דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 19:45

בס"ד

מי שיש לו מידע מעודכן על מכונים שעוסקים בהמרת פידיאף לוורד ומחפשים עובדים
    חדשים, להגהת הוורד,
    או בכלל כאלו העוסקים בתחום דומה, כגון הגהה לשונית,
    אודה לו אם יעדכן אותי.
    אפשר באישי.
    [עדיף בהודעה חדשה, אם לא קשה]
    יישר כח גדול

• בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2023 22:23 בס"ד *לכלל העורכים החשובים; * *אחר אישור ראש העורכים היקר הרב בלויא שליט"א * לפרויקט חשוב דרושים עורכים ומבקרים שיכולים לעבוד תחת עבודת לחץ ודד -ליין... במיוחד לעבודה בחודש הבעל"ט- בתשלום מיוחד בהתאמה אישית! [שאלו את אלו שעובדים בשאר הפרויקטים שלנו, הרבה לחץ, אבל תשלום יפה ויחס אנושי...] א. *דווקא לאלו שעבדו בעבר בעוז והדר - עדיפות לאלו שעבדו בעבר בשולחן ערוך המבואר מתיבתא. * *ב. תשלום מיוחד לאלו שעבדו בפרויקט הטור ומכירים את כללי עריכת הגהות והערות * ג. דווקא כאלו שיכולים לעבוד הרבה שעות ד. אין לשלוח הודעה ללא דוגמאות של עריכה שנעשו למכון שאינו קשור לעוז והדר. לשלוח לכתובת [email protected] תודה מראש לכל הפונים! מחכים לכם.... נ.ב. לא לשלוח את הפרוטים *וכן שום פרט ממה שקשור לאימייל זה *אלא לכתובת [email protected] בברכת ברכה והצלחה רבה *מיכאל חיים רוטמן * כולל חושן משפט נתיבות חיים - עוז והדר 0533131769
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2023 23:54 בס"ד עברתי קצת על ההודעות בקבוצה [גם כמה כתבו לי באישי כמה נעזרו פה מאוד מאוד. ותודה להם על החיזוק] לא להאמין מה שהולך פה אשריכם ישראל ! אני באמת חושב שמי שמכיר עורך תורני יעשה חסד גדול אם יספר לו על הקבוצה הזו. לא יודע במה זכיתי. יה"ר שיהיה לע"נ אבי מורי זצ"ל, ומו"ח זצ"ל, ולהבחל"ח לזכות בני משפחתי [השי"ת יודע את השמות..] וכל כלל ישראל שואלים אותי שאלות באישי, ויש פה כ"כ הרבה שיודעים הרבה יותר ממני.. עדיף כבר למי שלא רוצה לשאול בעצמו, שיבקש מהרב קלאר שישאל עבורו בעילו"ש, ויקבל מידע הרבה יותר מדויק.. [אפשר גם לבקש ממני לשאול בעילו"ש, אבל יקח זמן עד שאפתח את המייל] באמת, אשריכם
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 12:13 בס"ד עזרו לי תודה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2023 10:41 בס"ד תזכורת כמה נקודות: מי שאינו צריך את כל הודעות בקבוצה, יתכן שיספיק לו להיות חבר ברשימת התפוצה. הודעות אחת לשבוע בלבד, בימי ראשון, מה התחדש בשבוע האחרון בעולם העריכה התורנית. [מי שמכיר מישהו שזה מתאים לו, מוזמן לספר לו על זה]. בשונה מחברות בקבוצה, עליה אני מבקש 55 ש"ח חד פעמי כהשתתפות בהוצאות, חברות ברשימת התפוצה היא חינמית. יש אפשרות להיות חבר בקבוצה בלי לקבל הודעות. היינו שהחבר המצורף באופן הזה לא יקבל שום הודעה שנכתבת בקבוצה, אבל אם ירצה הוא יוכל לבקש עזרה, ואז יקבל את התשובות למייל שלו. מתאים למי שרוצה רק לקבל עזרה ולא לעזור לאחרים, [מסיבותיו הוא]. אפשר להיות מוגדר בקבוצה ב'תקציר' או ב'מקוצרים'. לא זוכר בדיוק מה ההבדל ביניהם, אבל הרעיון בשניהם הוא, לא לקבל במיידי כל הודעה חדשה שנכתבת בקבוצה, רק במרוכז. מי שרוצה לנסות יכתוב לי. בהודעה חדשה !! אפשר לפתוח תווית או קטגוריה חדשה, ולהגדיר שכל ההודעות מהקבוצה יופנו לשם. ככה הדואר הנכנס נשאר פנוי. גם לגבי הנ"ל, וגם בכלל: שאלות שיתכן שיידעו לענות בקבוצה, אנא להשתדל לשאול בקבוצה ולא אותי. ב"ה אין לי מייל על המחשב, ועולה לי המון כסף לענות למיילים אישיים. אגב אני מזכיר, שאין באפשרותי להגיב לכל מייל. אבל כל מייל נקרא בתשומת לב, בתנאי שזה בהודעה חדשה ולא ב'תשובה' למשהו. אחרת הרבה פעמים זה לא מגיע אלי בכלל. לא יודע למה, ככה זה. לגבי ליווי אישי, כרגע המחיר הוא עדיין 500 ש"ח. פרטים במייל אישי, חדש. אשרי הת"ח שמקדישים מזמנם היקר לעזור לאחרים !
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/08/2023 00:34 בס"ד חבל לי שיהודים יטרחו ללא צורך - מצאתי עו"ד מתאים. הוא בודק את הענין. תודה לכולם על העצות, החיזוק, והעידוד. מבקש שוב, מי שיש לו אפשרות של חיפוש בקבוצה, נא יואיל בטובו לחפש ולשלוח לי קישורים מדויקים. הכוונה לחיפוש באתר הקבוצה, לא חיפוש במייל, כי רק באתר הקבוצה אפשר לראות מה כבר נמחק. ככה"נ מחר הקבוצה תשוב לפעילות, בלנ"ד, באופן שונה קצת. פרטים מחר בעז"ה. בלי קשר - עוד מ"ה יום, ראש השנה. זה יותר חשוב מהכל. אודה למי שיתפלל עלי ועל כל היהודים, שכל אחד יהיה בר"ה הבעל"ט במקום בו הקב"ה רוצה שהוא יהיה. [ואם אפשר מתוך שלום בית, ובכלל בלי מניעות גדולות מידי, אז בטח טוב..]. איזה נס, שלמרות שיש כ"כ הרבה דרכים ביהדות, עדיין לכו"ע יש רק אלוקים אחד... יה"ר שנזכה להתכונן לאלול - תשרי כראוי, כל אחד במקום שלו, בדרך שלו, במצב שלו, בכיף, בנועם, בשלווה, בנחת. [אחרי שהקבוצה תשוב לפעילות, יהיה אסור לכתוב הודעות כאלו. כרגע מותר לי, מנצל את ההזדמנות..] כתיבה וחתימה טובה !!! -- אין לאף אחד רשות לשלוח בקשות ואו להציע אפילו באישי חומר שיש עליו זכויות יוצרים. אם אתה לא בטוח אם מותר אז אסור. ואם חשבת שמותר ושלחת בכל זאת תיחסם מלשלוח הודעות לקבוצה בכלל.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 14:22 בס"ד לכל אלו שמבקשים מידע על מכונים כו' אם תעדכנו אותי מה נסגר עם כל אחד, הגיב או לא, כו', זה יעזור לי לעזור לאחרים מסירת המידע לא תגרום לכם שום נזק. הכל נשאר חסוי. ייש"כ כתמיד, תגובות למייל זה רק במייל חדש
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 15:02 בס"ד היה לאחרונה בקבוצה הודעות שממש ממש לא מתאימות לפה אני מזכיר שוב יש לי עניין לא להתערב בלי שביקשו ממני אבל זה אינטרס אישי של כל אחד, שתהיה קבוצה ממוקדת בעבודה, ושמותאמת לציבור שלנו אז נא תעדכנו אותי ואטפל בזה בשקט מי שחושש מלשוה"ר כו', ולכן הוא לא כותב לי, אז אפשר לכתוב לי את מה שצריך טיפול ולבקש הבטחה שאף אחד לא ייחסם בגלל ההודעה הזו. מבטיח ככה לעשות. אבל צריך לפחות לכתוב להם באישי, ולמחוק את ההודעות מהאתר
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/04/2023 08:58 בס"ד חוזר בקצרה על מה שדובר כמ"פ: אנא, אל תהססו לבקש ממני לנעול דיונים. [לכל היותר אם זה באמת משהו שנחוץ לרבים לצורכי העבודה, כבר יהיה מי שיבקש לשחרר את הדיון ולאפשר להמשיך אותו] תודה [בלי לפרט: יש לי סיבה לחשוב שבעתיד הקרוב יהיו כאן הרבה דיונים 'השקפתיים' כו', ולכן אני מבקש מכל אחד לשים לב, לטובתו ולטובת הציבור. גם מי שסבור שבד"כ אין זה ראוי לבקש ממני לחסום מישהו, פה אין שום חסימה אישית. זה בסה"כ בקשה מהמתדיינים, להמשיך את הדיון באישי] תודה קיץ בריא, כשר ופורה

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים