דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לגבי הודעות דרושים

2023
7 6 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2023 22:15 יכול להיות שלא ניסחתי כראוי את השאלה. התנצלותי כוונתי הייתה איך עושים חיפוש כשרוצים להגיע לתוצאה של אלו הטוענים לקיום המנהג ואחרים הטוענים שלא לקיים המנהג מטעמים שונים, בקיצור לא רק האם יש מקום אחד המסכם את הפולמוס הזה, אלא להגיע לתוצאות של ספרים המצדדים בעד ואלו המצדדים נגד [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 07.01.23, 22:14:45 -- ש ל ו ם ה ב ל י ן רח' רבי עקיבא 35/21, ביתר עילית 9050136 טל': 02-5800850; סלולארי: 0533111254; פקס: 15325800850 דוא"ל: [email protected] S h a l o m H a v l i n
  • פרסום 'דרושים' בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 09:57 בס"ד אבקש לשים לב: ה 55 ש"ח שאני מבקש ממי שמקבל פה תועלת, זה לא קשור לפרסום פה. פרסום של 'דרושים' [עורכים, קלדנים, וכל כיו"ב] מותנה בתשלום של 50 ש"ח. התשלום צריך להיות לפני הפרסום. ונא לעדכן אותי על ההעברה שנעשתה. גם בתשלום, אפשר לפרסם רק הודעות שעוזרות לעריכה תורנית. הודעה ברשימת התפוצה היא בתשלום נפרד של 50 ש"ח. כל הנ"ל הוא לגבי 'דרושים'. אברך שרוצה לפרסם עצמו [בקבוצה או ברשימת התפוצה] שהוא מחפש עבודה אפשר בשמחה כמה שרוצה. אגב נא לשים לב שאני מפרסם את ההודעות בדיוק כמו שהם מגיעות אלי, כולל שגיאות הכתיב, אם יש.
  • דרושים עורכים ומבקרים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 15:33 דרושים עורכים ומבקרים לעבודת עריכה וביקורת של ספרי חסידות בהוצאת עוז והדר. דרישות התפקיד: נסיון חובה - עדיפות לבעלי ניסיון בעריכת או ביקורת ספרי חסידות של עוז והדר לפחות 50- 60 שעות חודשיות. ההתנהלות אינה מול עוז והדר, אלא מול מכון חיצוני. התשלום הוא בתלושי משכורת אחת לחודש. תנאי תשלום הוגנים למתאימים. כמו כן עדיין דרושים עורכים ומבקרים ועורך אחראי, לעבודה בתורת האור החיים זי"ע. נא לפנות באישי המודעה מפורסמת באישור המנהל-
  • דרושים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 08:38 בס"ד מי שרוצה לקבל עבודה מסוג לקבל - ממגיה שמגיה בכתב ידו ולהכניס הגהות על קובץ צריך שיהיה עבודה דווקנית מאוד נא לפנות ליותר פרטים [email protected]
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • הודעות שמגיעות לספאם

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 10:06 כן רק כדאי להגדיר גם שתמיד יגיע לדואר נכנס או לתוית מסוימת -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • לגבי כנס העורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 07/10/2023 23:23 שבוע טוב ובשורות טובות כנס העורכים שהיה מיועד לשבוע הקרוב יידחה ככל הנראה עד שתהיה רגיעה בס"ד נשתדל לעדכן בבוא העת. ברכה והצלחה לכולם! "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • חיפוש הודעות קודמות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/10/2023 06:50 כמדומני שיש כאן חברים שפתחו מייל ייעודי רק עבור הקבוצה, והם מהוותיקים כאן אולי יואיל אחד מהם לתת המייל שלו וסיסמת הכניסה לכל מאן דבעי, כדי שיהיה אפשרות של חיפוש בהודעות קודמות. או שאולי אם מישהו רוצה להתנדב לחפש מפעם לפעם עבור עורכים ששואלים עזרה, הוא יכתוב פה, ובעל המייל הנ"ל ייתן לו באישי את הקוד כניסה למייל שלו הייעודי הנ"ל.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים