דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעה חשובה מאוד. אבקש מכל אחד ואחד ללא יוצא מן הכלל, לקרוא בשימת לב

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 06:54

רבותי היקרים שליט"א:
    הקבוצה,
    כשמה - כן היא,
    הבית לעורך התורני.
    הקבוצה מיועדת לאברכים העוסקים בעריכה תורנית עבור פרנסתם,
    או לכאלו המעוניינים לבדוק האם מתאים להם לנסות להתפרנס מתחום זה.

אמנם הקבוצה אינה 'שלי', 'בבעלותי',
    [אלא של העורכים הצדיקים שמקדישים מזמנם היקר ע"מ לעזור לאחרים, בספ"י,
    שלעמלק"פ],
    אבל אעפ"כ,
    היות ואני פתחתי את הקבוצה,
    והיות ואני משקיע דמים מרובים מאוד כל העת כדי שהקבוצה תתקיים כדבעי,
    לכן יש לי הזכות לבקש מכל מנהלי המכונים שליט"א החברים פה,
    ומכל מי שיש לו אינטרס אישי שקשור למנהלי מכונים:

אנא, עזבו את הקבוצה.

אברך שעוסק בעריכה, וקיבל מה'בוס' שלו פרויקט לערוך,
    אינו בכלל זה.
    הנקודה היא -
    מי שצריך לעבוד לפרנסתו האישית, אברך רגיל,
    שמנסה איך שהוא לגמור את החודש -
    יכול להישאר פה.
    מי שמעסיק תחתיו עובדים [לא משנה אם עורכים או מגיהים כו' כו'],
    מתבקש לצאת.
    ליציאה מהקבוצה יש לשלוח מייל ל: יציאה מהקבוצה
    http://[email protected]

ופנייה אישית למנהלים, החברים פה [גם אלו שאני מכיר, וגם אלו שלא]:
    זה יהיה יותר נעים אם תצאו בעצמכם,
    מאשר שאני אוציא אתכם.
    בתור אחד שהחברים פה נותנים בו אמון [ברוך ה'],
    לא יהיה לי קשה לדעת מי פה עורך ומי פה מנהל [או שנמצא כאן מטעם מנהל].

נא היו הוגנים כלפי אלוקים ואדם, קיימו בעצמכם ויראת מאלוקיך, תחסכו לי זמן
    יקר, ופשוט תצאו.

כמובן זה לא אישי כלפי אף אחד.

הצלחה וס"ד

נ.ב. מדובר רק על קבוצת הבית לעורך.
    בקבוצת לוח דע"ת יכולים גם מנהלים להיות חברים.

• במענה למיילים באישי. אבקש לקרוא. ייש"כ

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 20:00 בס"ד נא כדי לחסוך מיילים מיותרים אבקש לקרוא ההודעות שלי לכולם. אשתדל לקצר. קבוצת דע"ת היא קבוצה שקטה. יש שם הודעות רק כשיש הודעה חדשה של 'דרושים' או של 'ביקוש עבודה' לגבי שינוי הגדרות, מי שיכול ליכנס לאתר הקבוצה נא יחפש 'הגדרות החברות שלי בקבוצה' [בצד ימין למטה] וישנה שם כרצונו. ב'הרשמה' אפשר לבחור אם לקבל מיילים בכלל, ואם לקבל כל מייל או רק תקציר כו', עיי"ש
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 18:58 בס"ד מרגע זה ואילך, *כל השרשורים בנושא העלאת השכר, ללא יוצא מן הכלל, נעולים. * [לא אכתוב בכל אחד 'הדיון נעול'. כל הדיונים כולם, נעולים]. אחרוג ממנהגי, ולא אחכה שמישהו יכתוב לי: *כל הודעה שתכתב כהמשך [היינו כ'תשובה'] לאחד מדיונים אלו, * *תגרום מיידית לחסימה של הכותב. * *לא משנה בכלל מה יכתוב. * לגבי מכאן והלאה: נושא העלאת השכר הוא חשוב בעיני מאוד מאוד. אשמח שיפתחו שרשורים חדשים בנושא. כל דבר ראוי לדיון. אבל: לא מזכירים שום שם של אדם, ושום שם של מכון. גם כאן אחרוג ממנהגי, ואחסום מיידית כל מי שישאיר הודעה כזו. *אשמח מאוד שתעזרו לי, ותכוונו אותי להודעות לא רצויות. * לתועלת הרבים. *אברכים בני תורה * *['בני תורה' זה לא מגזר מסוים.. בני תורה, כפשוטו, כל העדות והחוגים והכיפות כו'] * *יכולים לנהל שיח מכובד, גם על נושאים שיש בהם הרבה אמוציות, * ולהשתדל להיות ממוקדים בעצם הדברים, ולא באנשים או במכונים. *זה בכלל לא משנה האם אדם פלוני או מכון פלוני הוא בסדר או לא. * *מאי נפק"מ. * הנושא הוא אחד, ואחד בלבד: איך אנחנו, העורכים, יכולים לעזור לעצמנו. כל אחד לעצמו, וכל אחד לזולתו. אנחנו לא מנסים לשנות אף אחד, או לחנך אף אחד. יעשה כל אחד מה שמבין. זה לא נושא לדיון פה בשום אופן, מה שעושה האחר, האם הוא בסדר. *הנושא הוא אחד - מה משתלם לנו, העורכים. * בקיצור: כל הודעה בנושא השכר, אך ורק בהודעה חדשה, שרשור חדש. ובלי להזכיר שם של אדם או של מכון. זה - מחייב. ולהשתדל בבקשה, כמה שפחות אמוציות. יה"ר שנזכה לעזור לעצמנו ולאחרים, בלי לפגוע על הדרך באף אחד.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/05/2023 00:02 יש גם "המעמד הנבחר" (מאת המחבר של "הלילא דמרדכי" על האירועים של פורים).
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2023 13:00 ועיי"ש בביאור הגר"א - ציין שלושה מקורות מהגמ'. ----- Original Message ----- From: ארי במסתרים To: Chaim Erlanger Cc: מאיר פישהוף ; אליהו גרינברג ; מעשה הכתב ; עריכה תורנית Sent: Monday, May 22, 2023 10:59 AM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] חיפוש מקור - גמרא על אחד שנהג לא כדין כדי לבדוק את תלמידיו אם ישימו לב שכוייח! השולחן ערוך ממש עוזר לי! ונפסק להלכה בשו"ע יו"ד סימן רמ"ו סי"ב ויש לרב להטעות את התלמידים בשאלותיו ובמעשים שעושה לפניהם כדי לחדדם וכדי שידע אם הם זוכרים מה שלומדים מובא גם במגילה כה א'. וכתב הצל"ח (ברכות שם): הדבר יפלא מה חידוד שייך בדבר המפורש במשנה. ובילדותי שמעתי מהרב המאה"ג החסיד המפורסם מוהר"ר מרדכי זצ"ל חתן רבי הירשל דאנצקר מבראד, לפי שבמשנה לא נזכר הסיום כן תרחם עלינו, ואיכא למימר דדוקא קאמרה המשנה שבדרך זה הוא דבר שאינו נכון, אבל אם מסיים דרך בקשה לעורר רחמים עלינו שרי. וזה כיון רבה כמה ידע האי לרצויי למריה, שמעורר הרצון עלינו. והקשה לו אביי והרי משתקין אותו תנן, א"כ עדיין לא שמענו מה רצונו לסיים, ואעפ"כ משתקין אותו מכלל שבכל ענין אסור - וזהו החידוד של אביי, ודברי פי חכם חן. עכ"ל. ובספר רמת שמואל הקשה איך היה מותר לרבה לומר דבר שקר בכדי לחדד את אביי? ותירץ: שאמר בתמיה אבל בלי הניגון, והחידוד שאביי היה צריך להבין שזה בצורת קושיא, (כמו ששמעתי על מגיד שיעור בישיבה שבשביל (לחדודי) לעורר - אמר "איך רש"י מיישב את הקצות") (אינו ממש דומה) בברכה, הרב מאיר פישהוף ממלכת התורה והחסד בארץ הקודש (ע"ר) 0548496050 לזכות לכל הברכות השמורות למחזיקי התורה לחץ כאן ברכות לג: ורבה נמי לחדודי דאביי הוא דבעי. זה טוב? -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAODfXcSm1Hcnc5daO1F%2Bmy34ysgQJD5SHJ-bcwoo%3DyMC-4kSbw%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CANE4owEoz%2BH41icecCTSKnx-UU-%2BGvSkoidbBb0-9%3DQnDbR%3DOg%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CACQ0haWTdZ3hbj7R1aBmba1HAAL_9p6FB8SkYA7fKhzWH8muOQ%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAJ8ZmELrXoHwK7TCjT56U0hqOK0NZnRJfQZtAUwf0oRd-zZn1w%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAODfXcQRvXyNCVUt7UQcSn7JRfNzo3SyouXVQewKbD-bgh071A%40mail.gmail.com.
  • [4]: הודעה חשובה בעניין מה שפרסמתי על בר אילן

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 11:06 אין שום הגיון לשלם 5000 ואפילו לא 1000 בשביל שיהיה להם מוטיבציה כמו שלא תקנה אסם ולא חברה אחרת כדי שלאסם יהיה מוטיבציה לייצר עוד מוצרים יקרים בהרבה מהשוק -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/08/2023 16:01 בס"ד הודעה זו נשלחת לקבוצה בעותק מוסתר. כדי לשפר בעז"ה את העזרה שאני רוצה בס"ד להמשיך לתת לעורכים, אודה מאוד לכל מי שקיבל ממני עזרה בעבר, בין אם בחינם ובין אם בתשלום, אם יואיל בטובו להקדיש מזמנו ולכתוב לי: א. לנסות להגדיר בנקודות ברורות, מה עזרתי לו ב. הערות לייעול תודה רבה רבה
  • אודה מאוד לקבלת לב אליהו (לופיאן) ח"ג עמוד שנא ושנב

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    C
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2023 13:47 לכהפ”כ 15 שנה
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/11/2023 20:37 מה גרם לך להצמיד את התנאי הזה לו' ההיפוך?.. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 09.11.23, 20:36:21

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים