דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בנוגע למייל

2023
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2023 15:25 תזכה למצוות! בברכת התורה, מכון 'תורה שבכתב'
  • המחשב לא מרשה להתחבר למייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 08:57 איזה סינון יש לך ב-יום שני, 6 בפברואר 2023 בשעה 21:58:05 UTC+2, cel30182923 כתב/ה:
  • ביטול קבלת הודעות למייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 21:53 מצו"ב מסננים שלי לפורומים של העריכה אתה יכול לייבא אותם למסננים שלך אצלי זה נראה כך [image: image.png] *מצו"ב 2 מסננים שתוכל לייבא למסננים שלך * נכנסים להגדרות\מתקדמות\מסננים ומייבא את המסננים (לאחר ההורדה למחשב) [image: image.png] ומייבא מסננים לפי צילום המסך המצורף [image: image.png] כמו"כ אביא לפה צילום מסך שהסביר בקבוצה איך לעשות את המסננים לבד [image: image.png] מאת: [email protected] קבצים מצורפים: mailFilters (1).xml
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 14/06/2023 19:11 אם לדעתך זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב - והקבוצה זה לא המקום לזה, בבקשה תעבור למייל הבא/תמשיך בעבודתך, בבקשה!!! מצורף, בפרט למי שמתמש בפונטים של פונטייפ ללא תשלום וחושש שהבעלים התעשר מזה (אוי ווי, מישהו מתעשר) לתשומת לב: [image: image.png] [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 15:29 הערה - אולי זה כ"כ פשוט עד שלא טרחו לציין, עצה להיגמל מהתמכרות לאימייל, לבטל את ההרשמה לכל מיני רשימות תפוצה, הודעות שנותנות מעט מאד ערך, והרבה מאד בזבוז זמן, והכי גרוע: הסחות דעת, ופיזור הדעת.
  • שאלה דחופה בנוגע לכתיבת סת"ם

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 17:00 שבתפילין אם הוא שם לב לטעות רק לאחר כמה שורות, חייב למחוק הכל עד לשם, ושם ה' א"א למחוק, וממילא מצוי מאוד שהכל יילך לגניזה לאחר כמה שעות עבודה.
  • [2]: שאלה דחופה בנוגע לכתיבת סת"ם

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 22:03 אני חושב שההבדל בין מגילות (כל המגילות) לבין סת"ם הוא בעיקר ההקפדה על חסרות ויתרות, וכך גם אם הסופר שכח כמה הלכות, וכתב אותיות לא נכון, ושאר פסולים, כל עוד שרובה כשרה זה בסדר לגבי אסתר, לגבי שאר המגילות זה הרבה יותר קל כי זה רק מנהג. משא"כ תפילין ומזוזות זה דאורייתא, וס"ת זה גם משהו חמור. אולי לא ממש דאורייתא. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 29.11.23, 22:02:08
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 20:50 בנוגע להודעה הקרובה, היא אינה קשורה לגמרי לעבודת העריכה וקיבלתי אישור מיוחד מר' שמואל לפרסמה כאן, ונא להשיב לי רק למייל הפרטי שלי. אני עובד באיזה מכון כלשהוא, אבל ההכנסה שם לא מספקת, ואני זקוק להכנסה נוספת, ולכן חשבתי להיות שומר באיזה מקום שמחפשים שומר ללא נשק, וכך אוכל לקבל על השמירה ותוך כדי גם על העבודה במחשב, אבל זה צריך להיות מקום שקט שהשמירה לא דורשת עיסוק רציני. מי שיודע איך אפשר לקבל כזה דבר, או שיש לו רעיון אחר בענין, יעשה מצוה אם יפנה אלי למייל הפרטי. בברכה

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים