דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

גמ"ח תמיכה טכנית בכל נושאי המחשב

2023
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 22:21

הנני להעמיד את עצמי לרשות חברי הקבוצה לשאלות טכניות התקנת תוכנות ועוד במחשב
    היות ואני נחשב למבין מעט גדול אשמח לסייע לת"ח חשובים הנמצאים פה בחינם
    וולא עלות
    יודגש מראש ככל ואין מדובר בסיוע קליל וקצר יגבה תשלום סמלי (לא שאני
    מתכווין להרוויח, אבל אם ישבתי על מחשב של מישהו שעה אני כן ארצה משהו על זה)

• תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 22:21

הנני להעמיד את עצמי לרשות חברי הקבוצה לשאלות טכניות התקנת תוכנות ועוד במחשב
    היות ואני נחשב למבין מעט גדול אשמח לסייע לת"ח חשובים הנמצאים פה בחינם
    וולא עלות
    יודגש מראש ככל ואין מדובר בסיוע קליל וקצר יגבה תשלום סמלי (לא שאני
    מתכווין להרוויח, אבל אם ישבתי על מחשב של מישהו שעה אני כן ארצה משהו על זה)

תאריך ההודעה המקורית: 12/06/2023 08:48

אשריכם ישראל!
    אפשר להקים אינדקס שלם רק של המתנדבים לעזור!

הצלח בכל.

מאת: [email protected]

• אשמח לקבל ש"ת ערוגות הבושם ח"ב או"ח סי' ר' במהדורה חדשה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2023 12:28 לר"מ גרינוואלד מאת: [email protected]
  • גמ"ח לשאלות בטלפון ביעוץ לענייני מחשבים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 14:39 עדכון: ייעוץ בענייני תוכנות עזר ותקלות. נא להתקשר רק בין השעות 1:30 ל- 2:00 בצהריים
  • [2]: גמ"ח עימוד - הודעה שקיבלתי במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 18:45 לעימוד יש גם מחיר, כך שאותו קובץ אקסל של מעמדים צריך לכלול את התימחור ------ Original Message ------ מאת: From "שמעון הלר" מאת: To "שריה אלישיב" מאת: Cc "יהונתן פז" [email protected]; "אריכא" [email protected]; "יוחנן קאהן" [email protected]; "אריה מושקוביץ" [email protected]; "עט סופר" [email protected]; "שמחה פרוינד" [email protected]; "אליצור בן שמעון" [email protected]; "ש. ברגר" [email protected]; "סופריא" [email protected]; "יוחנן ברנשטיין" [email protected]; "ארי במסתרים" [email protected]; "עריכה תורנית" Date י' אייר תשפ"ג 18:36:35 Subject Re: [הבית לעורך התורני] גמ"ח עימוד - הודעה שקיבלתי במייל
  • גמ"ח עימוד - הודעה שקיבלתי במייל

2023
    39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 15:20 כמו שהזכירו אין בעיה, כל עוד אתה שומר על שתי עקרונות, 1 עקביות. שלא יהיה קטע אחד ככה וקטע שני ככה וכו'. 2. "בידול קבוע". כלומר, כל כותרת ראשית בדיוק כמו הכותרת הראשית הבאה, כל כותרת משנה בדיוק כמו הכותרת המשנה הקודמת, כל הערה בדיוק כמו חברתה, וכו'.
  • בקשת עזרה טכנית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 13:32 אם יש מאן דהו שיכול להדריך אותי איך למצוא בהיברו בוקס משניות חלה של מכון ותלמודו בידו. [אני מצליח למצוא בחיםוש רק את הכרכים של מסכתות לפני ואחרי, אבל לא של חלה]. בתודה מראש
  • עזרה טכנית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2023 15:52 שלום לכולם יש לי קונטרס שהמרתי אותו מPDF לוורד באמצעות תוכנה כלשהיא כל הטקסט מופיע שם אבל מבחינת עריכה המסמך כולו משובש ומלא מרווחים לא קשורים ואני מנסה לסדר ללא הצלחה יתירה וכל שורה עושה שבת לעצמה ומחליטה להיכן לקפוץ אשמח אם מישהו מהת"ח המקצוענים דכאן יוכל לעזרני יישר כח
  • עזרה טכנית

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2023 23:48 שתי עצות: א. לחפש את אותם מרווחים פעמיים ולחליף באחד כמה פעמים. . לעשות הדבקה של טקסט בלבד.
  • סימוני היד בב"ח או"ח איזה דפוס?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/12/2023 14:34 איזה דפוס יש את סימוני היד בב"ח על או"ח חוץ מדפוס קראקא (קראקוב)? בתודה מראש.