דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

התיעצות לגבי מכירת עבודה מוכנה על אחד מספרי האחרונים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/07/2023 22:47

אני ערכתי פעם חלק נכבד מספר של אחד מגדולי האחרונים, כעת הצעתי לאחד המכונים
    לקנות ממני את הזכויות של היצירה שעשיתי, הוא מעוניין אבל רוצה לדעת כמה כסף
    אני דורש על זה, מי שמכיר את הנושא של מכירת עבודה מוכנה, ויכול אולי לתת קצת
    כיוון כמה אפשר לדרוש על כך, אשמח אם יפנה אלי כמובן באישי, בתודה מראש.

• תקציר עבור [email protected] - עדכון אחד ב-נושא אחד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2023 12:43 ישר כח מאת: [email protected]
  • אשמח לקבל ספר אמת ליעקב (פירוש על הזוהר) על ספר שמות

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 20:53 אני הייתי המבקש וגם המפרסם אחר כך, וכדברי הרב אשר זעליג [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 24.04.23, 20:52:54 מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 23:43 נדפס בסוף ספר שערי קדושה אלול תשס"ה. מהרח"ו מזכירו בספר הנ"ל לגבי אזהרתו לא להתעסק בקבלה מעשית, ומצ"ב ג"כ. קבצים מצורפים: מעשה נורא .pdf U_CevzYWYZodeKAj02eF-.pdf
  • יש שיירי כנסת הגדולה גם על הטור וגם על גליון השו"ע?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 23:54 מציינים כנה"ג כך: כנה"ג הגה"ט - הגהות הטור כנה"ג הגב"י - הגהות בית יוסף מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/06/2023 23:09 בשנים האחרונות אני כותב מדור קבוע בגליון הקהילתי שלנו על בירור מנהגי ישראל, המקורות והטעמים וכו', והכל בהתנדבות. לאחרונה חשבתי שאולי אוכל גם להתפרנס מזה, ולכן אשמח לדעת האם יש מכון/עלון/גליון/בטאון וכדו' שמוכן לשלם על מאמרים כאלו. כמובן שאפשר לקבל אצלי דוגמאות. כמו כן, אני מתמחה בכתיבת תולדות וסיפורי צדיקים עם הרחבות היסטוריות, בעיקר מחצרות החסידות ומהיסטוריית מזרח אירופה היהודית. אשמח לקבל מידע על מישהו שמחפש עבודה בתחום הזה (של כתיבה, וכן הרצאות או הדרכות וכדו'), וגם משלם טוב... תודה רבה
  • התיעצות לגבי מכירת עבודה מוכנה על אחד מספרי האחרונים

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/07/2023 15:50 לא אמרתי שיתפשר, איפה ראית מילים כאלה?! רק אמרתי שישדר שהוא דורש מחיר הוגן, כי כל אחד אוהב להרגיש אחרי העיסקה שהוא עשה עסק טוב. מה שאומר - גם אם הוא היה לוקח בתור עורך 50- 60 עכשיו יתמחר לפי 80- 90, לא יקרה כלום, אבל שיסביר ללקוח למה זה המחיר. אם אתה בשיטה שעריכה זה כמו שוק מחניודה, שכל אחד דורש מה שיותר בשיטת 'מצליח' למה לא, שינסה... אני אישית לא סובל את השיטה הזאת.
  • האם יש יותר מחיבור אחד של החת"ס על הש"ס

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 00:20 דרך אגב תמיד כדאי לבדוק בבר אילן בעמוד קודם או אחרי, כי לפעמים הצטרפו דברים לעמודים קודמים או מאוחרים מכל מיני סיבות. ממש אתמול נפגשתי בזה. מאת: [email protected]
  • חישוב שעות עבודה לאלו שאין להם מייל על המחשב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 22:48 אלו שיש להם מייל על המחשב ומתעסקים בו תוכ"ד העבודה לצורך העבודה, ברור שכוללים זאת בשעות העבודה. אך לי ברוך ה' אין מייל על המחשב בשעת העבודה, ואת כל עיסוקי המייל לצורך העבודה - כגון שאלות בקבוצה הזו וכדו', אני עושה בחדר מחשבים פעם או פעמים ביום [וכן עושה שם שאר שירותי אינטרנט וכדו'], ולפתע חשבתי שאולי גם אני יכול לחשב זמן זה כשעות עבודה אע"פ שזה לא תוך כדי העבודה, [אמנם אצטרך לבדוק אם אני עושה עוד דברים בזמן זה]. אשמח לדעת מה חושבים או נוהגים חברי הקבוצה.

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים