דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רציתי לבקש עזרה במחשב שלי התיקיית הורדות כמו נעלמה ואינו מופיע בסמל של

2023
4 3 0 1
  • עזרה בפונט של וורד - תודה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 18:57 אם אתה משתמש באדובי אקרובט : קונרול+D נותן לך מסך ובו פירוט נתונים על המסמך ותחת לשונית FONTS תקבל את רשימת הפונטים המופיעים במסמך - שם תחפש את השם המדוייק של הפונט
  • עזרה בניסוח של כותרת משובשת

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 09:15 כדי להצמד יותר למקור, ובעזרת החברים שליט"א נראה לי לי הכותרת הבאה: "פרטי הלכות בדם קדשים קודם הזריקה" ייש"כ לחו"ר בית הועד שליט"א
  • עזרה במחשב נייד

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 10:04 תנסה לעדכן דרייבר, אולי יעזור. לפעמים זה קורה גם מרטיבות לכלוך וכד'. מאת: [email protected]
  • עזרה במחשב קטנה

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 06/07/2023 15:02 אני התכוונתי שהכונן די שלי הוא כרטיס זיכרון וחשבתי שיש בזה גריעותא שאלתי את הטכנאי מקודם שהוא התקשר אלי וענה לי שזה יעבוד לי איטי אם זה לא יהיה בכונן סי תודה על העזרה לכולם
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 11:14 המשך בעילו"ש: תודה לכולם. הבהרה: אף עזרה בתשלום. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2023 13:38 לגבי הבינה מלאכותית, מי שרוצה לדון בזה יכול לפנות אלי בפרטי, לפי כללי הפורום אין לדון על ענייני השקפה בפורום, ובנוסף להטות את השרשור לעניין צדדי -חשוב ככל שיהיה. יום טוב לכולם והרבה הצלחה!
  • עזרה בהפעלת הנסטיק של המייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/10/2023 08:59 אשרי מי שהמחשב שלו חסום מהרשת. עם זאת, כדאי לדעת שהיום יש דרך להתקין באאוט נט תוכנה על המחשב, שחוסמת את הרשת ומשאירה רק מייל. אחת המעלות באופן הזה הוא שהקליטה של המייל הרבה יותר טובה, כי זה לא במשהו חיצוני, אלא בווי פיי המקורי של המחשב. באאוט נט אומרים שהחסימה חזקה אותו דבר גם באופן הזה. [כמובן יש חיסרון שאפשר להוריד את זה מתי שרוצים, ע"י נציג של אאוט נט, בתשלום. א' מחברי הקבוצה פיתח תוכנה לחסימת אינטרנט, חזקה עוד יותר מאאוט נט, שא"א להסיר התוכנה בלי לפרמט את המחשב מחדש לגמרי. אם ירצה, יכתוב כאן פרטיו] ב-יום שלישי, 17 באוקטובר 2023 בשעה 02:19:19 UTC+3, [email protected] כתב/ה:
  • עזרה במחשב

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 23:22 מה שחשוב לזכור כשנמחק חומר או נכנס וירוס לדיסק און קי, לא להכניס חומר נוסף לדיסק און קי. כי זה פשוט דורס את החומר הקודם, אלא להשאיר את זה כך, ומשם לנסות לשחזר עצמאית או על ידי טכנאי. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 27.12.23, 23:19:59

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים