דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מחפש מעצב לעמוד אחד

2022
1 1 0 1
  • מחפש עבודה, בהזדמנות!

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2022 20:39 אלעזר מאיר נהוראי עורך תורני [email protected] [email protected] מטרות לעבוד בצורה יסודית בלי לעגל פינות, ולההדיר מחדש את תורתם של ראשונים ואחרונים נוחם עדן. יתרון הכרות רבה עם המחשב ועם הוורד, יכולת ניסוח והגהה מעולה, עם קליטה מהירה, יכולת לשבת שעות רבות על העבודה עם הרבה זמן ולב. הרבה ידיעות בש"ס, ראשונים ואחרונים, זכרון חזק, הכרה ושליטה במאגרים תורניים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    6
    תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2022 13:57 שלום וברכה לאסיפת העורכים הנכבדים, תלמידי החכמים החשובים דהכא שליט"א. אני מחפש עורך או שנים, מבין אנגלית (העבודה עצמה היא בעברית), לעבודה מיידית על קטלוג שיעורים. מדובר בשיעורים שנאמרו באחת הישיבות הגדולות בארה"ב, מאחד מגדולי ראשי הישיבות זכר צדיק לברכה, שהשאיר אחריו ברכה של אלפי שיעורים מוקלטים בכל מקצועות התורה. מהם שיעורים בעיון על מסכתות הש"ס שנלמדים בישיבות, שיעורים בהלכה, באגדה, בהשקפה ובמוסר. לאור הרצון להנגיש את אלפי השיעורים לציבור, אנו יוצרים כעת בעז"ה קטלוג שיאגד בתוכו את אלפי השיעורים, וכך יוכלו הלומדים להגיע לנושא שליבם חפץ. אין המדובר כעת בעבודת עריכה של כתיבת השיעורים, אלא של כתיבת קטלוג - האזנה למספר דקות מכל שיעור, וכתיבת 'ערך' - נושא השיעור, תאריך (אם יש), וערכים נוספים לפי הענין. תשלום נאה לפי שיעורים (4 שיעורים בשעה) עבודה נעימה וטובה, עבודה לטווח ארוך (יש הרבה שיעורים במאגר). המעוניינים, מביני אנגלית כאמור, שיכולים לעבוד כמות שעות חודשיות, מוזמנים ליצור אתי קשר. בברכת התורה
  • מחפש מקור

2022
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 12:09 תודה רבה לכולם, עזר לי מאוד ומינכון ומינאי תיסתעייא שמעתתא בס"ד
  • מחפש עורך

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2022 16:00 בס"ד אני מחפש עורך שמבין בחקר יוחסין, שלא לוקח הרבה כסף.. למשהו אישי פרטים אצלי
  • מחפש עורך

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2022 10:25 בס"ד כרגע יש לי מישהו תודה לכל הפונים והעוזרים
  • מחפש ציטוט מחזון עובדיה

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2022 18:55 הסתדרת?
  • מחפש מקור

2022
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/10/2022 15:17 רבי לייב מינצברג זצ"ל, רב קהילת המתמידים מאת: [email protected]
  • מחפש עבודה בהגהה / ביקורת.

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2022 22:51 מחפש עבודה בהגהה / ביקורת. ספרי הלכה או אגדה. [email protected] תודה רבה