דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עזרה בוורד

2023
4 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 10:54

בס"ד

תוך כדי עזרה לאברך במציאת עבודה טובה יותר [מה שאני עושה בתשלום סמלי], ראיתי
    משהו מעניין, שלא הצלחתי לעמוד על פשרו, והתעוררה סקרנותי.
    קובץ וורד, שכשעושים בו חיפוש 'רווח כפול', יש כמה תוצאות, אבל כשעושים
    'החלפה' ומקישים על 'חפש את הבא', הוא טוען בתוקף שאין תוצאות נוספות.
    הייתכן כדבר הזה ?
    [ואם האברך הנ"ל קורא הודעה זו, אז תרשה לי לומר לך שוב: עדייך לגדולות, אל
    תהי קטן בעיניך].

תודה לעונים
    בו"ה וכט"ס

• תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 10:54

בס"ד

תוך כדי עזרה לאברך במציאת עבודה טובה יותר [מה שאני עושה בתשלום סמלי], ראיתי
    משהו מעניין, שלא הצלחתי לעמוד על פשרו, והתעוררה סקרנותי.
    קובץ וורד, שכשעושים בו חיפוש 'רווח כפול', יש כמה תוצאות, אבל כשעושים
    'החלפה' ומקישים על 'חפש את הבא', הוא טוען בתוקף שאין תוצאות נוספות.
    הייתכן כדבר הזה ?
    [ואם האברך הנ"ל קורא הודעה זו, אז תרשה לי לומר לך שוב: עדייך לגדולות, אל
    תהי קטן בעיניך].

תודה לעונים
    בו"ה וכט"ס

תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:08

נתקלתי בזה בעבר ולא מצאתי לזה פתרון.
    במחשבה שניה ייתכן שבחיפוש כללי כל רווח מובא בחשבון (קשיח/לבן/רגיל וכו'),
    ואילו בחיפוש והחלפה רק רווח ספציפי.
    ברכה והצלחה.

• תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:08

נתקלתי בזה בעבר ולא מצאתי לזה פתרון.
    במחשבה שניה ייתכן שבחיפוש כללי כל רווח מובא בחשבון (קשיח/לבן/רגיל וכו'),
    ואילו בחיפוש והחלפה רק רווח ספציפי.
    ברכה והצלחה.

תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:17

גם אני נתקלתי השבוע בכגון דא

• תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:17

גם אני נתקלתי השבוע בכגון דא

תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:38

בס"ד

יישר כח לכל העונים.
    חלק מהעונים לא הבינו את השאלה, כנר' לא הסברתי מספיק ברור.

• הרווחים הכפולים הם אמיתיים, זה רווחים שעוד לא נמחקו.
    • מה שכתבתי שהמחשב טוען שאין עוד רווחים כפולים, זה לפני שעשיתי שום תיקון
      לרווחים אלו !
      הרב מעשה הכתב: אולי תסבירו [או מישהו יתנדב להסביר], לא מכיר את המושגים כ"כ.
      רווחים פשוטים, שעושים במקש רווח.
  • עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2023 14:15 הבעיה נפתרה. א"צ לענות.
  • עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 14:24 כל פעם שאני סוגר את הקובץ הוא עוש לי אותו לקריאה בלבד ואני צריך לשנות את השם. מה עושים? ייש"כ.
  • עזרה בוורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2023 11:00 תעשה שינוי סגנון באחד הקבצים, תבחר את כל הרגיל ותחיל עליו שם חדש, רגיל 1
  • עזרה בוורד

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/09/2023 09:48 אני מקליט את מסך המחשב ע''י מפעל הפורמטים >וידאו>צילום מסך> ומוחק את הסימון מהשתמש במיקרופון [כך הוא מקליט ללא קול ורעשים] >לחיחה על האדום ואח''כ על עצור הקלטה. מחכים כמה שניות או דקות שישמר - פשוט מאד
  • עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 13:55 אני צריך להעתיק תוכן מקובץ א' לקובץ ב', באפן שהתוכן בקובץ ב' יוצג כהערות שוליים, האם יש לאחד מן הרבנים שליט"א 'טריק' כלשהו, או שמא אין מנוס מלהעתיק אחד אחד (מדובר בכ 20 הערות שוליים לפחות) יישר כח לכל העוזרים והמסייעים
  • עזרה בוורד

2023
    12
    1
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/07/2023 21:38 יצא מעוות מצורף הקובץ המקורי קבצים מצורפים: קווים.docx
  • עזרה בוורד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/06/2023 13:31 בדרך כלל זה קורה בהעתקה מPDF שמזהה כל שורה חדשה כפסקה חדשה. הבעיה בהחלף, שהוא מחליף גם את המקומות שבהם אמורה להיות באמת פסקה חדשה. אז, אם יש שורה רווח לפני כל פסקה, הבעיה נפתרת יותר בקלות. כי עושים קודם כל: חפש: p^ p^ החלף ב: # <או כל סימון אשר שאינו מופיע בקובץ> אח"כ: חפש: p^ החלף ב: רווח. אח"כ: חפש: # החלף ב: p^ אם אין שורה רווח לפני כל פסקה. רצוי לעבור קודם כל בכל מקום שאתה מזהה פסקה חדשה, ולסמן ידנית # (או כנ"ל כל סימון אחר). ואח"כ להמשיך כנ"ל. ----- Original Message ----- From: אשר מאיר שולמן To: ארי במסתרים Cc: ג שמואל ; עריכה תורנית Sent: Thursday, June 15, 2023 11:25 AM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד לא בכלום אלא ברווח, כדי שלא יתחברו המילים. במילים פשוטות: החלף: p^ ב-רווח. ביטול ירידת שורות עושים החלף תו פיסקא בכלום קיבלתי מסמך עם מלא פסיקים וירידת שורות אשמח להדרכה איך לבטל מהמסמך את כל הפסיקים והנקודות והירידת שורות מצרף דוגמא -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CADcMk50XNGhRZ%3DXVOOc6bADvL81_H47Yjm7E6zP%2BorCde0WixQ%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAODfXcSGRqCnkYCdDCqQd29AyXwiyLVCvKzXDVejMLXE6D6G2w%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAMbQmgb8JRq8d9PqEeGB60LBc-zwyEwrA8T5wYwM8BYNkRFW0w%40mail.gmail.com.
  • עזרה בוורד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2023 22:59 אם אתה רוצה להוסיף בין המילים הוספות בגופן שונה אפשר לעשות החלפה של כל הרווחים לגופן אחר.