דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מי שיש לו ספרי זכרון אהרן

2023
1 1 0 1
  • למי שיש לו ידע בספרי פחד יצחק

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 23:12 האם מוכר למישהו מאמרים שמדבר ר' הוטנר זצ"ל בפחד יצחק בעניין הכוונה של חכמה בינה ודעת או בית המקדש ציון וירושלים?
  • בקשת ספר - מהר"י בן לב מהדורת זכרון אהרן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 13:40 בסייעתא דשמיא נעזרתי כבר על ידי חברי הקבוצה הנכבדים הע"י. אך עדיין שלחו לי רק את סימן ח"י, אך באם יש בידי אחד מהחברייא את כל הספר לשלחו אלי, אשמח מאוד אם יעזור לי בזה. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 03.05.23, 13:39:44
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/06/2023 14:14 תודה! חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). " -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/06/2023 22:49 מצטרף לדברי הרב שמחה פרוינד לעבור על ספרים "ולשחק" עם החיפוש זוהי תועלת שבהמשך מתורגמת לכסף כך רוכשים ידע על ספרים לא ידועים, על פולמוסים, וכן על דרכי חיפוש עצם התעסקות בדבר מוסיפה לניסיון. אך כמו שכבר העירו לא להתעסק עם זה עד שלא גומרים את המכסה היומית. אפשר להשאיר את זה לשעות ה"מתות" בסוף היום ובשאר השעות להרחיק את הכונן, להשאיר בחדר אחר וכו' זה התמודדות די דומה למי שעובד במחשב עם גלישה לאתרי חדשות.
  • צפויה עליית מחיר בחבילת מכון זכרון אהרן

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 19:06 תודה על המידע. חבילה זו אפשרית רק מגרסה 18?
  • אם יש מישהו שיש לו באוצר החכמה את ספרי עוז והדר,

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2023 11:52 אשמח מאוד אם יוכל להוריד לי ולשלוח לי באישי גמרא מסכת יומא "המנוקד" פה ע"ב-פז ע"א. בכבוד רב ובתודה רבה מראש
  • עזרה קטנה ממי שיש לו אוצר החכמה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 00:40 עזרו לי באישי מי כעמך ישראל!! מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    30 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/12/2023 22:33 בלוח הבקרה