דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אני צריך קלדן לעבודה עד סוף השבוע

2023
1 1 0 1
  • אני צריך קלדן לכמות די קטנה של עמודים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/01/2023 00:49
  • אני צריך קלדן לכמות די קטנה של עמודים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 04/01/2023 00:51 [email protected] או [email protected] ב' קלדניות
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 07:04 יש בהיברו בוקס ובאוצר החכמה אבל במהדורה נוכחית יש חלק עותקים שנשמטו שם כמה הסכמות אם יש למישהו ספר זה ממאגר אחר ולכל הפחות העמודים הראשונים של ההסכמות אשמח מאוד לקבלו
  • אני צריך מקור לסיפור זה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2023 14:57 מעשה בצדיק אחד - רבי מאיר מפרעמישלאן או אחר - יהודי שהתאונן לפניו על מצבו הקשה בפרנסה, שאלו ר' מאירל אם יש לו עוד איזה תקוה, וענה שכן יש לו עוד עצים או משהו אחר שיכול עדיין טוב להצליח, אז בירכו שיצליח ויצא לעסק זה, אולם זם זה קרס והפסיד הכל, כך חזר הדבר 3 פעמים ששאלו איזה תקוה יש לך. ובפעם האחרון ענה היהודי שיש לו עוד איזה תקוה מעוטה וחלשה שאולי יכול להצליח, אז בירכו ר' מאיר שיצליח. וגם זה הפסיד. וחזר לפניו היהודי בבכיות שברכותיו של הרבי לא הצליח שום דבר. אז ענה ר' מאיר עכשיו ביסטו א געהאלפענער, כי כל עוד שהיה לך עוד איזה תקוה לא סמכת לגמרי על ישועת ה' לא היה ביכלתי לעזור לך, עכשיו שאתה סומך ובטוח רק על השי"ת, מכאן תבוא ישועתך, ואכן היהודי חזר לעשירות מופלגת
  • אני צריך להתעטש!! לעצור מקודם את המונה??

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 23:32 מצ"ב. מאת: [email protected] קבצים מצורפים: Gmail - [עריכה תורנית] מה מקובל בעולם העריכה.pdf
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 20:59 קבצים מצורפים: אוצר החכמה_אגרות וכתבים - א - וולבה, שלמה_256_257.pdf
  • אני צריך פרשת האזינו מספר הפרשיות של אליהו כי טוב

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 22:47 יש אפשרות לקבל רק את פרשת האזינו או איזה קישור לספר אני צריך להיום לא לצורך מסחר ח"ו מאת: [email protected]
  • אני מחפש עורך לעבודה אישית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/12/2023 20:29 בס"ד דרישות: יודע לעבוד בלי לשאול הרבה מידי שאלות 3 ימים קרובים פנוי לעבודה מבין בנושא יוחסין עושה גם עריכה [לקחת דברים לא מסודרים ולהפוך אותם למשהו מסודר מתחילה ועד סוף], גם ביקורת והגהה, גם עימוד, וגם הדפסה זריז מאוד מאוד [שהחומר יהיה מוכן ומודפס בשלישי הקרוב בצהריים] בעל ניסיון זמינות במייל חכם ומבין ענין [ואם אפשר גם בנוסף לכל זה: בזול, אז כמובן מה טוב...] נ.ב. העבודה אינה תורנית נא ליצור קשר במייל בהודעה חדשה, ולצרף דוגמאות, והצעת מחיר [לפי שעה / עבודה / כו'] לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים