עזרה בוורד - בינוניים ומעלה
-
-
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:24
ניסית CTRL לחוץ ואז לסמן המשפטים עם העכבר?
מאת: [email protected]
-
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:25
אם מדובר במשפטים שונים.
תסמן את מה שאתה מעוניין. תוך כדי לחיצה על "קונטרול + שיפט".
גזור / הדבקלתשומת לב!
במקרה זה, המשפטים יודבקו באותו סדר שבחרת אותם.
(כלומר, אם בחרת משפט בסוף הקובץ, ואח"כ משפט בתחילת הקובץ, ב"הדבק" יופיע קודם המשפט שבסוף הקובץ*.אם מדובר באותו משפט:
חפש את: כתוב את המשפט שאתה רוצה.
סמן את התיבה: הבלט את כל הפריטים שנמצאו
חפש הכל.כל המשפטים הנ"ל, יבחרו ויסומנו.
תעשה - "גזור"
ותדביק אותם היכן שאתה מעוניין.----- Original Message -----
From: מכון תורת המהריל צירלסון
To: הבית לעורך התורני
Sent: Monday, June 26, 2023 6:19 PM
Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלהאני מעוניין לסמן משפטים בודדים מתוך מסמך שלם רב עמודים ואז לשלוף את כולם בבת אחת (אולי לקובץ אחר או לסוף הקובץ). אפשרי ? יש רעיון איך לעשות זאת ?
תודה מראש למשיבים ולתורמים מחכמתם לאחרים, אשריכם !
--
קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google.
כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected].
כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/f647c6a5-8282-4474-a3f7-d86383f4d027n%40googlegroups.com. -
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:25
אם מדובר במשפטים שונים.
תסמן את מה שאתה מעוניין. תוך כדי לחיצה על "קונטרול + שיפט".
גזור / הדבקלתשומת לב!
במקרה זה, המשפטים יודבקו באותו סדר שבחרת אותם.
(כלומר, אם בחרת משפט בסוף הקובץ, ואח"כ משפט בתחילת הקובץ, ב"הדבק" יופיע קודם המשפט שבסוף הקובץ*.אם מדובר באותו משפט:
חפש את: כתוב את המשפט שאתה רוצה.
סמן את התיבה: הבלט את כל הפריטים שנמצאו
חפש הכל.כל המשפטים הנ"ל, יבחרו ויסומנו.
תעשה - "גזור"
ותדביק אותם היכן שאתה מעוניין.----- Original Message -----
To: הבית לעורך התורני
Sent: Monday, June 26, 2023 6:19 PM
Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלהאני מעוניין לסמן משפטים בודדים מתוך מסמך שלם רב עמודים ואז לשלוף את כולם בבת אחת (אולי לקובץ אחר או לסוף הקובץ). אפשרי ? יש רעיון איך לעשות זאת ?
תודה מראש למשיבים ולתורמים מחכמתם לאחרים, אשריכם !
--
כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected].
כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/f647c6a5-8282-4474-a3f7-d86383f4d027n%40googlegroups.com.תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:41
תודה. מחילה לא ביארתי כוונתי. אני מעוניין לעשות זאת לא בפעם אחת אלא טיפין
טיפין תוך מהלך הקריאה (לימוד) אני רוצה לסמן משפטי מפתח שאני אמצא לנכון
ולבסוף לשולפם בבת אחת (וזאת במקום כל פעם להעתיקם למקום אחר - זה מוציא
מריכוז ומבזבז זמן)מאת: [email protected]
-
-
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:28
עד 24 העתקות נשמרות בלוח.
ואז תוכל להדביק הכל להיכן שתרצהמאת: [email protected]
-
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:41
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:52
זה לא חייב להיות ברצף.
אפשר לשחרר את המקשים בין בחירה לבחירה.
העיקר שבשעת הבחירה, שני המקשים יהיו לחוצים.
(כמובן שלחיצה אחרת, למשל, עם החיצים כדי לגלול את המסך, תבטל את הבחירה. אבל גלילה עם העכבר - לא).
----- Original Message -----
To: ש. הופמן S. Hoffman
Cc: הבית לעורך התורני
Sent: Monday, June 26, 2023 6:41 PM
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלהתודה. מחילה לא ביארתי כוונתי. אני מעוניין לעשות זאת לא בפעם אחת אלא טיפין טיפין תוך מהלך הקריאה (לימוד) אני רוצה לסמן משפטי מפתח שאני אמצא לנכון ולבסוף לשולפם בבת אחת (וזאת במקום כל פעם להעתיקם למקום אחר - זה מוציא מריכוז ומבזבז זמן)
אם מדובר במשפטים שונים. תסמן את מה שאתה מעוניין. תוך כדי לחיצה על "קונטרול + שיפט". גזור / הדבק לתשומת לב! במקרה זה, המשפטים יודבקו באותו סדר שבחרת אותם. (כלומר, אם בחרת משפט בסוף הקובץ, ואח"כ משפט בתחילת הקובץ, ב"הדבק" יופיע קודם המשפט שבסוף הקובץ*. אם מדובר באותו משפט: חפש את: כתוב את המשפט שאתה רוצה. סמן את התיבה: הבלט את כל הפריטים שנמצאו חפש הכל. כל המשפטים הנ"ל, יבחרו ויסומנו. תעשה - "גזור" ותדביק אותם היכן שאתה מעוניין. ----- Original Message ----- From: מכון תורת המהריל צירלסון To: הבית לעורך התורני Sent: Monday, June 26, 2023 6:19 PM Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלה אני מעוניין לסמן משפטים בודדים מתוך מסמך שלם רב עמודים ואז לשלוף את כולם בבת אחת (אולי לקובץ אחר או לסוף הקובץ). אפשרי ? יש רעיון איך לעשות זאת ? תודה מראש למשיבים ולתורמים מחכמתם לאחרים, אשריכם ! -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/f647c6a5-8282-4474-a3f7-d86383f4d027n%40googlegroups.com.--
כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CABZ8ZPGm4moOR2Wui0X9COt6Xvrp22s7Sh-L%3DD3%3DbKL7h%2BGj-A%40mail.gmail.com. -
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:41
תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:55
אפשרות נוספת:
לסמן את המשפטים בסימון שאינו קיים בנוסף בקובץ.
למשל, קו תחתי, או נטוי, או הזרחה וכו'.
בסוף תעשה חיפוש > עיצוב גופן - קו תחתי (למשל).
סימון התיבה: הבלט את כל הפריטים שנמצאו.כל המשפטים הנ"ל יסומנו ויבחרו.
תעשה - העתק/הדבק.
----- Original Message -----
To: ש. הופמן S. Hoffman
Cc: הבית לעורך התורני
Sent: Monday, June 26, 2023 6:41 PM
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלהתודה. מחילה לא ביארתי כוונתי. אני מעוניין לעשות זאת לא בפעם אחת אלא טיפין טיפין תוך מהלך הקריאה (לימוד) אני רוצה לסמן משפטי מפתח שאני אמצא לנכון ולבסוף לשולפם בבת אחת (וזאת במקום כל פעם להעתיקם למקום אחר - זה מוציא מריכוז ומבזבז זמן)
אם מדובר במשפטים שונים. תסמן את מה שאתה מעוניין. תוך כדי לחיצה על "קונטרול + שיפט". גזור / הדבק לתשומת לב! במקרה זה, המשפטים יודבקו באותו סדר שבחרת אותם. (כלומר, אם בחרת משפט בסוף הקובץ, ואח"כ משפט בתחילת הקובץ, ב"הדבק" יופיע קודם המשפט שבסוף הקובץ*. אם מדובר באותו משפט: חפש את: כתוב את המשפט שאתה רוצה. סמן את התיבה: הבלט את כל הפריטים שנמצאו חפש הכל. כל המשפטים הנ"ל, יבחרו ויסומנו. תעשה - "גזור" ותדביק אותם היכן שאתה מעוניין. ----- Original Message ----- From: מכון תורת המהריל צירלסון To: הבית לעורך התורני Sent: Monday, June 26, 2023 6:19 PM Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה בוורד - בינוניים ומעלה אני מעוניין לסמן משפטים בודדים מתוך מסמך שלם רב עמודים ואז לשלוף את כולם בבת אחת (אולי לקובץ אחר או לסוף הקובץ). אפשרי ? יש רעיון איך לעשות זאת ? תודה מראש למשיבים ולתורמים מחכמתם לאחרים, אשריכם ! -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/f647c6a5-8282-4474-a3f7-d86383f4d027n%40googlegroups.com.--
כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CABZ8ZPGm4moOR2Wui0X9COt6Xvrp22s7Sh-L%3DD3%3DbKL7h%2BGj-A%40mail.gmail.com.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות