דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מישהו שיודע אנגלית, פנוי כרגע ? [לצורך הקבוצה]

2023
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 22:08
  • כללי הקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 19:23 בס"ד יש שהקובץ חסום להם, להלן העתקה. בס"ד להלן כללי הקבוצה: א. מותר להשאיר אך ורק הודעות העוזרות לעורך תורני בעבודתו ב. " " " " " בסגנון של בית מדרש חרדי, המציית לגדו"י בתמימות ופשיטות. ג. אסור בשום אופן למחות בקבוצה כנגד הודעה שלדעתכם אינה מתאימה [ראה להלן אות ח']. אפשר, ורצוי, לפנות אלי, במייל חדש [לא מתוך השרשור], ולהסב תשומת ליבי, [עם העתקה של כמה מילים, כדי שאוכל לחפש ההודעה המדוברת]. זכות הרבים תלוי במי שיואיל להודיעני על הודעות הנוגדות את הכללים, יען אנוכי קיבלתי ע"ע בל"נ שלא להתערב כ"ז שלא ביקשו ממני. ד. אסור לכתוב הודעות שיכולות לעורר פולמוס 'השקפתי'. זה כולל גם לא להזכיר גדו"י שיש עליהם מחלוקת, וד"ל. ק"ו ב"ב של ק"ו שאין להזכיר את האקדמיה בכל צורה והקשר שהוא. וכל כעי"ז. ה. מי שמקבל תועלת רציני מהקבוצה מתבקש להשתתף בהוצאות בסך 55 ש"ח [לחשבון: פועלים, 290, 157773, ע"ש שמואל בלויא]. ההוצאות הם הזמן ושיקול הדעת כו' הנדרשים לניהול הקבוצה. ו. פרסום של מכון 'דרושים עורכים', או פרסום שיש ממנו רווח, כמו פרסום של תוכנות מחשב וכדו', מותנה בתשלום [לחשבון הנ"ל] של 50 ש"ח לכל פרסום. התשלום צ"ל לפני הפרסום. יש לציין בכל פרסום שזה באישורי. עורך הרוצה לפרסם עצמו שפנוי לעבודה יכול בשמחה, כמה פעמים שרוצה. ז. נא לשים לב: מי שיכתוב הודעה שלא תתאים לכללי הקבוצה [ומישהו יעיר לי על זה], אזי הוא נחסם מיידית, ללא התראה מוקדמת, מהשארת הודעות. [כמובן הוא יקבל ממני הודעה על כך שהוא נחסם] אם לא אקבל תוך שבוע התנצלות והתחייבות שזה לא יקרה שוב, אוציא את כותב ההודעה הזו מהקבוצה, לצמיתות. נא לשים לב לזה. היות ובחסדי ה' אין לי מייל על המחשב האישי והכל מתנהל מחדרי מחשבים, והיות ואני משתדל בעז"ה לפתוח את המייל רק אחת לשבוע, לכן תתכן אפשרות שעורך יהיה חסום להשארת הודעות למשך שבוע בגלל הודעה שכתב בטעות. לכן החכם עיניו בראשו. ההצטרפות לקבוצה מותנית בכך שידוע לכם שאלו הכללים, ולא תהיה כל תרעומת או פגיעה בכבוד התורה ח"ו וכדו*'**.* ח. נא לשים לב: *כל תגובה, ללא יוצא מן הכלל, על הודעה שנוגדת את הכללים, היא ממש כמו כותב ההודעה הראשון, לגבי כל הנ"ל. * היינו, שאם ראובן כותב הודעה שאינה מענין העבודה, ושמעון מגיב לו בתשובה לכולם "זה לא מענין הקבוצה", אזי גם ראובן וגם שמעון ייחסמו מהשארת הודעות, ללא התראה מוקדמת. ט. אין להביא קישור לאתר שחסום בנטפרי. בכלל מבקשים להשתדל למעט בקישורים [לינקים]. י. חוץ ממני, הק' שמואל בלויא, יש עוד 2 מנהלים בקבוצה. הרב 'צמאה נפשי', והרב אליצור בן שמעון. חובה לציית להוראות שלהם. יא. היות ומפעם לפעם יש צורך בהוספת כללים, יש לעקוב אחר ההודעות שלי בקבוצה בנושא. יב. כללים אלו נכתבו לאחר שעות רבות מאוד של מחשבה, ואחר התייעצויות עם ת"ח בכל פרט ופרט, ואחר ניסיון רב מאוד בכו"כ אופנים כיצד לנהל את הקבוצה. לכן, אין טעם לנסות להסביר לי שאני טועה כו'. חבל על הזמן היקר שלכם. מי שסבור שאני עושה משהו שנוגד את ההלכה, מוזמן לכתוב לי, פעם אחת בלבד מספיקה, ואשאל את הרב שלי. יג. נא לשים לב: אני קורא בתשומת לב כל מייל שאני מקבל [אם כי לא במיידי, כנ"ל]. אבל, יש לכתוב לי במייל חדש לגמרי, לא ב'תשובה' למייל אחר. הודעות שנכתבות אלי ב'תשובה', פעמים רבות אינם מופיעות אצלי בדואר נכנס. בלי קשר, עקב ריבוי המיילים, אין באפשרותי להגיב לכל מייל. אם אתם כותבים לי מייל ואתם מצפים לתגובה, השתדלו לכתוב באופן שיהיה ברור מה בעצם אתם מבקשים /שואלים / כו'. בתקווה להבנה. יד. כל המידע שיש בקבוצה, כולל כתובת מייל של אברך שכותב הודעה בקבוצה, קבצים מצורפים, וכל כיו"ב, אין רשות בשום אופן להוציא אותו החוצה חוץ לקבוצה, ללא רשות מפורשת מהנוגע בדבר. כו"כ חברים שליט"א ביקשו להדגיש שהם מקפידים על זה מאוד. סעיף זה כולל גם שלא לעשות רשימת תפוצה אישית מכתובות המייל של חברי הקבוצה. טו. אין לכתוב בקבוצה בשום אופן שם של אדם או של מכון. מי שצריך מידע יכול לכתוב כדלהלן: מי שיש לו מידע על פלוני, נא יפנה אלי באישי. [אני לא נכנס להל' לשוה"ר, שזה ענין אישי של כל א', לברר מתי ואיך מותר ע"פ הלכה לכתוב הודעה כזו]. שליחת הודעה לקבוצה היא במייל [email protected] בנפרד מהקבוצה יש גם רשימת תפוצה. בה ניתן לפרסם דרושים או חיפוש עבודה, בעריכה תורנית. יש לשלוח לי נוסח מוכן לפרסום, ואם מדובר בפרסום של 'דרושים' אז לשלם קודם ולכתוב לי ששולם. ההודעות ברשימת התפוצה מתפרסמות אחת לשבוע, בימי ראשון. בלי קשר ל 2 הנ"ל, ישנה אפשרות לקבל אצלי ליווי אישי במציאת עבודה בתחום העריכה, ובהתקדמות בעריכה טובה יותר בעז"ה. פרטים במייל הכתוב מטה. לפרטים לגבי כל הנ"ל: [email protected]
  • פנוי לעריכה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/03/2023 22:10 אשמח אם יש למאן דהו מידע על עבודה כל שהיא בתחום העריכה, הגהה, מפתחות ומציאת מקורות וכדו' או כל מה שקשור לעריכה תורנית שיודיעיני ..... קורות חיים והמלצות ישלחו לפי בקשה.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2023 12:30 תודה רבה עזרת לי מאוד ב-יום שישי, 19 במאי 2023 בשעה 11:27:22 UTC+3, יעקב מרדכי נבנצאל כתב/ה:
  • ליודעי אנגלית. מישהו יודע מה המחשב רוצה?

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/08/2023 01:17
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/10/2023 06:51 באור מצוין ונפלא, אלא שלכאורה הוא לא כפי הפירושים שהבאתי שם בסוגריים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/11/2023 17:30
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2023 13:28 אם צריך מבחנים מוכנים יש הרבה בגוגל, למשל מכון אחיה, https://achiyayeda.org/חיפוש-בחומרים/?material_age=&material_cat=4086&material_type[]=10009&material_type[]=10011&material_type[]=10010&material_type[]=2212&material_type[]=2279&material_format=&material_lang= גם בקול הלשון יש. קישורים נוספים https://www.yeshiva.org.il/test/test.asp?id=12 https://ankitorah.com/anki-torah - יש גם בעברית.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים