דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חישוב שעות

2023
6 6 0 1
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2023 21:30 מה שבטוח זה שבכה"ג אין מקום להיות חסיד, שהרי חסידותו תבוא על חשבון המכון. ועורך ירא שמים צריך לתת ליבו ולהיזהר בכך! דברים שאינם לגמרי בגדר חסידות, למשל אם נוהג להפחית כמה דקות מהזמן, כדי לפצות על איזו שיחת חולין שהיתה לו, לכאורה יכול לעשות כן. אגב, לגבי הדלקת המחשב, פעם דיברו כאן שפשוט שמחשיבים.
  • סיוע באקסל לחישוב שעות

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2023 23:03 אני חושב שבכל קובץ מחדש, נשמח לעדכון מאת: [email protected]
  • ביקוש עבודה35 שעות שבועיות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    P
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 15:52 פינחס פישר מומחה לליטוש ועריכה לשונית קבצים מצורפים: קורות חיים פינחס פישר (1).docx
  • עזרה באקסל שעות. למקצוענים

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/05/2023 17:46 לכאורה יציאה בלי שמירה לא תעזור, הרי חלה שמירה אוטומטית... אני משתמש בוון דרייב וממילא יש לי היסטוריית גירסאות של הקובץ, וכשזה קורה לי (חדשים לבקרים) אני משחזר מגירסה ישנה. אולי תחשוב על תוכנה ששומרת גיבויים של הקובץ כל טווח זמן (אפשר גם להשתמש בפקודת bat שהעליתי לא מזמן, אם דווקא תרצה)
  • [3]: עזרה באקסל שעות. למקצוענים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/05/2023 18:04
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 19:39 מצרף אקסל בגירסה מעודכנת. נוסף לחצן שמאפשר שמירה אוטומטית אחר כל פעולה. ושני תיקוני אבטחה חשובים ברמת הקוד [א. גלישה מחוץ לגבול הטבלה. ב. התחלת עבודה כשהקודמת טרם הסתיימה]. שוב תודה למי ששלח הצעות באישי. תמיד אשמח לשמוע עוד. מישהו הציע לעשות לחצן "השהייה", שלא יצטרכו ללחוץ "סיום" בכל הפסקה. אני משאיר את זה לבאים בתור... ובמענה לפניות באישי: אין שום צורך לפתוח את הגנת הגליון בכלל!! זה חושף את הנוסחאות לפגיעה ושיבוש החישובים. כל התאים השימושיים אינם מוגנים, ואפשר לעדכן אותם בחופשיות, בלי שום צורך לפתוח את ההגנה. שפע רב לכולם. ב-יום ראשון, 18 ביוני 2023 בשעה 01:01:23 UTC+3, שמעלקא כתב/ה: קבצים מצורפים: ‏‏‏‏‏‏‏‏מחשבון שעות עבודה - עבודות מרובות.xlsm
  • מקורות לסזוק"ש ג' שעות משעה שמשכים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2023 11:04 יישר כח לכולם אני עדיין מחפש עוד מקורות
  • חישוב שעות עבודה לאלו שאין להם מייל על המחשב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 22:48 אלו שיש להם מייל על המחשב ומתעסקים בו תוכ"ד העבודה לצורך העבודה, ברור שכוללים זאת בשעות העבודה. אך לי ברוך ה' אין מייל על המחשב בשעת העבודה, ואת כל עיסוקי המייל לצורך העבודה - כגון שאלות בקבוצה הזו וכדו', אני עושה בחדר מחשבים פעם או פעמים ביום [וכן עושה שם שאר שירותי אינטרנט וכדו'], ולפתע חשבתי שאולי גם אני יכול לחשב זמן זה כשעות עבודה אע"פ שזה לא תוך כדי העבודה, [אמנם אצטרך לבדוק אם אני עושה עוד דברים בזמן זה]. אשמח לדעת מה חושבים או נוהגים חברי הקבוצה.

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים