דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לכל אלו שרצו לרכוש את הספר הפליא עצה.

2022
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 17:32

לכל אלו שרצו לרכוש את הספר הפליא עצה.
    הסוכן של חנויות אור החיים אמר שיחזיר תשובה בעוד כמה ימים.
    אם לא, יהיה אפשר בדואר.

נ"ב האם למישהו מחברי הקבוצה יש רעיון לאיזו רשת נוספת של חנויות ספרים כדאי
    לפנות? (הבנתי שקשה מאוד לשכנע אותם, אלא אם כן מדובר בקומיקסים).

• לכל מי שלא הצליח אתמול להוריד את התוסף התורני לוורד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/07/2022 22:02 הואיל ואתמול העליתי תוסף תורני לוורד, והיו כמה שהתלוננו שלא יכלו להוריד את התוסף, כי כנראה חסום להם גוגל דרייב, אז כעת העליתי את זה לג'מבו מייל, והנה הקישור: https://www.jumbomail.me/j/ZqY5iSutekOLQF2 מחילה שלא היה לי זמן אתמול. דבר נוסף, היו ששאלו איך זה עובד החינמי והפרו וכל זה, או שביקשו רישיון במייל, אז אשתדל בל"נ לעשות סדר: חינמי, כל מי שמתקין יש לו פקודות חינמיות, אפשר בהחלט לעבוד אתם, וגם לעמד אתם ספר שלם, ויש גם דברים שלא עובדים. פרו, מי שמשלם 500 ש"ח מקבל רישיון מלא. חלקי, התוכנה נחלקת ל3 חלקים, ואפשר לקנות כל אחד בנפרד, למי שלא צריך הכל, 'פסקה' ו'טקסט' יחד 300, 'הערות' 150, ו'כותרות' 150. מי שמקבל על עצמו ללמוד שעתים מחוץ לסדרים שלו, או ללמוד סדר א או ב בתענ"ד, יכול לשלם רק חצי מהמחיר הנקוב, אך ללא שמירת זכויות כי אני לא רוצה להשאר חייב. בהצלחה רבה! [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 28.07.22, 22:02:26
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/08/2022 10:22 [image: image (2).png]
  • שאלה לכל החו"ר

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2022 08:48 האם התורה רצתה שהמלוה והלוה יעשו "טקס" שבו המלוה אומר "משמט אני" והלוה אומר "אעפ"כ" ויפרע את החוב כרגיל? לא מסתבר. לכאורה, וכך נראה מפשטות לשון הפסוקים, התורה רצתה לתת אפשרות אמיתית ללווה עני שפריעת החוב קשה לו, שלא לפרוע את החוב. אלא שאם הלוה אינו עני ויכול לפרוע את החוב, בודאי שכך ראוי, ורוח חכמים נוחה הימנו.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2022 01:43 אפשר לקבל מעט הסבר על התוכנה ישר כח מאת: [email protected]
  • לכל "באי" שער עירו. לכל "יוצאי" שער עירו

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 02/12/2022 02:35 ברוך תהיה. בקיצור זה לא סתם וורארט אלא חידוש אמיתי מאחד מרבותינו הבעלי תוספות!!!!
  • עצה טובה

2022
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2022 03:45 אני עברתי קורס מצוין של "אלף בינה" מאת ר' ירוחם כהנר, בנושא למידה יעילה. (מומלץ מאד, אבל - ) בשיעור בנושא "זכרון" הוא ציין, שצורת ארגון הזכרונות שונה לגמרי מאחד לאחד, ולכן צורת סיכום שתועיל לאחד לא תועיל לשני. *כך, שיתכן שהתוכנה מומלצת ביותר לחבר טוב שלך, ולא לך. *זה תלוי בסגנון האישי שלך. [לשם דוגמא, אני זוכר תוכן של גמרות בצורה אסוציאטיבית, לפי דמויות וסיפורים, והחברותא שלי זוכר לפי צורת הדף והמיקום של תוספות בדף]. לכן לדעתי יש מקום להבעת דעה חיובית או שלילית בנושא, אך על כל אחד לקחת אותה בהתאם (אם לא שמדובר ברמאי שמוכר אלוורה לזכרון, שאז מצוה לפרסם וכו') ב-יום ראשון, 24 ביולי 2022 בשעה 02:40:11 UTC+3, פנחס כתב/ה:
  • עצה טובה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2022 20:25 ובפרט שפעמים רבות המייל לשליחת קו"ח אינו המייל של המכון אלא כתובת ייעודית לכך ב-יום שבת, 17 בדצמבר 2022 בשעה 19:20:38 UTC+2, פנחס כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2022 21:52 אני מתכוון למשל לייצא אקסל את כל הרשימה או לפחות לראות את הרשימה, משהו כזה. מאת: [email protected]

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים