דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

נא לשים לב. כלל חדש בכללי הקבוצה. הודעה זו היא בעצמה ההתראה לפני החסימה.

2023
23 13 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 08:49

אין הנחתום מעיד על עיסתו....

--

בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected]
    [email protected]

תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 09:08

אולי באמת עכשיו זה הזמן להקים מאגר של הרבה ספרים בדרייב או משהו בסגנון הזה
    כמו שכבר העלו כאן לאחרונה, איני זוכר מי זה היה
    וכך לא נתקל יותר בבעיות מסוג זה, וכל מי שירצה ספר ורבו התיר לו להשתמש
    בקבצים מעין אלה יוכל לבדוק אם מבוקשו נמצא שם, וזהו.

--

[email protected]

• תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 09:08

אולי באמת עכשיו זה הזמן להקים מאגר של הרבה ספרים בדרייב או משהו בסגנון הזה
    כמו שכבר העלו כאן לאחרונה, איני זוכר מי זה היה
    וכך לא נתקל יותר בבעיות מסוג זה, וכל מי שירצה ספר ורבו התיר לו להשתמש
    בקבצים מעין אלה יוכל לבדוק אם מבוקשו נמצא שם, וזהו.

--

[email protected]

תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 09:20

בס"ד

תודה לרב בן שמעון שליט"א על ההסבר. אכן.
    קישור לה"ב אפשר.
    נא לא להלין עלי, אני ודאי הייתי שמח שזה לא יהיה כך.

• תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 09:20

בס"ד

תודה לרב בן שמעון שליט"א על ההסבר. אכן.
    קישור לה"ב אפשר.
    נא לא להלין עלי, אני ודאי הייתי שמח שזה לא יהיה כך.

תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 23:43

נזכיר שוב שיש גמ"ח שריכז וסידר ספריה מכובדת מאד מתוך ספרי היברו בוקס, כ-100
    ג'יג'ה שיכולים להכנס למחשב.
    מקוטלגים ומסודים לפי קטגריות.
    ספרי יסוד, ספרים על הש"ס שו"ע הלכה מוסר וחסידות וכו' וכו'.
    פעמים רבות מבקשים כאן ספרים יסודיים שקיימים בכל מאגר בסיסי.
    וקיימים גם במאגר הנ"ל.
    מס' טל. ל"גמ"ח ספריה תורנית" 0548449145

• אנא לשים לב

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/02/2023 00:55 תיקון: יש... -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • נא לשים לב. שלא יהיה אח"כ תרעומת למי שנחסם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:48 בס"ד מועתק מכללי הקבוצה: יד. כל המידע שיש בקבוצה, כולל כתובת מייל של אברך שכותב הודעה בקבוצה, קבצים מצורפים, וכל כיו"ב, אין רשות בשום אופן להוציא אותו החוצה חוץ לקבוצה, ללא רשות מפורשת מהנוגע בדבר. כו"כ חברים שליט"א ביקשו להדגיש שהם מקפידים על זה מאוד. סעיף זה כולל גם שלא לעשות רשימת תפוצה אישית מכתובות המייל של חברי הקבוצה. מצו"ב כללי הקבוצה, לרענון [אם זה ייחסם אודה מאוד למי שישלם נקודות לנטפרי כדי שיפתחו את זה. זה זיכוי הרבים] קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים.docx
  • נא לשים לב. שלא יהיה אח"כ תרעומת למי שנחסם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 00:09 מה הכוונה לא להכניס לרשימת תפוצה כי יש שמפרסמים דרושים אחד בתשלום וכל מה שחוזר אליהם הם מכניסים אותו לרשימת תפוצה וכך הם חוזרים אליו פעם נוספת כשיש להם עוד עבודות (מה גם שלפעמים העבודות הם קטנות כמעט כמו עלות הפרסום....) האם גם זה נאסר הרי לעורכים נח שיציעו להם כמה שיותר הצעות (רק אולי זה מזיק את כבודו שמונע מהם לשלם על הפרסומת אח"כ) ב-יום שני, 27 בפברואר 2023 בשעה 22:48:53 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • אנא לשים לב. לגבי הקבוצה החדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:30 בס"ד להצטרפות יש לשלוח מייל ל [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/05/2023 07:33 ב' הערות נשמר מאליו, א"צ לבצע שמירה כל המשנה רשום בהיסטורית השינויים
  • נא לשים לב!

2023
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2023 21:09 צודק סליחה מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 18:36 קבוצה למפגש עם הרב בלוייא? מאת: [email protected]
  • הודעה פרטית שלי, לא קשור לניהול הקבוצה, לא חובה לקרוא

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/09/2023 23:26 בס"ד שלו' וברכה היות ולאחרונה קצת קשה יותר למצוא עבודה בשכר נאה, לכן לא אוכל לתת מידע על מכונים מתווכים לקוחות כו', למי שלא עושה אצלי ליווי, כי נמצא שאני גורם להם נזק, כי אם היה מקום פנוי אז בגללי זה נתפס ע"י מישהו אחר. ולמי ששילם לי אני מחויב קודם כל. אשמח לנסות לעזור במייל כמה שיתאפשר, או בנייד 0556782699, אבל אנא אל תבקשו ממני מידע איפה אפשר להתקבל. בתקווה להבנה. אגב, אם יורשה לחזור שוב על בקשתי: כדי לייעל את העזרה לאחרים, אודה מאוד לכל מי שהייתי איתו בקשר, אם יכתוב לי מה בעצם הוא קיבל, היינו לנסות להגדיר יותר בנקודות, וגם מה אפשר לשפר, מה יכול להיות טוב יותר. תודה רבה מראש כתיבה וחתימה טובה

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים