דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רשימת מכונים

2023
2 2 0 1
  • הודעה לחברים החדשים, לגבי רשימת התפוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2023 20:46 בס"ד בנוסף ובנפרד מהקבוצה, יש לי רשימת תפוצה של דרושים וביקוש עבודה בהנוגע לעריכה תורנית. בד"כ מי שמצטרף לקבוצה אני מצרף אותו גם לזה. אבל לא בטוח שתמיד זכרתי. מי שרוצה לבדוק אם הוא מצורף שם, יכול לכתוב לי מייל חוזר. לא תהיה תשובה ממני. כל מייל שאקבל - אבדוק, ואם אינו מצורף - יצורף. בבקשה בבקשה - מי שכבר שאל אותי בעבר, נא לא ישאל שוב. עורך שרוצה לפרסם א"ע שמחפש עבודה, יכול לשלוח לי נוסח מוכן לפרסום ויפורסם בשמחה ברשימת תפוצה זו. יש שם יותר חברים מאשר בקבוצה. מכון שרוצה לפרסם שם 'דרושים', וכן כל פרסום שיש ממנו רווח כמו פרסום תוכנות וכדו', זה בעלות של 50 ש"ח. התשלום צ"ל לפני הפרסום, וה"ה לפרסום בקבוצה. נא לשים לב שאני לא עושה שום הגהה. ההודעות מתפרסמות בדיוק כמו שהתקבלו אצלי. בו"ה וכט"ס
  • מכונים ספרדיים. בעילו"ש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/05/2023 18:26 בס"ד ביקשו לכתוב: היות ולבושתינו ולחרפתינו הגזענות עדיין קיימת, אנא לכתוב בקבוצה כתובות מייל של מכונים ספרדיים דייקא. ע"כ הבקשה. הערה שלי, שמואל בלויא: אין להתייחס בשום אופן לענין האפליה כו'. הודעה כזו תגרום לחסימה מיידית.
  • מכונים ספרדיים. בעילו"ש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/05/2023 18:40 מי שמחפש עבודה בעריכה אשמח להציע לו מכונים שלדעתי לא סובלים מגזענות ויפנה אלי רק במייל זה [email protected] ב-יום חמישי, 18 במאי 2023 בשעה 18:26:59 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • רשימת הספרים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 07/06/2023 08:19 אי אפשר להעלות את הקובץ לקבוצה, הוא שוקל יותר מ8 מ"ב. אפשר להוריד מהקישור הבא: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10K54KKPHBudpj10L0rRyT2DZvj2np3U7/edit?usp=sharing&ouid=104716472645603201384&rtpof=true&sd=true מי שרוצה לקבל קובץ מצורף למייל ישלח מייל כלשהוא לכתובת הבאה: [email protected]
  • רשימת מקשי הקיצר של ג'ימייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2023 13:04 ללחוץ אנטר + שיפט + נקודה נפתחת הרשימה.
  • רשימת מקשי הקיצר של ג'ימייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2023 16:01 אולי ככה יותר נוח לקריאה הפעלת מקשי קיצור מקשי קיצור מסוימים פועלים רק לאחר שמפעילים אותם. הערה: מקשי קיצור לא נתמכים בכל המקלדות. פותחים את Gmail https://mail.google.com/ במחשב. בצד שמאל למעלה, לוחצים על סמל ההגדרות [image: הגדרות] [image: ואז] הצגת כל ההגדרות. לוחצים על הגדרות. גוללים למטה לקטע 'מקשי קיצור'. בוחרים באפשרות הפעלת מקשי קיצור. בחלק התחתון של הדף, לוחצים על שמירת השינויים. מקשי קיצור שאפשר להשתמש בהם ניתן להשתמש במקשי קיצור כדי לנווט בתיבת הדואר הנכנס ובהודעות, לעצב טקסט ולבצע פעולות כמו העברה לארכיון ומחיקה. להצגת רשימה מלאה של מקשי קיצור, כולל אלו שצריך להפעיל, מקישים על ? כש-Gmail פתוח. הערה: מקשי קיצור פועלים בצורה שונה במחשבי PC ו-Mac. ב-Mac, יש להשתמש במקש ⌘ במקום במקש Ctrl. כתיבת אימייל וצ'אט פעולהמקש הקיצור ההודעה הקודמת בשיחה פתוחה p ההודעה הבאה בשיחה פתוחה n מיקוד בחלון הראשי Shift + Esc מיקוד לחלונית האחרונה של כתיבת האימייל או הצ'אט Esc מעבר לחלונית הבאה של כתיבת האימייל או הצ'אט Ctrl + . מעבר לחלונית הקודמת של כתיבת האימייל או הצ'אט Ctrl + , שליחה ⌘/Ctrl + Enter הוספת נמענים לעותק ⌘/Ctrl + Shift + c הוספת נמענים לעותק מוסתר ⌘/Ctrl + Shift + b גישה לשדה 'מאת' מותאם אישית ⌘/Ctrl + Shift + f הוספת קישור ⌘/Ctrl + k מעבר אל המילה הבאה עם איות שגוי (ב-Mac בלבד) ⌘ + ; פתיחת הצעות לאיות ⌘/Ctrl + m עיצוב טקסט פעולהמקש הקיצור הגופן הקודם ⌘/Ctrl + Shift + 5 הגופן הבא ⌘/Ctrl + Shift + 6 הקטנת הטקסט ⌘/Ctrl + Shift + - הגדלת הטקסט Shift ⌘/Ctrl + ו- + מודגש ⌘/Ctrl + b נטוי ⌘/Ctrl + i קו תחתון ⌘/Ctrl + u רשימה ממוספרת ⌘/Ctrl + Shift + 7 רשימה עם תבליטים ⌘/Ctrl + Shift + 8 ציטוט ⌘/Ctrl + Shift + 9 הקטנה של כניסת פיסקה ⌘/Ctrl + [ הגדלה של כניסת פיסקה ⌘/Ctrl + ] יישור לשמאל ⌘/Ctrl + Shift + l יישור למרכז ⌘/Ctrl + Shift + e יישור לימין ⌘/Ctrl + Shift + r הסרת העיצוב ⌘/Ctrl + פעולות הערה: מקשי הקיצור הבאים פועלים רק לאחר שמפעילים מקשי קיצור. פעולהמקש הקיצור העברת המיקוד לסרגל הכלים , בחירת שיחה x הוספה או הסרה של כוכב/מעבר בין כוכבי על s העברה לארכיון e השתקת השיחה m דיווח כספאם ! מחיקה # כתיבת תשובה r כתיבת תשובה בחלון חדש Shift + r כתיבת תשובה לכולם a כתיבת תשובה לכולם בחלון חדש Shift + a העברה f העברה בחלון חדש Shift + f עדכון שיחה Shift + n העברת שיחה לארכיון ומעבר אל השיחה הקודמת/הבאה ] או [ ביטול הפעולה האחרונה z סימון ש'כבר קראתי' Shift + i סימון ש'עוד לא קראתי' Shift + u סימון ש'עוד לא קראתי' החל מההודעה שנבחרה _ סימון כחשוב + או = ביטול הסימון כחשוב - סימון לטיפול בהמשך הערה: מקש הקיצור הזה לא זמין בגרסה הקלאסית של Gmail. b הרחבת כל השיחה ; כיווץ כל השיחה : הוספת שיחה ל-Tasks Shift + t קפיצה הערה: מקשי הקיצור הבאים פועלים רק לאחר שמפעילים מקשי קיצור. פעולהמקש הקיצור מעבר אל תיבת הדואר הנכנס g + i מעבר אל השיחות שמסומנות בכוכב g + s מעבר אל השיחות שסימנת לטיפול בהמשך g + b מעבר אל ההודעות שנשלחו g + t מעבר אל הטיוטות g + d מעבר אל כל הדואר g + a מעבר בין סרגל הצד של יומן Google/Keep/Tasks לבין Gmail. ⌘/Ctrl + Alt + , וגם ⌘/Ctrl + Alt + . מעבר אל Tasks g + k מעבר לתווית g + l בחירה ברשימת השרשורים הערה: מקשי הקיצור הבאים פועלים רק לאחר שמפעילים מקשי קיצור. פעולהמקש הקיצור בחירת כל השיחות * + a ביטול הבחירה בכל השיחות * + n בחירת השיחות ש'כבר קראתי' * + r בחירת השיחות ש'עוד לא קראתי' * + u בחירת השיחות שמסומנות בכוכב * + s בחירת השיחות שאינן מסומנות בכוכב * + t ניווט הערה: מקשי הקיצור הבאים פועלים רק לאחר שמפעילים מקשי קיצור. פעולהמקש הקיצור מעבר לדף הבא g + n חזרה לדף הקודם g + p חזרה אל רשימת השרשורים u שיחה חדשה יותר k שיחה ישנה יותר j פתיחת שיחה o או Enter מעבר לקטע הבא בתיבת הדואר הנכנס ` מעבר לקטע הקודם בתיבת הדואר הנכנס ~ אפליקציה הערה: מקשי הקיצור הבאים פועלים רק לאחר שמפעילים מקשי קיצור. פעולהמקש הקיצור אימייל חדש c כתיבה בכרטיסייה חדשה d חיפוש באימייל / חיפוש באנשי הקשר של הצ'אט q פתיחת התפריט 'פעולות נוספות' . פתיחת התפריט 'מעבר אל' v פתיחת התפריט 'סימון בתווית' l פתיחת העזרה בנושא מקשי קיצור ? התאמה אישית של מקשי הקיצור ניתן לשנות את מקשי הקיצור שמוגדרים כברירת מחדל ב-Gmail. שלב 1: מפעילים מקשי קיצור בהתאמה אישית נכנסים ל-Gmail https://mail.google.com/ במחשב. בצד שמאל למעלה, לוחצים על סמל ההגדרות [image: הגדרות] [image: ואז] הגדרות. לוחצים על מתקדם. ליד 'מקשי קיצור בהתאמה אישית', לוחצים על הפעלה. למטה, לוחצים על שמירת השינויים. שלב 2: משנים את מקשי הקיצור נכנסים ל-Gmail https://mail.google.com/ במחשב. בצד שמאל למעלה, לוחצים על סמל ההגדרות [image: הגדרות] [image: ואז] הגדרות. למעלה, לוחצים על מקשי קיצור. ליד הפעולה הרצויה, מקישים על המקש הרצוי כדי ליצור מקש קיצור חדש. למטה, לוחצים על שמירת השינויים. הערה: כל מקש יכול לבצע פעולה אחת בלבד. קבצים מצורפים: מקשי קיצור ב-Gmail.pdf
  • רשימת התפוצה 'פורצים קדימה בעז"ה'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/08/2023 07:43 בס"ד היות ויש הגבלה כמה אפשר לצרף ביום, לכן אודה למי שיעזור לי, ע"י שישלח מייל ל [email protected] ויצטרף מיידית. תודה. [ההגבלה היא רק עלי, כמה אני מצרף, לא על אלו שהצטרפו בעצמם]. מניסיון, בד"כ גם אם מגיעה חזרה הודעה מנטפרי שזה חסום, מ"מ למעשה זה עובד, והמייל הצטרף. *להסרה *מרשימת התפוצה פורצים קדימה, יש ללחוץ על זה: [email protected] חל איסור על מעסיקי עורכים או שליחיהם להיות חברים ברשימת התפוצה פורצים קדימה, ו/או בקבוצת הבית לעורך. [אחד מחברי לוח דע"ת, שהוא עצמו דיין, כתב לי שלהבנתו אכן האיסור תקף, וגם שאל דיין נוסף, ואישר לו זאת]. שנזכה לעזור אחד לשני מתוך בריאות ונחת [בלי נדר לא יהיו הודעות נוספות בנושא זה].
  • דירוג מכונים ומעסיקים על ידי העורכים

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 23:24 בכל זאת על פי מנהל הקבוצה לא יוכלו לפרסם כאן טבלה עם הערות כאלה.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים