דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

פתרון למנויי וירטואל מייל שההודעות של הקבוצה לא יצנתקו

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 16/06/2023 15:59

בדרך זו נחסרים הרבה מאוד מיילים שנשלחים לרשימות תפוצה.
    כמו כן למי שאינו מעוניין להעביר שום מייל, וגם מיילים שהגיב להם, יש לעשות
    בדרך הבאה:
    *חיפוש *> *אל: *כתובת מייל פרטית > *לא מכיל: *מייל הקבוצה > מסנן חדש> *העברה
    לנמענים: *מייל העברה (אמיתי או וירטואלי) > מסנן חדש

ב-יום חמישי, 15 ביוני 2023 בשעה 18:13:50 UTC+3, אליהו לוריא כתב/ה:

• למה חלק מההודעות של הקבוצה מגיעות אלי לספאם?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 03:03 אני עכ"פ לא מכניס אותם לאנשי קשר, אך כן לוחץ עליהם אינו ספאם. ונראה לי שזה עוזר. El lun., 30 ene. 2023 4:07, שמואל ב. [email protected] escribió:
  • הבהרה לגבי הקבוצה [משתלם לקרוא. לא חובה..]

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 12:19 היות ורבו לאחרונה המיילים באישי: 'האם מותר לפרסם הודעה פלונית'.. אז אני רוצה להסביר פה נקודה: הקבוצה אינה 'שלי'. אני בסה"כ משקיע זמן וכסף ואנרגיה כדי שיהיה לעורכים 'בית'. כפשוטו. בכל מה שלא נוגד את הכללים, או: דבר שהמפרסם עושה מזה כסף [כמובן לא מדובר על דברים פשוטים, שהעורך מתפרנס מהם..] אין צורך לבקש ממני רשות או אישור. במה שנוגד את הכללים, גם אין מה לשאול אותי. הכללים אינם אינטרס אישי שלי. זה לטובת הציבור, ע"פ בקשת הציבור. מי שישים לב, המטרה המשותפת לכל הכללים היא, שהציבור ירגיש פה בנוח. מצו"ב הכללים, מעודכן. [החפץ חיים זיע"א אמר, שהוא כתב את ספרו חפץ חיים, כדי ש*כן *יוכלו לדבר בחופשיות.. וה"ה כאן. להבדיל, כמובן]. הודעות שמטרתם רווחים אישיים, כן צריכות לקבל את האישור שלי. כי השקעתי [בעבר, ובהווה] הרבה אנרגיה כו' בשביל הקבוצה, ואי"ז הוגן להשתמש בפלטפורמה שהושקע בה הרבה מאוד ע"י מישהו, ולהרוויח על גבה כסף. אבל בכל מה שקשור לעורך פרטי - זה הבית שלכם. תרגישו פה בנוח. קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים (1).docx
  • ר"ת של שם ספר לא ידוע (לעת עתה...)

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/07/2023 12:22 אני רוצה להודות כאן להרב 5189, עכשיו סיימתי את כל הטיפול בר"ת שלא הבנתי. לקח לי זמן רב מאד לחפש ללא הצלחה, עד ששאלתי כאן, ובס"ד אחר ששאלתי קיבלתי תשובה תוך כמה רגעים. יישר כח. מאת: [email protected]
  • ביקוש מייל של מכון חתם סופר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 10/07/2023 22:52 תודה רבה ! מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 19:24 תמונות של קברי צדיקים יש באתרים העוסקין בכך - באהלי צדיקים וכיו"ב. הדרך הפשוטה היא לכתוב את השם של הצדיק בגוגל וכך להגיע לתמונות הקבר. נדמה לי שתמונות שיש במכלול (=ויקי') הן לשימוש חופשי. מאת: [email protected]
  • הודעה פרטית שלי, לא קשור לניהול הקבוצה, לא חובה לקרוא

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/09/2023 23:26 בס"ד שלו' וברכה היות ולאחרונה קצת קשה יותר למצוא עבודה בשכר נאה, לכן לא אוכל לתת מידע על מכונים מתווכים לקוחות כו', למי שלא עושה אצלי ליווי, כי נמצא שאני גורם להם נזק, כי אם היה מקום פנוי אז בגללי זה נתפס ע"י מישהו אחר. ולמי ששילם לי אני מחויב קודם כל. אשמח לנסות לעזור במייל כמה שיתאפשר, או בנייד 0556782699, אבל אנא אל תבקשו ממני מידע איפה אפשר להתקבל. בתקווה להבנה. אגב, אם יורשה לחזור שוב על בקשתי: כדי לייעל את העזרה לאחרים, אודה מאוד לכל מי שהייתי איתו בקשר, אם יכתוב לי מה בעצם הוא קיבל, היינו לנסות להגדיר יותר בנקודות, וגם מה אפשר לשפר, מה יכול להיות טוב יותר. תודה רבה מראש כתיבה וחתימה טובה
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2023 21:03
  • דרוש לי פלפאון או מייל של הרב עמרם רוטמן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 18:03 דרוש לי פלפאון או מייל של הרב עמרם רוטמן שהו"ל משניות עטרת שלמה נא לענות בפרט

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים