דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הגדרות בקבוצה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 19:59

בס"ד

בקשה רק מי שיודע ברור שיענה
    מה ההבדל בין תקציר למקוצרים ?

[למי שלא מכיר:
    כל אחד מחברי הקבוצה יכול להגדיר את עצמו [אם יש לו כניסה לאתר הקבוצה]
    או לבקש ממני להגדיר אותו [אם אשרי חלקו שאין לו גישה]
    שלא יקבל כל מייל, אלא תקציר או מקוצרים.
    אפשר גם להיות מוגדר שלא תקבל מיילים בכלל,
    ואז או שתראה את ההודעות באתר עצמו
    או שלא תראה בכלל הודעות של אחרים, ואז החיסרון העיקרי שלא תוכל לעזור לאחרים.
    וגם לא תקבל את כל הידע שיש פה. אבל תוכל לשאול שאלות. קיצור תהיה 'מקבל' ולא
    'נותן']

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 16:20 אני מוחק בשינוי שמעתי בשם פוסק אחד פוסק הדור מדורות האחרונים שאסר אולי לא מדינא אלא שלא ראוי
  • חיפוש בקבוצה זו

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 16:24 נטפרי חוסמים אפשרויות חיפוש בקבוצות למה? לא יודע אפשר לחפש רק במייל -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • הגדרות החברים בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/03/2023 14:27 בס"ד בתוך אחד הנסיונות להחייאת הקבוצה, שונו ההגדרות של כל החברים שליט"א, שהם יקבלו את כל ההודעות למייל מזכיר, שיש גם אפשרות של מקוצרים, אפשרות של תקציר, ואפשרות לא לקבל מיילים בכלל. מי שיכול להכנס לאתר יכול בעצמו לשנות את ההגדרה שלו. מי שלא יכול להכנס יכתוב לי [או יבקש מהפיקוח בחדר מחשבים איפה שהוא גר שיפתחו את אתר הקבוצה]
  • ג'ימייל כו' הגדרות

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 18:59 לא הבינו כנראה את השאלה שלי אני יודע מה זה תבניות ומה זה חתימה אישית השאלה היא אם אפשר ליצור תבנית [או איך שנקרא לזה] שתגיע רק למי שעוד לא שלח לי אף פעם מייל. ככה זה יחסוך מכל מי ששולח לי מייל לראות בפעם האלף את ההודעה 'אני לא פותח מיילים, אפשר להצטרף כו' כו'... אני מרגיש 'סנוב' לבקש את זה, אבל אעפ"כ: מי שמסכים בבקשה לעשות לי טובה ולהגיב במייל חדש, אודה לו. פשוט ללחוץ פה [email protected] ולכתוב לי. תודה !
  • הגדרות הקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    '
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2023 08:51 הסבר על מה שהיה כאן: היות והיו לאחרונה כמה מקרים של כאלו שאספו כתובות מייל לצרכים אישיים, שונו ההגדרות, שלא תהיה אפשרות של תשובה באישי [כדי שלא יהיו הרבה כתובות מייל באותו שרשור]. לאחר כמה ימי ניסיון, ראיתי שזה לא כדאי, לכן חזר המצב הקודם. תודה לכל מי שפנה באישי והביע את דעתו בזה. זה עזר לי להחליט. אני מתייחס ברצינות לכל הודעה, ושמח מאוד לקבל משוב, וביקורת, ועצות ייעול [רק בתנאי אחד: שלא ידרשו ממני אחר כך עדכון, והסברים, כו']. בהזדמנות זו: תזכורת: אין לכתוב שם של אדם/מכון, כתובת מייל, פרטים ומידע על מישהו [גם אם זה חיובי], ברבים. אין לצרף קבצים של ספרים / תוכנות מחשב וכדו', ברבים, אלא א"כ השולח כותב במפורש שהוא לוקח אחריות [הן מבחינה חוקית והן מבחינה הלכתית] אם יש בעיה של זכויות יוצרים. כשמבקשים ספרים, או מידע, או פרטים, של אדם או מכון, חובה לציין בהודעה: ע"פ הכללים יש לענות רק באישי. כבר הוגשו תביעות, וחכם עיניו בראשו. ידוע לי בבירור על כאלו שעומדים עם היד על הדופק, ומחפשים כו' וד"ל. בכל מקרה, להנהלת הקבוצה אין שום אחריות בנושא. הנהלת הקבוצה רואה בחומרה רבה איסוף מידע מהקבוצה לצורך אישי. הדבר אסור ע"פ הלכה, ולהבדיל ע"פ חוק. אם יהיה צורך, יוגשו תביעות בב"ד, ואם לא יעזור - בערכאות, כמובן ע"פ הוראת רב. מי שידוע לו על אדם שאוסף מידע מהקבוצה, אנא יודיע לי בהקדם. והאמת והשלום אהבו מקווה שבמהרה יחזור לכאן השקט והאווירה הנעימה של תלמידי חכמים מצו"ב כללי הקבוצה המעודכנים נ.ב. בשונה מבעבר, היום אין כזה דבר 'לחסום לכמה ימים עד שמתנצלים'. מי שחורג מהכללים, יקבל התראה באישי, ואם לא יעזור - ייחסם לצמיתות. במקרים חריגים מאוד, תתכן חסימה לצמיתות ללא התראה מראש. שוב תודה לכל מי שטורח ומקדיש מזמנו היקר לכתוב עצות, או ביקורת, ולהפנות תשומת לבי לדברים לא תקינים. אני מצידי נותן אמון בחברים שליט"א, שהם יודעים לבד איך להתנהג.. ולכן איני עוקב בד"כ אחרי ההודעות. ב"ה זה מוכיח את עצמו כנכון. אשריכם תלמידי חכמים. קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים, מעודכן כ''ב תמוז.docx
  • הגדרות אישיות בוורד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/11/2023 09:49 תודה רבה הרב סילבר על העזרה! בעז"ה אנסה לעשות כהנחיותך, ונראה מה יהיה מאת: On Tue, Oct 31, 2023 at 9:16 PM אליעזר סילבר
  • הגדרות באימייל

2023
    27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 10:02 ודה רבה
  • בעיה בשליחת הודעות בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 15:31 שלום רב. פעמים רבות אינני מצליח להשיב להודעות בקבוצה, עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים