דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרושים עורכים ומבקרים לספרי חסידות

2023
1 1 0 1
  • דרושים עורכים לספרי חסידות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 21:43 ביודעי ומכירי קאמינא. המדובר במכון מבוסס ומקצועי מאד, עם יחסי אנוש מעולים, ובנוסף תנאי תשלום טובים יותר מעוז והדר. שווה לנסות!!
  • דרושים עורכים למתיבתא

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 23:39 ביקשו ממני להעביר, לא קשור אלי, אין לפנות אלי בנושא. בס"ד אנו שמחים לבשר על פתיחת פרויקט חדש ומיוחד, המשלב בתוכו סיפוק רב וצמיחה תורנית: משניות מבוארות מבית מתיבתא עוז והדר הפרויקט יכלול יצירת ביאור משולב עם הערות שוליים, ומדור הלכתי קצר וממצה. נא ליידע ת"ח ועורכים ותיקים מתאימים. בברכת ויהי נועם ה' עלינו המערכת שכר: 1350 ₪ על כל עמוד משניות 'לתלמידים', [המהדורה עם מעט מפרשים רק רע"ב ותוי"ט.] לפרטים: [email protected] ההודעה מתפרסמת באישורו של ר' שמואל, ולאחר תשלום.
  • דרושים בדחיפות ממש;

2023
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 13:28 בס"ד הדיון נעול מאת: חושן משפט
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ז
    תאריך ההודעה המקורית: 14/03/2023 01:18 לאחר אישורו של המנהל היקר רבי שמואל שליט"א, ביקשו ממני לפרסם: לפרויקט גדול דרושים עורכים הבקיאים בחסידות, בעיקר בתורת חסידות חב"ד. לשם עריכת ספר חסידות מסויימת בעיון, ביאור משולב ועוד. ניסיון חובה. תנאים טובים למתאימים נא לפנות באישי;
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 23:23 בס"ד המייל של הקבוצה [email protected] להצטרפות לקבוצה יש לפנות למייל הנ"ל. בקבוצה זו יפורסמו רק הודעות דרושים וביקוש עבודה בעולם העריכה התורנית. נכון לעכשיו רק לי יש האפשרות לפרסם בקבוצה לפרסום בקבוצה יש לכתוב לי במייל אישי כאמור, להצטרפות לקבוצה יש לכתוב* למייל הנ"ל*, לא אלי ייש"כ גדול למסייעים [א"י אם רוצים בפרסום שמם] תודה למי שהציע את השם [לא זוכר מי זה היה, מחילה] גם מי שאינו חבר בקבוצת הבית לעורך התורני יכול להיות חבר בלוח דע"ת
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    N
    תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 13:05 להצטרף זה במייל: [email protected] On Tue, Mar 21, 2023 at 12:14 PM ברנדסדורפער אשר זעליג < מאת: [email protected]
  • עושק שכר עורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/10/2023 09:34 ב"ה היה כו"כ מקרים של עורכים שלא קבלו שכרם ואחר שפנו אלי זה הסתדר. אפשר ליצור קשר באישי במייל חדש. לפני הפניה נא לשים לב ולהתבונן: זה לא נחמד לי, זה גורם לי נזק, כי גם אני מחפש עבודה וד"ל, אז בבקשה רק במקרים רציניים. האם אתה משוכנע שחייבים לך כסף. אולי זה רק ענין של יחס לא מכבד מספיק, או שיש ללקוח טענה. האם עשית את המקסימום שביכולתך. האם אתה מסכים שיפנו בשמך ללקוח. האם [במקרה שלא אצליח לעזור] אפשר להעביר פרטי המקרה לאברך שאני מכיר אישית וגם ביררתי עליו שהוא רציני ואפשר לסמוך עליו, מוכר מאוד לחברי הקבוצה, רוצה להישאר בעילום שם. אינו עושה דבר ללא התייעצות עם דיינים מפורסמים. -האם אתה מתחייב בהתחייבות גמורה, שאף אחד בעולם לא יידע לעולם מה שהתכתבנו בנושא. בשורות טובות [אגב אשמח להצעות עבודה עבורי. במייל חדש אישי]
  • חדר עורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 13:05 אני מנסה לארגן כרגע חדר עורכים בחינם בירושלים. זה בתוך בית חולים שע"צ בבית כנסת קטן שם. בונוס! אוצר החכמה חינם המלא כולל כל החבילות שרק אפשר במידה ויש ביקוש, אני ידבר עם הגבאי שם במקום, אבל קודם אני צריך לדעת כמה ואם רוצים בכלל. עדיף להתקשר אלי (אחרי 7:00 בערב) 0548443395 פרדס הוצאה לאור* הקלדה · עריכה · הגהה · עימוד · הדפסה ליצירת קשר [email protected]