דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

סידור בוורד דחוף

2023
4 4 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:23

יש לי קובץ וורד שאני דחוף לסדר ככה:
    למעלה שיהיה טור אחד ובהערות שוליים ב' טורים.
    משום מה הקובץ הזה לא נותן לי, האם מישהו יכול לעזור לי לסדר את הקובץ בבקשה

• תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:23

יש לי קובץ וורד שאני דחוף לסדר ככה:
    למעלה שיהיה טור אחד ובהערות שוליים ב' טורים.
    משום מה הקובץ הזה לא נותן לי, האם מישהו יכול לעזור לי לסדר את הקובץ בבקשה

תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:24

כבר שלחתי לו את הקובץ מסודר
    כדאי לדעת שכשהקובץ במצב תאימות, כלומר בתבנית DOC אין אפשרות לעשות כך, אלא רק במצב רגיל, כלומר תבנית DOCX

------ Original Message ------
    מאת: From "Gra Biurim"
    מאת: To "Typing Main"
    Date כ"ח אדר תשפ"ג 00:23:19
    Subject [הבית לעורך התורני] סידור בוורד דחוף

• תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:24

כבר שלחתי לו את הקובץ מסודר
    כדאי לדעת שכשהקובץ במצב תאימות, כלומר בתבנית DOC אין אפשרות לעשות כך, אלא רק במצב רגיל, כלומר תבנית DOCX

------ Original Message ------
    מאת: From "Gra Biurim"
    מאת: To "Typing Main"
    Date כ"ח אדר תשפ"ג 00:23:19
    Subject [הבית לעורך התורני] סידור בוורד דחוף

תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 04:11

לא הבנתי. אם אפשר להסביר יותר היאך עושים את זה, טקסט ראשי - טור אחד, הערות
    שוליים - שני טורים.
    תודה.

• תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 04:11

לא הבנתי. אם אפשר להסביר יותר היאך עושים את זה, טקסט ראשי - טור אחד, הערות
    שוליים - שני טורים.
    תודה.

תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 12:44

הערות שוליים שני טורים עושים כך:[image: image.png]

אבל כפי שאמר הרב שילה - זה לא יפעל אא"כ הקובץ הוא בפורמט DOCX ולא DOC:
    [image: image.png]

מאת: [email protected]

• טיפ בוורד

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/03/2023 10:07 תודה רבה לכל המשיבים. באתי ללמד ונמצאתי למד.
  • דחוף!!! מספור עוקב בוורד אחרי שצג

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/05/2023 16:19 חיברתי הרבה קבצים שבהם לכל כותרת יש מספור עשיתי רענון ע"י F9 הוא כותב לי שיש שגיאה במספור ולא מתחיל לספור שוב מהתחלה אשמח דחוף לפתרון!!! תודה ענקית מראש -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • עזרה בוורד - סידור כותרות לפי סדר הא' ב'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 09:57 מישהו יודע האם יש "חיה" כזאת, וא"כ כיצד עושים את זה. תודה רבה. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 17.07.23, 09:56:50
  • עזרה בוורד - סידור כותרות לפי סדר הא' ב'

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 21:38 הסבר פשוט וקל! יישר כח גדול.
  • דחוף !!! | קודים לחיפוש בוורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/09/2023 19:41 Sub נקודה_בסוף_פיסקה() ' ' נקודה_בסוף_פיסקה Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting With Selection.Find.ParagraphFormat .SpaceBeforeAuto = False .SpaceAfterAuto = False .Alignment = wdAlignParagraphJustify End With Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .Text = "([א-תa-zA-Z0-9)], ^32""'])(^13)" .Replacement.Text = "\1.\2" .Forward = True .Wrap = wdFindStop .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchAllWordForms = False .MatchSoundsLike = False .MatchWildcards = True End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub ------ Original Message ------ מאת: From "ש. כהן" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date י"א תשרי תשפ"ד 18:59:44 Subject [הבית לעורך התורני] דחוף !!! | קודים לחיפוש בוורד
  • עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 13:55 אני צריך להעתיק תוכן מקובץ א' לקובץ ב', באפן שהתוכן בקובץ ב' יוצג כהערות שוליים, האם יש לאחד מן הרבנים שליט"א 'טריק' כלשהו, או שמא אין מנוס מלהעתיק אחד אחד (מדובר בכ 20 הערות שוליים לפחות) יישר כח לכל העוזרים והמסייעים
  • עזרה בוורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2023 17:31 ככל הזכור לי המאקרו הזה אמור להוביל אותך למקום האחרון שהסמן היה בו [לא בדקתי כעת] Sub מיקום_אחרון() ' ' מיקום_אחרון Macro ' מאקרו הוקלט ב- 03/נובמבר/2013 על-ידי יואל שילה ' Application.GoBack End Sub ב'בקלות' יש פיצ'ר שאוטומטית פותח כל מסמך במקום שבו הסמן היה בעת שהמסמך נסגר, וכן מאפשר לסגור הרבה מסמכים ולהורות לוורד לפותחם בהמשך כולם באותו מקום שבו נסגרו מצ"ב הסרטה ------ Original Message ------ מאת: From "יצחק ירוחם זלצמן" מאת: To "קבוצת עריכה" Date ד' ניסן תשפ"ג 15:41:21 Subject [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד קבצים מצורפים: פתיחת מסמך במקום שבו נסגר.MP4
  • שאלה בוורד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2023 20:18 גם אני שנים לא הבנתי מה מצחיק את המחשב שאני עושה סוגריים כאלו בכל מקרה גם מחיקה אחת אחור מבטלת ושכוייח לשואל ולמשיב [בדיוק השבוע רציתי לשאול כאן- והקדמתני]

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים