דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: בעבר העלו כאן תוכנת חיפוש, לחיפוש בתוך המסמכים שנמצאים במחשב.

2023
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2023 00:54 אינני מצליח להפעיל את התוכנה הזו מצורפים שם קבצי תוכנות העזר, כלומר של הארת קבצי פי די אף אבל התוכנה עצמה המדוברת - לא מצאתי ------ Original Message ------ מאת: From "חנוך ג." מאת: To "מנחם לזרוביץ" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date כ"ט טבת תשפ"ג 00:37:32 Subject Re: [עריכה תורנית] תוכנת חיפוש מהירה ביותר בקבצי PDF בשיטת אינדקס של כל מילים מי מכיר
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 10:35 ניסיתי להוריד אבל נחסם מטעמי אבטחה נסיתי להוסיף בכל קובץ בסוף אות A ובכל זאת זיהה את זה כתוכנה ונחסם ניסיתי A לפני וA אחרי וגם נחסמם קבצים מצורפים: Everything.Ainia Changes.Atxta Everything.Alnga AA.AlnAga
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 12:33 ברור שיש ברשת, התוכנה שלנו מנותקת מרשת אלא יושבת על המחשב והיא בעברית מלאה ואין צורך לשלם תשלום חודשי כמו בתוכנות שברשת אלא תשלום חד פעמי שמן הסתם לא יהיה בשמים, כמו בשאר מוצרי 'בקלות' לשון הקדש וכד' תלוי בכמה יאמנו את התוכנה בודאי שאין בדעתי להשקיע חודשים מעצמי לאמן אותה, אלא רק לעשות הנחות או לשלם למי שיספק כבר קבצים מוכנים כפי שעשיתי בתוכנת הניקוד האוטומטי - שכמה אנשים נחמדים תרמו לי מאות קבצים מנוקדים חלקם עם תמורה וחלקם לא רצו תמורה [ואשמח מאד ממי שיוכל לתת לי קבצים מנוקדים - אין שום סיכוי ואפשרות להשתמש בתוכן הקבצים, אלא רק בצירופי המילים - יקבל את תוכנת הניקוד בחינם תמורת כמות רצינית של קבצים מנוקדים (שאין לי)] ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "יעקב וניט" מאת: Cc "הבית לעורך התורני" Date כ"ט סיוון תשפ"ג 12:11:14 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2023 22:29 ללמד את תוכנת התמלול את 'לשון הקדש' ידרוש מהמתכנת ים של זמן, וחשמל ללא הגבלה, כדי לתמלל משלבי דיבור שונים ולפענח אותם ולאמן אותה בזה מה שהצעתי לו היה להוזיל את התוכנה למי שמוכן לעבוד אתה, ולתמלל קבצי שמע [במסגרת עבודתו] עם התוכנה, אבל לאחר מכן לתקן את השגיאות, ולשלוח לנו את הקבצים עם הפענוח, וכך ניתן יהיה ללמד את התוכנה עוד ועוד זיהוי מדוייק איך נראה לכם? מישהו היה רוצה להשתתף בזה? ------ Original Message ------ מאת: From "יעקב וניט" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ח סיוון תשפ"ג 22:25:31 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • קוד חיפוש והחלפה של סוגריים בתוך סוגריים

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 15:07 לגבי הסוגר החסר, למה לא להשתמש במאקרו שיצור שני סוגרים יחדיו? מאת: [email protected]
  • תוכנת חיפוש מומלצת במסמכי וורד

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/07/2023 11:30 אני רוצה לבדוק כפילויות של מילים במספר קבצים מאת: [email protected]
  • [2]: חיפוש והחלפה בוורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2023 18:03 הרב @יואל שילה [email protected] לכאורה זה יעזור רק אם אין סוגריים אחרות שנסגרות באותה פיסקה, אבל אם סוגריים אחרות נסגרות אז לא יעזור החיפוש הזה. לא כן? [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 21.11.23, 18:02:06
  • בעבר כתבו כאן כיצד אפשר לשנות

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/07/2023 02:28 יישר כח גדול על העזרה ההדדית המהירה והמאירה החכמתוני... [ואל תתקנו אותי עכשיו על הדקדוק......] מאת: [email protected]