דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס,ד, האם ניתן ואיך לקבל עזרה והדרכה בוורד ממכם לפי העולה מהקבוצה לעריכה תורנית במייל, בברכה

2023
3 3 0 1
  • האם אפשר לקבל תוסף ניקוד בוורד בחינם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2023 19:56 ישר כח לכל המסייעים ב"ה הסתדרתי והתקנתי מאת: [email protected]
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:38 בס"ד [מי שמתעניין, בקבוצה יש כרגע 407 חברים. כ"י]. כמה נקודות שאני רואה צורך לכתוב שוב. אני משתדל מאוד לפתוח המייל לעיתים קצובות ממש. לפעמים זה בסוף יום עבודה. ואני עייף.. אנא, כתבו קצר, וברור. 'לדעתי נכון לנעול נושא פלוני'. 'לדעתי נכון לחסום את מי שכתב הודעה פלונית'. בכל מקרה נא לכתוב לי מילים לחיפוש. אני לא עובר על כל ההודעות בקבוצה. הבעת דעות בכל תחום שהוא, אז בסדר, קראתי, ומה ? איני יכול להגיב לכל דבר.. הודעות שנכתבות ב'תשובה' למשהו, הרבה פעמים לא מגיעות אלי לדואר נכנס. קיבלתי ע"ע מכמה סיבות לא להתערב בנעשה בקבוצה אלא א"כ מישהו פונה אלי. אז נא לתשומת לב כאו"א פה, שהאחריות איך תראה הקבוצה נמצאת [גם] בידו. הצלחה וס"ד המחיר לליווי אישי אצלי עדיין עומד על 500. בקרוב יעלה המחיר. פרטים במייל חדש, אלי.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 22:01 בס"ד בהמשך להודעה מהצהריים: גם הודעות תורניות, אם זה לא עבור עבודת העריכה, אסור לפרסם אותם פה. [ה' יודע את האמת..] אגב, 2 דברים, שאני רואה שיש צורך לכותבם שוב: הודעות שנכתבות אלי ב'תשובה' למשהו, ייתכן מאוד שפשוט לא אראה אותם. בנוסף לקבוצה יש גם רשימת תפוצה. מי שלא כתבתי לו בפירוש אף פעם שהוא צורף גם לזה, יכול לבקש לבדוק אם הוא מצורף. לא תהיה תשובה לבקשה. מי שלא מצורף - יצורף בעז"ה. [מי שכבר כתבתי לו שהוא צורף, נא לא ישאל שוב. אין כזה דבר שיוצאים בטעות.. ההודעות ברשימת התפוצה הם אחת לשבוע בלבד, וגם זה - רק אם יש משהו חדש. אז זה שמישהו לא קיבל הודעות זה לא אומר שהוא לא נמצא שם]. הצלחה וס"ד
  • עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 22:52 נסה לעמוד על שם הקובץ בסייר הקבצים ואז לחץ ALT+ENTER (שזה בעצם כניסה למאפייני הקובץ) בדור האם מסומן שם לקריאה בלבד והסר את הסימון. [image: image.png]
  • האם ניתן להגדיר בוורד חיפוש בכותרות בלבד?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/09/2023 21:43 תודה רבה, אך האם ניתן להגדיר שהחיפושים במסמך זה יהיו תמיד בכותרות (כלומר שבחיפוש הרגיל שנמצא בצד שמאל של הוורד יחפש רק בכותרות?) [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06.09.23, 21:42:35 מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/10/2023 16:49 ישר כח על העזרה [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 02.10.23, 16:46:48
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/06/2023 09:44 בס"ד סליחה על ההפרעה.. רק מעדכן על שינוי לגבי ליווי אישי [וסליחה ממי שנמאס לו כבר לשמוע את זה.. אשתדל לא לעצבן מידי..] ליווי ל 3 חודשים - 800 ש"ח, בתשלום אחד, מראש ליווי לחודש אחד - 300 ש"ח, כנ"ל בוטלה כרגע האפשרות לתשלום 1,500 פגישה של שעה - 150. המחיר ירד מעלות הליווי [לדוג' חודש ליווי אחרי פגישה - 150] בכל מקרה התשלום מראש, יש לשלוח אסמכתא. שיחת תיאום ציפיות היא ללא עלות, אבל מדברים בה רק על הליווי, לא על עריכה תורנית. הודעות על עבודות חדשות לפני פרסומם בלוח דע"ת - רק למי שבאמצע ליווי. לא למי שהיה בעבר. פרנסה בשפע לכולם..
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 20:16 בס"ד אבקש לשים לב ל 2 נקודות מותר לכתוב בקבוצה רק שאלות שנוגעות לעורך התורני, בעבודתו אין רשות לכתוב שאלות תורניות, חשובות ככל שיהיו. בלי נדר איני מתערב בחריגה מהכללים אלא א"כ בקשו ממני [וזאת מסיבה אישית]. ע"פ הוראת מו"צ, מותר, ומצוה, על מי שרואה חריגה מהכללים, לדווח לי. מי שסבור אחרת, יעשה מה שהוא מבין. עכ"פ זה מה שאמרו לי. 'חריגה' כולל גם דיון שמתמשך אחרי שכבר מיצה את עצמו. אין להגיב כלל על הודעה זו

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים