דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חוברת טיפים

2023
4 3 0 1
  • חוברת עזרה בוורד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 17:06 מצורף הקובץ לא משובש מאת: [email protected] קבצים מצורפים: וורד אינטנסיבי חוברת הדרכה ותרגול.pdf
  • כמה טיפים

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/05/2023 16:29 הייתי מוסיף: י"א. אל תפגע אם האחראי / לקוח מידי עינייני ונראה חסר רגש למשפטים עם רגשות כמו "לא נשמתי מרוב לחץ" וכו', הוא פשוט מסתכל קדימה וזהו, אין לו זמן לסליחות והתנצלויות. וגם אל תפגע אם שאלת משהו והוא לא ענה לך, אולי הוא פשוט לא שם לב, תשאל שוב כאילו זה הפעם הראשונה.
  • טיפים למתחילים ומתקדמים במחשב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/06/2023 20:46 קבצים מצורפים: -טיפים-למתחילים-ומתקדמים-במחשב.pdf
  • טיפים לעבודה מסודרת

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/07/2023 17:18 פרסמתי בעבר, ואני מעלה שוב לטובת החדשים מקרוב באו, ובפרט עורכים מתחילים. טיפים לעבודה מסודרת: נניח שהמנהל שלח לעורך חמשה קבצים לערוך. לא יאמר העורך: אעתיק רק קובץ אחד שעליו אתחיל לעבוד, ואת שאר הארבעה אשאיר בינתיים במייל. אין לעורך לסמוך על כך שהקבצים ממתינים לו במייל, אלא יעתיק את כולם לתיקיית עבודה במחשב. וכן אם המנהל שלח לו הוראות עריכה, לא יסמוך על כך שההוראות שמורות במייל, אלא יעתיק אותן לְקובץ (ויקרא לו: "הוראות עריכה"), בתיקיית העבודה. ואם במשך הזמן שלח לו המנהל הוראות נוספות, יצרפם לקובץ הנ"ל. [לשמור במייל זה מתכון לבלגן ושכחה. מאוד מסתבר שתשכח מאחד הקבצים. וכן לגבי ההוראות, אתה תשכח חלק מההוראות. וגם אם לא תשכח, על כל פנים תיגרם לך טרחה כל פעם לעשות חיפושים במייל. ולפעמים גם מוחקים את המייל כדי לפנות מקום]. בתיקיית העבודה יהיו שתי תיקיות משנה: תיקייה אחת של קבצים שעליך לערוך, ותיקייה שנייה של קבצים ערוכים (שכבר שלחת) שאתה בכל זאת רוצה לשמור. ואפשר לעשות גם תיקייה שלישית, של קבצים שערכת ואתה צריך לשלוח, או תיקייה (שתקרא לה: "נוכחי") שבה הקובץ שאתה עובד עליו כרגע. כל אחד יקבע את תיקיות המשנה כפי שנוח לו לפי ענייניו. במידה ואתה מקבל בחזרה קבצים ערוכים עם הוראות לתקן, תקפיד לשנות את שמות הקבצים כדי שלא תתבלבל ותעבוד על קובץ ישן, וכדי שהלקוח לא יתבלבל בין הקבצים. למשל: 'ברכות מהדורה 3'. 'ברכות מהדורה 4'. או לפי תאריך: 'ברכות כז תמוז'. בהצלחה רבה
  • כמה טיפים להעלאת השכר

2023
    47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 14:01 כל מי שעסק פעם בגיוס תורמים יודע ש: התורמים וגופים אחרים עתירי ממון מתרשמים רק ממוסדות ידועי שם המוסדות גובים עמלת תיווך גבוהה וד”ל... אדם פרטי שינסה לעקוף את המוסד יגלה שהוא מקבל פחות מהסכום שקיבל דרך המוסד
  • טיפים בהעלאת שכר או שיפור התנאים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2023 10:44 בבקשה שכל מי שמסכים/מעונין לשתף את חברי קהלא קדישא הדין מניסיונו האישי בנושא, ויועיל מאוד לכלל החברים דפה. או מי שמעוניין לפרסם את ניסיונו וחושש מעינא בישא של בעלי מכונים או שאר סיבות יכול לשלוח אלי את "סיפור חייו" באישי, ואפרסם אותו בשמחה בעילו"ש. תודה רבה
  • חוברת קיצור מקשים לוורד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/09/2023 13:40 מה ששלחו לי כאן עזר לי מאוד אני לא צריך יותר מזה ישר כח [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 24.09.23, 13:38:58
  • טיפים לעורכים

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2023 14:46 הדברים מאירים וקולעים אל השערה, תודה רבה!

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים