דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרושים: רעיונות לקדם את פרויקט חזון החמישים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 11/03/2023 22:32

בס"ד
    במענה לשאלות באישי, אני מסביר קצת.

להגיע בעז"ה למצב ששכר המינימום לעורך תורני יהיה 50 ש"ח
    איך ?
    שכל מי שעדיין מקבל פחות מ 50 יפנה פה בקבוצה, או באישי אלי, ויבקש לקבל הדרכה
    אישית ממי שמקבל יותר מ 50.
    ההדרכה יכולה להיות איך שרוצים.
    אני ממליץ על מה שאני עושה בליווי האישי שאני נותן:
    שילוב של 'מה העורך יכול להתקדם ולשפר את העבודה שלו', 'איפה כדאי לו לפנות',
    'איך לתקשר עם מנהלי המכונים', כו'.
    העיקר הרעיון, כ"א יעשה איך שרוצה.

רבותי, יש כמה שכתבו שישמחו לעזור.
    כתובות המייל שלהם שמורות אצלי.
    בואו תתקדמו !
    מי שמקבל פחות מ 50 נא יפנה אלי, ואשדך לו בעז"ה מישהו שידריך אותו.
    המידע נשאר חסוי.
    אפשר גם באופן אנונימי.

אפשר גם לקבל הדרכה אישית אצלי, למי שרוצה. 500 ש"ח למשך 3 חודשים.

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 01:24 נ.ב. שינוי שם משתמש - זה תהליך שלוקח כמה רגעים [ועד שמתעדכן בג'מייל] - כמדומה לי. בברכה -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/03/2023 11:02 יועץ תורני
  • חזון החמישים

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 17:18 יש דברים שרק אנשים שהגיעו לגדר מלאכים עושים, כגון אדם שהוא בעל עסק, ונותן עצות למתחרים שלו, אפילו שיודע שזה יזיק לו. גדולי ישראל עשו כן, אבל ברור שא"א לדרוש זאת מכל אדם. אבל מה שכן אפשר לדרוש מכל אדם, וכמובן כל אדם צריך לדרוש מעצמו, זה לא לעשות חשבונות של פלפולים: אם אגלה לפלוני על הכולל שאני לומד בו והוא יצטרף, יהיה צפוף ולא יהיה מקום לשבת. אם אעזור להעלות שכר העורכים, מחיר הספרים יעלה, וכל כיו"ב.
  • דרושים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 08:38 בס"ד מי שרוצה לקבל עבודה מסוג לקבל - ממגיה שמגיה בכתב ידו ולהכניס הגהות על קובץ צריך שיהיה עבודה דווקנית מאוד נא לפנות ליותר פרטים [email protected]
  • דרושים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 08:37 בס"ד אני מבקש מי שהוא פנוי לערוך מראה מקומות בהלכה ובאגדה בהלכות פסח - צריך להיות לגמור דחוף השיעורים הם בשפת אידיש - ורק הבקי בו בטוב יותר פרטים נא לפנות בפרטי [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/04/2023 01:20 באתר של היברו בוקס קופצת ההודעה הבאה: עזור לנו לשפר את האתר שלנו מהדורת רייזמן "היברו בוקס" מתעדכן ומשתדרג, עם תכונות ופונקציות חדשות! נשמח לעזרה עם רעיונות והצעות שתוכלו לתת לנו. הפידבק שלכם חשוב לנו! לפרטים ועדכונים: IL: (02) 376-3437 <023763437> US: (929) 259-6929 <+19292596929> [email protected] לאחר שנים של קפאון, מסתבר שיש תזוזה ומעונינים לשפר. זו ההזדמנות של כל מי שרוצה להשפיע. עם זאת, מתוך קצת היכרות יש כמה נקודות לקחת בחשבון: א. הם אומרים שהם יקשיבו לכל רעיון בתשומת לב. יכול להיות מתסכל לתת משוב ולא לקבל משוב חוזר, אז צריך לקחת בחשבון מראש. ב. מסתבר שכדאי כל נקודה לכתוב או להשאיר הודעה נפרדת כדי שישימו לב אליה. ג. לכתוב או לומר בלשון פשוטה וברורה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2023 01:30 כהמשך לדברים שכתבתי למטה, מתקבלות במערכת היברו בוקס בקשות רבות בנושאים מגוונים. סביר להניח שישקיעו כוחות לפי מספר הפניות [או כפי הבנת המנהלים]. אם יותר אנשים ברחבי העולם יבקשו שיעשו אפליקציה לסמרטפון רח"ל, מאשר בני תורה שיבקשו דיסק למחשב, סביר להניח שישקיעו שם את הכוחות. לכן ראוי ורצוי שכל מי שחשוב לו שיהיה לו דיסק - שיבקש! עכשיו הזמן להשפיע בזה! אני לא יודע בוודאות שהבקשות תתקבלנה, אך בהחלט קיים סיכוי טוב. ---------- Forwarded message --------- מאת: From: Machon Pninim Date: Sun, Apr 16, 2023 at 3:55 PM Subject: Fwd: בשורה משמחת לכל חובבי ספרים - היברו בוקס מבקשת רעיונות איך לשפר את האתר מאת: To: עריכה תורנית לפני החג שלחתי את ההודעה למטה בענין היברו בוקס שמבקשים משוב כדי לשדרג את השירות שלהם. זו ההזדמנות לכל מי שמעוניין שיוציאו שוב דיסק להשמיע את קולם. לפני כעשר שנים, אולי יותר, הוציאו דיסק קשיח עם עשרות אלפי ספרים וחיפוש ונמכר ב120 דולר. מטרתם לשם הפצת תורה בלבד ללא רווחים. הנפקת הדיסק היתה כרוכה בטירחה רבה וכאב ראש גדול מצידם. כדי שיואילו לעשות זאת שוב, צריך שיישמע קולם של אלו שרוצים להשתמש במאגר בדיסק ולא רק באינטרנט. באופן טבעי המשתמשים במאגר און-ליין תופסים נוכחות גדולה יותר, משום שהשימוש שלהם נרשם ומורגש במערכת היברו בוקס, ואילו מי שמשתמש בדיסק אין שום משוב ממנו. חשוב שידעו שיש אלפי אברכים שהדיסק יועיל/נחוץ להם. רק פניות של הציבור יביא את זה לידיעתם ולתודעתם. בשביל זה כדאי לכתוב: א. בקשה לדיסק מעודכן. ב. התועלת שתוכלו להפיק מכזה דבר [אני עורך תורני שנזקק להרבה ספרים/אני אברך שלומד גם בספרים נדירים וכדו'] ג. בקשות נוספות לשיפור כגון: סוגי ספרים ספיציפיים עם דוגמאות פרטניות, כלי חיפוש נוחים או משוכללים יותר, כלי עיון טובים יותר וכדו'. כמובן שכל זה רלוונטי גם למי שמשתמש באתר [שפתוח כמובן בנטפרי, בחדרי מחשבים, באוצרי ספרים ממוחשבים בבתי כנסת שונים] הפרטים לפניה אליהם לשיפור המאגר נמצאים בהמשך הודעה זו. ---------- Forwarded message --------- מאת: From: Machon Pninim Date: Mon, Apr 3, 2023 at 1:20 AM Subject: בשורה משמחת לכל חובבי ספרים - היברו בוקס מבקשת רעיונות איך לשפר את האתר מאת: To: עריכה תורנית באתר של היברו בוקס קופצת ההודעה הבאה: עזור לנו לשפר את האתר שלנו מהדורת רייזמן "היברו בוקס" מתעדכן ומשתדרג, עם תכונות ופונקציות חדשות! נשמח לעזרה עם רעיונות והצעות שתוכלו לתת לנו. הפידבק שלכם חשוב לנו! לפרטים ועדכונים: IL: (02) 376-3437 <023763437> US: (929) 259-6929 <+19292596929> [email protected] לאחר שנים של קפאון, מסתבר שיש תזוזה ומעונינים לשפר. זו ההזדמנות של כל מי שרוצה להשפיע. עם זאת, מתוך קצת היכרות יש כמה נקודות לקחת בחשבון: א. הם אומרים שהם יקשיבו לכל רעיון בתשומת לב. יכול להיות מתסכל לתת משוב ולא לקבל משוב חוזר, אז צריך לקחת בחשבון מראש. ב. מסתבר שכדאי כל נקודה לכתוב או להשאיר הודעה נפרדת כדי שישימו לב אליה. ג. לכתוב או לומר בלשון פשוטה וברורה.
  • אשמח לקבל את התוכנה שמסריטה את המסך שהשתמשת בה בכנס

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 12:29 כיון בווינדוס 11 אפשר להסריט בלי תוכנה מיוחדת באפשרות של גזור מסך לפי צורה אישית אחרי שגוזרים את הקטע יש אפשרות לבחור בחלון למעלה בין מצלמה להסרטה ולבחור את האזור הרצוי להסרטה וזהו מאת: [email protected] -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]