דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ניסיון לעזור לאלו שמקבלים שכר נמוך

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2023 06:36

בס"ד

בלי להתחייב כלום,
    אני מציע למי שכבר עובד בפועל בעריכה תורנית, ומקבל פחות מ 35 לשעה [לצערי
    הגדול הבנתי שיש כאלו, הלוואי ואתבדה],
    שיפנה אלי במייל, [לא מייל חוזר, אלא מייל חדש], ובלי נדר אשתדל לעזור לו. ללא
    תשלום.
    חובה לכתוב בשורת הנושא את המילים: מקבל פחות מ 35.
    אין אפשרות טלפונית, כרגע. רק במייל.

נא לשים לב: מדובר רק למי שכבר עובד, ומחפש ברצינות משהו אחר, ומשקיע ברצינות
    בעבודה שהוא עושה כיום את המקסימום שהוא יכול, ואינו מוצא עבודה טובה יותר.
    נא היו הוגנים.

אפשר להעביר המייל הזה הלאה גם מחוץ לקבוצה.
    [שלא כמו שאר הדברים שנכתבים בקבוצה, שאסור בשו"א להוציא אותם החוצה].

כדי לחסוך זמן:
    תכתבו, תסבירו, תתנו פרטים. כמה שיותר מידע - יותר טוב. אפשר לסמוך עלי לגבי
    חיסיון.

פרנסה בשפע לכל עמ"י

[אגב, אודה למי שיואיל להתפלל עלי, שלא אנזק מניהול הקבוצה. כל בר דעת מבין
    שיש כאלו שזה לא מוצא חן בעיניהם בכלל מה שקורה פה..]

• ממוצע שכר

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 16:30 שלום וברכה ראיתי את הדיון הזה רק כעת. אני עבדתי בעוז והדר לפי שעות וכעת עברתי לפרויקט המשניות, התחלתי רק לאחרונה ולכן עוד לא ברור לי כמה יצא לי לשעה, אבל בינתיים זה נראה בהחלט יותר שוה לי, חוץ מזה בעבודה לפי הספק אני יותר רגוע בשעת העבודה, לא חושש מהפסקות או חלומות וכדו', ולא מרגיש קצת בזוי שמחשבן שכל 5 דקות שעבדתי זה עוד 3 ש"ח וכו', אלא פשוט זורם עם העבודה בעצמה ושוכח לרגע מהכסף, וכך הראש יותר פנוי ויש לי יותר סיפוק מהעבודה עצמה. וכאן אני חייב לסייג, כל זה ביחס אלי! אך מהכרותי כאן בקבוצה בשנה האחרונה קלטתי שלכל אחד טוב משהו אחר ואין בזה כללים. שכל אחד יבדוק לעצמו מה יותר נוח לו, ויעשה מה שמתאים לו. וכן לעיקר השאלה האם בהספק זה יוצא יותר לשעה. תנסה ותדע! גם אני עדיין מנסה, מקוה שאצדק בבחירה, אם לא אנסה אולי משהו אחר. דבר נוסף, ובלי לפגוע באף אחד, כל עורך צריך גם להיות מודע ליכולות והכישורים שלו, יצא לי פעם לבקר עבודה של עורך בעוז והדר, שאם הייתי שומע שהוא מאלו שמתלוננים על העלאת שכר, ואבדנו... אני הייתי שולח אותו אחר כבוד הביתה מיד. ואם בעוז והדר יש הרבה כאלו, מובן למה הם לא יכולים להעלות לכולם בצורה גורפת. אולי הם צריכים יותר לסנן מהתחלה... אני לא יודע. אינני מצדיק, אני גם כמעט עזבתי אותם בגלל השכר המועט [ולא , אל תחשבו שהעלו לי , לא הציעו לי אף פעם], אך צריך לדעת שיש גם כאלו שמנצלים את המכונים ושולחים עבודות נוראיות ממש, וכנראה שיש כאלו שלא נעים להם לפטר כ"כ מהר. יכול להיות שזו גם בעיה. וכו' וכו' אינני מנסה לתקן את העולם, בקושי את עצמי אני מצליח. הצלחה רבה לכולם.
  • העלאת שכר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 07:09 בס"ד לדעתי - לא. כי ככה מנהל מכון מרגיש שיצאו נגדו במלחמה, ואז הוא אומר: אפטר את כולכם. ובד"כ, [שוב - הכל לענ"ד], כשמתאגדת קבוצה, אז יש מתוכם כאלו שהסכימו להיכנס להתאגדות הזו, מתוך רצון שישתנה משהו. אבל באמת אין להם עדיין הצעת עבודה אחרת, זמינה, בשטח, שמתאימה להם, שהם באמת מוכנים לעבור אליה עוד היום. ולכן כשמאיימים בפיטורים - ועד העובדים מתפוגג בן רגע. אבל, כשאחד בא ואומר את זה בשקט, אז מה הוא יגיד לו ? 'אפטר אותך' ? הרי זה בדיוק מה שהעורך בא לומר: אני מבקש העלאה ל ... כי יש לי הצעה אחרת שבדקתי אותה והיא מתאימה לי, בסכום כזה. ולכן לדעתי חשוב יותר להשקיע בלעזור לעורכים האלו, למצוא את העבודות האלו. זה לא רק לתת להם רשימה של כתובות מייל [שזה גם חשוב, יעויין קובץ הדוקס ששלחתי אתמול בקבוצה], זה גם לראות איתם יחד: מה מתאים לך ? מה אתה יכול לעשות כדי שהעבודה שלך תהיה שווה יותר ? לענ"ד, מי שרק ינסה לעשות את זה, יופתע לראות כמה עצות מועילות יש לו לתת.
  • העלאת שכר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 08:32 אני מציע לפנות לאחראי במייל בנוסח כעין זה: "אני מעוניין לדבר איתך לגבי העלאת שכר, האם לעשות זאת במייל או בטלפון" כך אתה קובע לו עובדה וזורק אליו את הכדור איך להמשיך את ניהול המו"מ, עשיתי כך בעבר וזו היתה התחלה טובה.
  • העלאת שכר

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 01:09 צודק בהחלט
  • העלאת שכר

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 15:15 יישר כח! בברכה, הרב מאיר פישהוף ממלכת התורה והחסד בארץ הקודש (ע"ר) 0548496050 לזכות לכל הברכות השמורות למחזיקי התורה לחץ כאן https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=9001256&groupe=רשת כוללי ערב - ממלכת התורה&groupelock=1
  • [2]: העלאת שכר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 11:11 אחד העורכים במכון גדול מאוד שח לי פעם שההנהלה משתדלת מאוד כמה שאפשר שלא יווצר שום קשר בין עובד למשנהו מהסיבה שאינם רוצים השוואות שכר וכדומה, ולפי זה יוצא שכל התאגדות בכלל בין עורכים תורניים, היא לצנינים בעיניהם, אף מנהל לא יגיד לך שזה מפריע לו, אבל ברור שהיו מעדיפים שלא ידעו אחד מהשני.
  • לאלו שרוצים ברצינות להתקדם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    '
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2023 08:07 בהמשך להודעה הנ"ל: מיילים אפשר לשלוח מתי שרוצים. זה מסומן 'לטיפול בהמשך', ואינו מפריע. בנייד זה כן מפריע, לכן נא להתקשר רק בזמן הנ"ל. בברכת איש את רעהו יעזורו ב-יום חמישי, 13 ביולי 2023 בשעה 14:48:11 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • התייעצות בעניין הלנת שכר

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 01:25 גם יכול להיות שהעיכוב הוא רק מרוב עומס ולא בכוונה.

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים