דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קיצור דרך בוורד

2023
12 7 0 1
  • טיפ קטן בנושא קיצור זמן העבודה בעריכת קובץ בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2023 00:19 יש לכם קובץ שצריך לעשות לו ביאור משולב, במקום כל פעם לשנות ללא מודגש, אפשר להשתמש בהחלפה, היינו להגדיר שם שכל הרווחים בטקסט יהיו לא מודגשים. יש לכם משהו שמצוי הרבה בקובץ שצריך לשנות, אבל לא בכל פעם, או שיש פעמים שצריך לשנות לאופן א' ויש פעמים לאופן ב', כגון, ר"ת ומ"ש, לפעמים זה ומה שכתב לפעמים זה ומה שכתבתי וכו'. הדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה על ידי קודים, היינו שתחליטו לדוגמא שאתם כותבים כך: @1ומ"ש, זה במקום שצריך לפתוח ומה שכתב. ואם צריך לפתוח: ומה שכתבתי אז: @2ומ"ש. וכן לכל דבר שההחלפה שלו היא לא קבועה, כשגמרתם לערוך את הקובץ, כנסו להחלפה, ותתנו הוראה שכל מקום שיש: @1ומ"ש החלף ב- ומה שכתב. את כל הנ"ל אפשר לעשות גם בפקודת מאקרו אחת אבל זה יותר מסובך למי שלא מכיר ומכביד על הוורד. מקוה שהועלתי.
  • קיצור דרך להגדרת צבע בתיבת חפש והחלף

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 14:30 כהמשך לשאלה הקודמת בה לי יש שאלה דומה ומאד חשובה, האם ניתן לעשות *קיצור דרך לחיפוש עיצוב מסויים *ואפרש שיחתי אני בתור מקודד עושה המון פעמים חיפוש טקסטים מסוימים לפי עיצוב ייחודי [גודל/מירכוז/הדגשות] ומחליף לטקסט+קוד [@11 וכיוצא] אך בכל החיפושים אני מחליף רק גופן בצבע אוטומטי -שחור [לאחר צביעת המסמך כולו בשחור מראש] ובהחלפה מחליף לאדום [כך אני מרויח שנותן קוד לכל פיסקה בפני עצמה [כי את הסוף פסקה אני מראש מחליף לצבע אדום] השאלה איך ניתן לעשות קיצור דרך שבתיבת חפש יהיה עיצוב צבע אוטומטי ולתיבת החלף יהיה עיצוב צבע אדום [להדגשות ומרכוז יש קיצורי דרך - Ctrl B או Ctrl E אך להגדרת צבע אין קיצור] חיפשתי בפקודות ולא מצאתי. [מן הסתם אפשר לעשות מאקרו הסתבכתי בזה] אודה למי שיודע לעזור בענין.
  • האם יש קיצור דרך רשמי (ולא מאקרו) להזרחת מילים?

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/07/2023 12:58 אפשר גם לקבוע כסגנון וליצור קיצור דרך לסגנון מאת: [email protected]
  • האם ישנה דרך מהירה לעיצוב בוורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/09/2023 21:15 כנראה שאפשר באמצעות תוספים כגון "בקלות", או אחרים
  • יש דרך לחפש בוורד איפה חסר ניקוד או טעמים?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 24/10/2023 12:04 כמה דוגמאות לשאלה: אני יודע שיש 100 ש ימנית, ועוד 100 ש' שמאלית. אבל בס"ה יש 300 ש' בקובץ וורד. זאת אומרת שיש מאה שינים ריקות (ללא נקודה של ימנית/שמאלית), האם יש חיפוש שיכול למצוא אותן? מילה שיש בה מתג, בטעות מופיעה כמה פעמים בקובץ ללא המתג. האם יש חיפוש שימצא את המילים חסרות המתג? בקיצור: חיפוש עם ניקוד/טעמים - אינו מציג את התוצאות שהן ללא ניקוד וטעמים. אבל חיפוש בלי ניקוד/טעמים - מציג גם את התוצאות שיש בהן ניקוד/טעמים. אני מחפש דרך גם כאן שהחיפוש ללא ניקוד/טעמים - יציג רק את המילים שאין בהם ניקוד וטעמים. בתודה מראש אברהם אומן
  • יש דרך לחפש בוורד מילה ראשונה בקטע?

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 11:29 מצאתי "הסבר" לקודים כאן https://mitmachim.top/topic/52433/מדריך-אוסף-קודים-לחיפוש-והחלפה-בוורד/8 ואני מבין שהמקור לגילוי הוא ידידנו המוכשר הרב @יואל שילה [email protected] שידיו רב לו גם בתוכנת וורד (בקלות), מקור https://www.prog.co.il/threads/תווים-כלליים.585301/#post-8161589 . מאת: [email protected]
  • [2]: יש דרך לחפש בוורד מילה ראשונה בקטע?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 16:37 בקובץ של הרב יואל שילה "וורד לאברך" יש פירוט רב אודות הקודים צילום מסך על קטע קטן: [image: image.png] במחיר של 30 שח [אולי עודכן המחיר?] מקבלים מדריך מסודר ומקיף ביותר על כל מה שעורך מתחיל/בינוני/מתקדם/מתקדם מאד עשוי להזדקק לו. מומלץ ביותר מאת: [email protected] --
  • [4]: יש דרך לחפש בוורד מילה ראשונה בקטע?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 17:22 קניתי את החדש. מלווה אותי בדילמות... --