דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איזה תוכן עניינים עזרה חשובה למתחילים

2023
1 1 0 1
  • שאלה למתחילים עזרה בתוכנת חיפוש קבצים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2023 12:47 א. אולי נסה את זה ...[image: image.png] ג. ראשית צור קיצור דרך של תוכנה על שולחן העבודה כך: [image: image.png] ולאחר מכן תוכל ליצור קיצור מקשים לקיצור הדרך שיצרת כעת. לחץ לחצן ימני על קיצור הדרך של התוכנה וגש למאפיינים, ושם תגדיר : [image: image.png]
  • עזרה קלה למתחילים קלים תוכן ענינים לעצב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 19/04/2023 01:39 איך אני יכול לשפר מזה [image: image.png] לזה או כמה שיותר יפה [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 20:54 אני צריך בדחיפות עדיף עוד להיום מישהו שיכול לעמד ולעצב שני עמודי הנצחות בסוף ספר, עיצוב בסגנון תורני קלאסי שיכבד את מי שהניח קצת כסף על ההוצאה לאור, (לאנשים פשוטים. לא גבירים שרגילים לצומי מיוחד...) כמובן תמורת תשלום. ופשוט שזה סוג בקשת עזרה שמתפרסמת כאן ב'בית' ולא בלוח דע"ת, מהסיבה הפשוטה שלוח דע"ת מיועד לנתב את המכונים גדולים שעושים עלינו כסף... והלוח עושה בזה סדר, מעולה. לכן פשוט שהשלמות עבודה לרבני קבוצת ה'בית' גם אם היא עבודה משמעותית יותר ונדרש עליה תשלום מקומו כאן כחלק ממערך הנשיאה בעול הנדיר וחסדי הרבנים דפה. ובפרט אחרי הסינון היסודי שר' שמואל עשה כאן ונשארו כאן רק עורכים ש'איש את רעהו יעזורו' ותו לא מידי.
  • עזרה בתוכן עניינים אוטומטי של וורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 22:42 תבחר נקודה כלשהי במסמך שאתה מעוניין שיהיה שם תוכן העניין ופשוט תעשה הפניות>תוכן עניינים התוכן עניינים יושתל שם אוטומטית. מאת: [email protected]
  • בקשת עזרה מהלתמידי חכמים לבאר איזה ענין. יישר כח!

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/01/2024 09:10 יישר כח למשיבים!! מענין מאד מה שכתבו כאן, שהרי כשאמרה את זה טיהר לי החכם נפסק בשו"ע שהחכם נאמן להכחישה, ואפ"ה כשאמרה כזה טיהר לי - שהוא ספק בגמ' אם נאמנת בכלל - להצד שנאמנת הוא גם להכחיש את החכם! קצת מחודש בדבריו, שהרי בא לבאר למה בזה יש צד שלא תהא נאמנת כלל. אך עכ"פ אם הדברים נכונים, היכן זה מבואר באחרונים? והיא מהימנא לגבי חכם *כמבואר באחרונים *היכא דלא נתנה נאמנית להחכם בגוף הדבר היא נאמנת להכחיש את החכם מאת: [email protected]
  • עזרה

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 21/08/2023 10:40 תורת הבית הארוך
  • עזרה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/07/2023 11:34 במסמך שלי התהפכו היוצרות: מה שהיה מודגש - הפך ללא מודגש ומה שלא היה מודגש - הפך למודגש כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמות בקלות?
  • עזרה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/07/2023 11:31 פרק ס - דיני סעודת פורים אות ב

3

793

משתמשים

14.1k