דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעות אישיות אלי

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26

בס"ד

לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף,
    אבל ההכרח לא כו'.

הודעה שכותבים לי מתוך שרשור,
    לא מגיעה אלי לדואר נכנס.
    אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת,
    כדי לבדוק אם כתבו לי משהו.

ומאותה סיבה,
    מזכיר שוב בקשתי:
    מי שרואה משהו לא תקין,
    שמפריע לאחרים -
    נא יכתוב לי,
    לתועלת הרבים.
    [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו',
    יכול לציין בפנייה אלי:
    אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי.
    מבטיח לעשות כן].

בו"ה

לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא:
    כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה.
    זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד.
    [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה
    לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת..
    אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה,
    ועובדה שכן.
    קיצער כ"א יעשה כהבנתו.
    מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש]

בו"ה

• תמוה - הודעות לא מתקבלות?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 20:12 מעניין שכבר הגיב לו הרב ענתבי, ז"א שיש שכן רואים את ההודעה לפני האישור?
  • ביטול קבלת הודעות למייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 21:53 מצו"ב מסננים שלי לפורומים של העריכה אתה יכול לייבא אותם למסננים שלך אצלי זה נראה כך [image: image.png] *מצו"ב 2 מסננים שתוכל לייבא למסננים שלך * נכנסים להגדרות\מתקדמות\מסננים ומייבא את המסננים (לאחר ההורדה למחשב) [image: image.png] ומייבא מסננים לפי צילום המסך המצורף [image: image.png] כמו"כ אביא לפה צילום מסך שהסביר בקבוצה איך לעשות את המסננים לבד [image: image.png] מאת: [email protected] קבצים מצורפים: mailFilters (1).xml
  • א. פגישות קבוצתיות. ב. הודעות אישיות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 11:21 בס"ד א. בר"ח תמוז בעז"ה פגישה באשדוד, אי"ה. כדי לא להפריע לשאר החברים פה, מי שרוצה להיות מעודכן יכתוב לי שרוצה לקבל מיילים בעותק *גלוי *יחד עם שאר המעוניינים. התאריך הבא הוא ט"ו תמוז. יש כמה בקשות, הקודם - תופס. כרגע עדיין פנוי. התאריך אחריו הוא ר"ח אב. מקווה שאכן יהיה בעז"ה לתועלת. ב. אני קורא כל הודעה. א"י תמיד להגיב.
  • הודעות שמגיעות לספאם

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 10:06 כן רק כדאי להגדיר גם שתמיד יגיע לדואר נכנס או לתוית מסוימת -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • לגבי הודעות דרושים

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2023 21:20 לא כל מכון יש לו משרד ומזכיר... אגב, דעתי היא שעדיף לעבוד במכון שלא משלם הרבה - אבל משלם בלי דחיות ובזמן שסוכם, מאשר לקבל הצעה של הרבה כסף ונותנים את זה אחרי הרבה זמן ויכוחים ודחיות... וזה נאמר מניסיון!...
  • מיילים אישיים אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:49 בס"ד אני משתדל מידי יום [כשמתאפשר] לענות למיילים של בקשת עזרה אישית, ללא תשלום, בין 2 וחצי ל 3 [לפי שעון א"י]. אפשר לכתוב מייל 24 שעות, אני מסמן את זה לטיפול בהמשך. מה שלא הספקתי באותו יום, מסומן לטיפול מחר בשעה זו. אפשר גם בטלפון, אבל אענה רק למי שהתקשר בזמן הזה. נא לא להתקשר בשעות אחרות. [גם לא ב 2:59..] 0556782699 יש לי שריטה כזו, שאני פוחד שמישהו ייקח ללב שכתב לי מייל ולא הגבתי, אז א' לפעמים זה פשוט מעומס ההודעות זה איכשהו נשכח, אפשר לכתוב שוב ב' נא היו ברורים. זה שאלה מעשית ? אם כן נא לנסח את זה ברור. גם אם זה בהמשך לשרשור, יהיה יותר פשוט אם תסכמו בקיצור מה היה עד עכשיו [מה שנוגע תכלס]. אם זה מסר שרוצים להעביר לי, אז אפשר להיות בטוחים שהמסר הגיע, גם אם לא הגבתי. כל הודעה נקראת בתשומת לב. חזקו ואמצו ישועות ונחמות, בכלל ובפרט שמואל
  • הודעות אבטחה במייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 11:39 לפעמים זה כלום שמשגע את השכל. אבל לפעמים יש בזה משהו. צריך לבדוק בכל מקום לגופו של ענין.
  • בעיה בשליחת הודעות בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 15:31 שלום רב. פעמים רבות אינני מצליח להשיב להודעות בקבוצה, עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים