דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2022
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2022 09:19

בס"ד

אני לא עובר על כל ההודעות
    הודעות אישיות אלי, בבקשה בהודעה חדשה
    [ואם זה מתייחס למשהו שנכתב אז נא לכתוב לי מה כתוב בשורת הנושא של אותו דיון]
    תודה

[בכללות - המיילים שאני מרשה לעצמי לא להגיב עליהם זה מיילים של 'סוף דיון'.
    מי שכתב לי מייל של 'אמצע דיון', זאת אומרת שמשהו נשאר פתוח, ולא הגבתי אחרי
    כמה ימים, אנא יכתוב לי שוב.
    מקווה שלא אפגע באף אחד, ושידונו אותי תמיד לכף זכות]

לגבי פרסום פה וברשימת התפוצה - העברת הכסף צריכה להיות לפני הפרסום פה. מצידי
    לא אעקוב אחרי הדברים..

הגיעו לאחרונה כמה הצעות יפות לייעול הקבוצה. אישית אין לי כעת הפנאי לזה, אבל
    לא צריך אותי דווקא בשביל זה.. מי שיש לו הצעה לייעול והוא צריך שמישהו יעזור
    לו בזה, מוזמן בשמחה לכתוב את זה בעצמו בקבוצה, לתועלת הרבים

שוב מזכיר, שאני לא מעיר על שום דבר [בל"נ] אם לא פנו אלי, ולכן האחריות איך
    תראה הקבוצה מוטלת על כאו"א. [וכאמור - אין למחות בקבוצה בשום אופן]

אשריכם תלמידי חכמים

בו"ה

• שיעור ג' בוורד זמין לצפייה בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2022 23:55 סליחה טעות. זה https://mailtrack.io/trace/link/cc1c7f6a2a736fb1dde8f36f8fe23805aee0ee86?url=https%3A%2F%2Fdid.li%2FiTZfT&userId=5436118&signature=8653a5fcb35efb29 הקישור השלישי.
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/12/2022 20:12 בס"ד א. אני משתדל בעז"ה לפתוח המייל רק אחת לשבוע ב. כל תגובה שהיא, ללא יוצא מן הכלל, על הודעה שנוגדת את הכללים - דינה ממש כמו פרסום הודעה כזו. ג. מפני כמה סיבות, אין באפשרותי להתרות במי שמפר את הכללים, לפני שהוא נחסם מלהשאיר הודעות. ד. תשלום על הפרסום פה [להודעות של 'דרושים עורכים', או פרסומות אחרות לעורכים שיש טוה"נ מזה למפרסם], צריך להיות לפני הפרסום. [פועלים, 290, 157773, שמואל בלויא. 50 ש"ח לכל הודעה]. ה. בד"כ אני לא עובר על ההודעות שבקבוצה. מי שרוצה לכתוב לי משהו בקשר להודעה שהושארה, אז שלא יעשה את זה בתוך הדיון, רק יכתוב לי מייל חדש לגמרי. ובבקשה לצטט משהו, שאוכל למצוא על מה מדובר. ו. כשאני כותב 'הדיון נעול', פירושו, שכל הודעה בנושא, בשרשור זה או בשרשור אחר, תגרום לחסימה מיידית של כותב ההודעה [כאמור, אחרי שמישהו יפנה את תשומת ליבי לזה]. כמו כל כתיבת הודעה שנוגדת את הכללים. ז. תודה מאוד לכל מי שמקדיש מזמנו היקר לכתוב לי הערות וביקורת וכדו' ח. כל הכללים עומדים בתוקפם, אלא שהטיפול נעשה בשקט [אבל בנחישות].
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2022 12:16 בס"ד נמחקו לי בטעות מיילים שקיבלתי באישי מחברי הקבוצה ממש לאחרונה, מי שכתב לי משהו ולא הגבתי נא ימחול לכתוב לי שוב. [אגב אני מגיב רק למיילים שיש בהם שאלה ברורה, או בקשה ברורה, וכדו'. מיילים של 'אמצע דיון']
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2022 11:22 בס"ד שאלה שחוזרת על עצמה - איך עושים שכל המיילים מהקבוצה לא יופיעו בדואר נכנס. לפתוח תווית עבור זה, ב'חיפוש במייל' לכתוב ב'כולל את המילים' את המייל של הקבוצה [זה - [email protected]] אח"כ לעשות 'מסנן חדש' ואז לעשות וי ב'דלג על דואר נכנס' וב'החלת התווית' [אם הוא שואל האם אתה בטוח שברצונך להפעיל מסנן חדש, לעשות 'אישור'] אולי כדאי גם לעשות וי ב'החלה על שיחות תואמות' בנוסף יש להגדיר בג'ימייל תצוגת שיחה מקובצת. זה מאוד חשוב. אולי כדאי גם להגדיר 'קודם דואר שלא נקרא', אבל אני לא בטוח שזה קשור. בלי קשר, אפשר לבקש ממני להיות מוגדר ב'תקציר', או ב'מקוצרים' [השירות ניתן ללא עמלה ] אפשר גם - ע"פ הסכמת רוב החברים שליט"א שנשאלו בעבר - לבקש לא לקבל מיילים בכלל, ובאופן זה להיות רק נעזר ולא עוזר לאחרים [למי שמרגיש עם זה בנוח..] אגב טיפ שכתב לי אחד מחשובי החברים פה שליט"א - להכנס לקבוצה רק בזמן מוגדר, ורק אחרי זמן עבודה מסוים עוד דבר מאוד חשוב לענ"ד - לא חייבים להגיב מיד לכל מייל שהגיע. זה עוזר הרבה ליישוב הדעת.. תודה שהקדשתם מזמנכם היקר..
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2022 07:26 בס"ד במצו"ב - חזרה על דברים שדוברו כבר, ומענה לשאלות שחוזרות ע"ע מיועד בעיקר למצטרפים החדשים אפשר לתת קובץ זה גם למי שאינו חבר בקבוצה בו"ה בס"ד קבצים מצורפים: עריכה תורנית.docx
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2022 11:37 בס"ד א. מי ששם לב, כללי הקבוצה שהיו בעבר צומצמו מאוד, אבל על הכללים שנשארו לא יהיו וויתורים בשו"א. כן, יש אפשרות של הוצאה מהקבוצה. ב. לפעמים המחשב מסמן הודעה כחשודה, משום מה, ולכן זה לא מתפרסם בקבוצה. צריך פשוט לפנות אלי שאאשר את ההודעה.
  • בס"ד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/10/2022 12:37 בס"ד כששולחים מייל לכתובת הזו [email protected] זה מגיע רק אלי. לשליחה לכלל הקבוצה יש לשלוח ל [email protected]
  • בס"ד

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/10/2022 15:35 נראה לי לכאורה שזה לפעמים בטעות.

1

790

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים