דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעה פרטית - פגישות וליווי

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 12:42

לכמה ששאלו.

חזרתי לפגישות ולליווי אישי.

150 ש"ח לפגישה של שעה. בתשלום מראש, בהעברה. לצרף אסמכתא. רק בביתר.

ליווי - 500 ש"ח לחודש אחד. 1,300 ל 3 חודשים.
    מניסיון, כדי להתקדם ברצינות, צריך 3 חודשים.
    הליווי כולל:

• פגישות בחינם, לפי הצורך.
    • עדכון מוקדם על הצעות עבודה חדשות [לפני שמתפרסמות בלוח דע"ת].
    • תקשורת יום-יומית במייל. התחייבות להגיב על כל שאלה בתוך לא יאוחר מ 24 שעות
      [בימים א-ה], ובמידה ולא, יש זכות ליום ליווי נוסף.

אפשר לקבל באישי, פרטים של ממליצים מניסיון אישי.

אני 'משתיק' אצלי תגובות שמתקבלות מקבוצת העורכים. יש לכתוב מייל חדש.

שיחת תיאום ציפיות, להבין מה כולל הליווי ואיך הוא פועל, בחינם. במס'
    0556782699.
    כמובן בשיחה זו לא אענה על שום שאלה לגבי עריכה תורנית.
    נא לא להתקשר למס' הנ"ל לגבי דברים אחרים.

כל הנ"ל הוא בנוסף לפגישות הקטנות הקבוצתיות, [לפי עיר או לפי קהילה],
    שהחלו ב"ה בהצלחה גדולה באשדוד.
    בי"ג תמוז בעז"ה פגישה בבית שמש.
    פגישות אלו הם ללא תשלום [במרחק סביר].
    צריך פשוט להשיג מקום, ולארגן בקבוצה לפחות 10 משתתפים.
    לפרטים על קבוצת בי"ש - לכתוב לי באישי. העדכונים בעותק גלוי, נא לשים לב.

הצלחה וס"ד

• הודעה לציבור העורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 16:32 הודעה זו נשלחה לפני כשעה, משום מה לא מופיעה בקבוצה. מתפרסמת כאן שוב: דרושים עורכים ומבקרים לעבודת עריכה וביקורת של ספרי חסידות בהוצאת עוז והדר. דרישות התפקיד: נסיון חובה - עדיפות לבעלי ניסיון בעריכת או ביקורת ספרי חסידות של עוז והדר לפחות 50- 60 שעות חודשיות. ההתנהלות אינה מול עוז והדר, אלא מול מכון חיצוני. התשלום הוא בתלושי משכורת אחת לחודש. תנאי תשלום הוגנים למתאימים. כמו כן דרושים עורכים ומבקרים ועורך אחראי, לעבודה בתורת האור החיים זי"ע. נא לפנות באישי המודעה מפורסמת באישור המנהל-
  • א. פגישות קבוצתיות. ב. הודעות אישיות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 11:21 בס"ד א. בר"ח תמוז בעז"ה פגישה באשדוד, אי"ה. כדי לא להפריע לשאר החברים פה, מי שרוצה להיות מעודכן יכתוב לי שרוצה לקבל מיילים בעותק *גלוי *יחד עם שאר המעוניינים. התאריך הבא הוא ט"ו תמוז. יש כמה בקשות, הקודם - תופס. כרגע עדיין פנוי. התאריך אחריו הוא ר"ח אב. מקווה שאכן יהיה בעז"ה לתועלת. ב. אני קורא כל הודעה. א"י תמיד להגיב.
  • [2]: Re: הודעה פרטית בנושא: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 14:05 מזל טוב הושקה תוכנת תימלול שיחות מצ"ב השיחה הראשונה שתומללה - הבטחון, מאת הרב אפרים כהנא בשלב זה היא לא למכירה ניתן להעביר לי קבצים לתמלול [40 שקלים לשעה הראשונה, עוד 10 שקלים על כל עד רבע שעה] כעת יש באג קטן שהתיזמונים נראים בקובץ - מקוה שעוד מעט הקובץ המופק יהיה הן עם והן ללא התיזמונים תימלולי אנגלית ברמת הפקה עוד יותר טובה ------ Original Message ------ מאת: From "יוסף מיכאל יוסקוביץ" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ו סיוון תשפ"ג 15:48:50 Subject Re: [הבית לעורך התורני] Re: הודעה פרטית בנושא: תוכנת תמלול קבצים מצורפים: תימלול הבטחון.docx
  • התראה ! שוב הודעה שלא רוחנו

2023
    58
    0 הצבעות
    58 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2023 22:48 דבר ראשון בד”כ את המיילים השיווקיים שולחים חברות שמתעסקות בתחום ולאו דווקא אדם פרטי, ניתן לראות את פרטי השולח. דבר שני שלא יובן ח”ו מדברי שמותר לפנות לגוף האוכף את קיום החוק, הכל הוא בגדר איום גרידא....
  • פגישות איתי בב"ב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/07/2023 08:00 בס"ד אפשר להיפגש איתי בראשון הקרוב בבני ברק, בשעות הבוקר המוקדמות ממש. פרטים במייל אישי: [email protected] ללחוץ על כתובת המייל ונפתחת הודעה חדשה 150 לשעה, ובהתאמה [50 ש"ח ל 20 דק', כו'] ברכה והצלחה חזקו ואמצו אל תקשיבו לאף אחד שמנסה להחליש את רוחכם. [גם אם כוונותיו טובות].
  • פגישות איתי בב"ב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2023 06:39 בס"ד ביום חמישי הקרוב אהיה בעז"ה בב"ב. מחיר לפגישה 150 לשעה. בבקשה לדאוג למקום ממוזג.. [אם שייך] אפשר לקבוע פגישות לשעות הצהריים - אחה"צ.
  • הודעה פרטית שלי, לא קשור לניהול הקבוצה, לא חובה לקרוא

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/09/2023 23:26 בס"ד שלו' וברכה היות ולאחרונה קצת קשה יותר למצוא עבודה בשכר נאה, לכן לא אוכל לתת מידע על מכונים מתווכים לקוחות כו', למי שלא עושה אצלי ליווי, כי נמצא שאני גורם להם נזק, כי אם היה מקום פנוי אז בגללי זה נתפס ע"י מישהו אחר. ולמי ששילם לי אני מחויב קודם כל. אשמח לנסות לעזור במייל כמה שיתאפשר, או בנייד 0556782699, אבל אנא אל תבקשו ממני מידע איפה אפשר להתקבל. בתקווה להבנה. אגב, אם יורשה לחזור שוב על בקשתי: כדי לייעל את העזרה לאחרים, אודה מאוד לכל מי שהייתי איתו בקשר, אם יכתוב לי מה בעצם הוא קיבל, היינו לנסות להגדיר יותר בנקודות, וגם מה אפשר לשפר, מה יכול להיות טוב יותר. תודה רבה מראש כתיבה וחתימה טובה
  • הודעה משמחת

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2023 15:56 לצורך פרויקט תורני דרושים עורכים בעלי ניסיון בליקוט ספרי חסידות לפרטים נוספים נא לפנות באישי

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים