דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הבהרת דברים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2023 08:32

בהמשך להודעה זו אני מוסיף דברים ששלח לי אחד החברים (אחר שר' שמואל אסר להגיב)
    דבר ראשון אני מחזק את ידיך על המחאה שכתבת, כך נאה וכך יאה, אשריך ישראל.
    אני לא מגיב ברבים בגלל התנאי שהתנה איתך ר' שמואל.
    אבל התלבטתי הרבה האם לכתוב את ברבים אולי תוסיף את זה להודעה שלך.
    אתמול פתחתי את המייל בערב אחרי שביקשו מחילה מהרב רוטמן, אבל אני ממש נפגעתי
    בשבילו, ורציתי לכתוב מחאה אבל ר' שמואל נעל את הדיון.
    אני מכיר את הרב רוטמן לא כעורך בעוז והדר אלא ממקום אחר, ומדובר באדם אנושי,
    מתחשב, מעריך, מפרגן, שגם שהוא דורש לחץ עבודה הוא דואג שיהיה תמורה ללחץ
    העבודה. ומה שכתבו עליו היה פשוט שפיכת דמים, יש לי קשר טוב עם הרב רוטמן וכל
    מה שכתבו פשוט לא נכון.
    אולי תוסיף גם את מחאתי הקטנה, כל מילה שתכתוב בשמי היא נכונה....

•     שריה אלישיב*

•         טוען רבני*

•      0548491810*

• הבהרת דברים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2023 08:12 פורסם באישור ר' שמואל בלויא ובתנאי שלא יגיבו על הודעה זו בכלל אתמול יהודי יקר פרסם כאן עבודה בנוסח זה: שלום רב אחר אישור המנהל שליט"א; אנו זקוקים בדחיפות לכמה עורכים שעבדו בעבר בפרויקטים השונים בממלכת התורה עוז והדר. עורכים המכירים את סגנון מתיבתא, בעיקר מתיבתא שו"ע. ביאור משולב בירור הלכה, אוצר הלכה; כמו"כ לעורכים שיכולים לעבוד בחודש הקרוב תחת לחץ דד ליין חזק בתשלום נאה, ומתגמל. -עורכים שעבדו בעבר בפרוייקטי הטור למיניהם מבית ממלכת התורה עוז והדר ויכולים לעבוד סכום שעות סביר בחודש לעבודה בתשלום נאה. עורכים שערכו או מכירים את סגנון העריכה של 'שינון התלמוד' על הש"ס נא לשלוח דוגמאות מהעבודות שנעשו, נא לא לשלוח דוגמאות ישנשל מבחני עריכה, אלא עבודות שנעשו. לכתובת [email protected] בתודה מראש לכל הפונים! התגובות שהגיעו להודעה זו היו תגובות שמשפילות את כבוד המפרסם על לא עוול בכפו לכן לאחר אישור המנהל אני רוצה להביא לידיעת הציבור שאני ברוך ה' זכיתי לעבוד תחתיו וברצוני לכתוב כמה נקודות. א. עבדתי בעוז והדר בפרוייקטים אחרים ובלא להשמיץ אף אחד אין השוואה בינו לבין שאר האחראים. ב. הוא אנושי, שוחח אתי בטלפון, אני לא רק איזה רובוט ששולח חומר, הוא החמיא לי רבות על העבודה. ג. השכר אצלו זה לפי רמת העריכה, אני נכנסתי לעבוד אצלו ומהר מאוד שכרי עלה בצורה משמעותית, אני מספר לאנשים שאני מקבל כזה סכום בעוז והדר והם פשוט בהלם. ד. הוא עובר טוב על החומר לראות אם הוא ברמה גבוהה, ואכן נראה שהמלאכה תצא מתחת ידיו מאירה וברורה. ה. כל דבר שלא קשור לעריכה, כגון הגהות על הטור, הוא מביא למישהו מיוחד שיעשה זאת. ו. כל מילה שנכתבה בשרשור ההוא פשוט אינה נכונה לגביו. אני ממליץ בחום לכל מי שעונה על דרישותיו לקחת את העבודה בשתי ידיים. בברכה אשמח לענות לכל שאלה באישי בלבד.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/03/2023 14:40 גם בפתיחה להעמק דבר [דברים] כתב כן הנצי"ב מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 23:14 ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: דוד אור Date: יום ג׳, 18 באפר׳ 2023 ב-22:12 Subject: Re: [הבית לעורך התורני] תיקון שגיעות [הטעות במקור] אוטומטי. מנין לרובוט הזה לשנות דברים שלא ציותי? מאת: To: ע נר רק עכשיו שמתי לב מקודם ראיתי מייל אבל הצילום לא היה נראה ולא הבנתי אם כתבתם משהו עשיתי כעצתכם אני מאמין שעכשיו זה יהיה טוב עכשיו זה הגיוני... תודה רבה!!
  • בענין דברים שנכתבים בקבוצה.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 15:15 אני חושב שהדבר שהכי יועיל כאן, זה שכל אחד יחשוב ויבין, שכשהוא כותב משהו בקבוצה, זה ממש כמו לכתוב את זה במודעה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. ומה שלא היה כותב שם שלא יכתוב כאן. יש כאן המון אנשים שמחוברים לקבוצה מכל סוגי המכונים וסוגי האנשים, ואף אחד לא יכול להעלות בדעתו מי הם. יכול להיות שגם אם המנהל שלך בעצמו לא עובר כאן על המיילים, אולי הוא מבקש מאיזה חבר שיעבור בשבילו על המיילים, וכדומה. ואולי יש כאן פלוני אלמוני שידיד של פלמוני שדחוף לו מאד לעדכן אותו שכתבו עליו בקבוצה כך וכך... וכו' וכו'... [כמובן שאין כוונתי לא לכתוב כאן דברים כמו בענין העלאת שכר וכדומה. כי הגם שזה מלחיץ מנהלי מכונים מסוימים, כל זמן שלא כתוב את שם המכון, אין להם שום אפשרות לכעוס על מישהו ספציפי, כי אם הם הבינו שזה אמור להלחיץ אותם בלי שכתבו את שמם, זו בעיה שלהם בלבד...] בברכת הצלחה רבה לקבוצה המדהימה, ושהפורום יביא תועלת במקסימום האפשרי. ואיש את רעהו יעזורו וכו'.
  • הרהורי דברים.. [נקודות למחשבה בעקבות שיחות עם עורכים]

2023
    67
    0 הצבעות
    67 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/07/2023 00:35 כוונתי הייתה שהחשכת המסך מועילה לפתור את כאבי העיניים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 11:15 ניתן לשלוח את הפרטים להרב צמאה נפשי. תודה גדולה. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/12/2023 18:09 יישר כח. מאת: [email protected]
  • לעריכה לשונית של כמה דברים קטנים, אם אפשר היום

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 20:04 בס"ד פרסום בקבוצה פה הוא רק אחרי אישור שלי במקרים דחופים אפשר לפנות להרב צמאה נפשי [email protected] או להרב בן שמעון [email protected] בכל מקרה יש לכתוב בתוך ההודעה מי נתן את האישור מאת: [email protected]

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים