דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

נא לשים לב. כלל חדש בכללי הקבוצה. הודעה זו היא בעצמה ההתראה לפני החסימה.

2023
23 13 0 1
  • בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:09 בס"ד חוזר שוב על מה שכתבתי כמ"פ: קיבלתי ע"ע בל"נ לא להתערב כל עוד לא ביקשו ממני, אי לכך, האחריות על אופי הקבוצה מוטלת על כאו"א. נא כתבו לי, במייל חדש, עם ציטוט של כמה מילים מההודעה המדוברת, ואטפל בזה בעז"ה בשקט. חוזר שוב על 2 מכללי הקבוצה: א. אין לכתוב הודעה שאינה מסייעת לעורך תורני בעבודתו. גם במקרים שלדעתכם זה דחוף, אפשר רק אחרי אישור שלי, ולכתוב בהודעה שזה קיבל אישור ממני. ב. כל תגובה להודעה שנוגדת את הכללים, לא משנה בכלל מה תוכן התגובה, דינה כמו כותב ההודעה הראשון. נוספו עוד 2 מנהלים לקבוצה: הרב אליצור בן שמעון, והרב 'צמאה נפשי'. בכל פעם שאחד משני הרבנים הנ"ל יכתוב 'הנושא נעול', אזי אין רשות בשו"א לכתוב יותר כל הודעה באותו נושא, בין בשרשור זה בין בשרשור אחר. העובר על זה ייחסם לאלתר מהשארת הודעות בקבוצה [כאמור לעיל: רק אחרי שמישהו יעיר לי על זה] המשך ההשתתפות בקבוצה, לכל אחד ואחד בלי יוצא מן הכלל ממש, עם כל הכבוד הראוי, מותנה בכך, שידוע לכם, שכל הודעה הנוגדת את הכללים תגרום לחסימה מיידית, ללא התראה מוקדמת. נא לשים לב, שלא יהיה אח"כ תרעומת ועגמ"נ כו'. בשונה ממה שכתבתי בעבר, ההודעות של מי שנחסם לא יחכו לאישור. אלא זה שנחסם יצטרך לכתוב אותם שוב מחדש. [אחרת זה יהיה סוג של פרסום ברבים: פלוני היה חסום]. בתקווה להבנה בכל הנ"ל
  • אנא לשים לב

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 22:31 ארה"ק
  • אנא לשים לב

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/02/2023 00:55 תיקון: יש... -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • נא לשים לב. שלא יהיה אח"כ תרעומת למי שנחסם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 00:09 מה הכוונה לא להכניס לרשימת תפוצה כי יש שמפרסמים דרושים אחד בתשלום וכל מה שחוזר אליהם הם מכניסים אותו לרשימת תפוצה וכך הם חוזרים אליו פעם נוספת כשיש להם עוד עבודות (מה גם שלפעמים העבודות הם קטנות כמעט כמו עלות הפרסום....) האם גם זה נאסר הרי לעורכים נח שיציעו להם כמה שיותר הצעות (רק אולי זה מזיק את כבודו שמונע מהם לשלם על הפרסומת אח"כ) ב-יום שני, 27 בפברואר 2023 בשעה 22:48:53 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • כדי למנוע אי נעימות גדולה, נא לשים לב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2023 08:47 בס"ד כל תגובה על הודעה שאינה ראויה, מפרסמת למעשה שוב את אותה הודעה, ולכן אם הראשון נחסם, אזי כל אלו שהגיבו לו נחסמים גם. לא משנה אם הם הגיבו 'תודה', או שהם הגיבו 'סליחה זה לא תואם לכללים'. זה שלא הגבתי על ההודעה הראשונה, זה פשוט כי עוד לא היה מי שיכתוב לי שזה לא ראוי. [ולפני שמתקיפים אותי שוב באישי שאני מעודד הלשנות כו' - שאלתי רב, הסברתי את השיקולים, והתשובה היתה ברורה, שזה לא לשוה"ר, כי מי שכותב משהו שאינו מתאים הוא מזיק לכולם, כי זה מתחיל באחד ובסוף יהיה פה פורום. לכן מי שכותב לי הוא פשוט שומר על הזכויות האישיות שלו. אני לא חייב לקרוא את כל ההודעות כדי לראות מה תואם ומה לא. מספיק זמן וכסף אני מקדיש גם ככה בשביל הקבוצה. [עושה את זה בשמחה]. [אגב למי שחושב שאני מרוויח פה מיליונים - ממש ממש לא..] וכמו שכתבתי כבר: איני דורש מאף אחד כלום, בנקודה זו. מי שסבור שלא נכון "להלשין" [במרכאות כפולות], שלא יעשה זאת. אין לי האפשרות להסביר לכל אחד את השיקולים, ולהתווכח בלי סוף. זה מה יש. מי שרוצה יפתח קבוצה אחרת. בל"נ אפרסם פה את הקבוצה שיפתח]. כמו שכבר כתבתי - כל תגובה לגבי כללי הקבוצה [כולל תגובות להודעה זו], אך ורק באישי. וכמו שכבר כתבתי גם: אין לי אפשרות להגיב לכל הודעה. בתקווה להבנה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2023 15:13 בס"ד עוד לגבי הנ"ל. כנראה לא הייתי מספיק ברור: שליחת הודעה של 'בקשת ספר', בלי המשפט: ע"פ הכללים רק באישי, תגרום לחסימת משאיר ההודעה.
  • נא לשים לב!

2023
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2023 21:09 צודק סליחה מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 18:36 קבוצה למפגש עם הרב בלוייא? מאת: [email protected]

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים