ובביאת גואל צדק. "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • הפצה של ספר פרטי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 05/12/2023 21:56 נדמה לי שר' מרדכי וועג נחשב למפיץ מוצלח, מקוה שזכרוני אינו מטעני. 0533156312
  • מישהו יודע על מכון הזקוק כעת לכותב מבוא/תולדות המחבר?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 10:53 ב"ה יש לי נסיון בכתיבת מאות מבואות ותולדות מכל הסוגים, ראשונים ואחרונים, תנאים ונביאים, צדיקי החסידות, וכו' וכו'. אודה לכל מידע, ישר כח וחנוכה שמח.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 17:46 אני לא אמור לדעת על זה..