דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תוכנת שמע

2023
1 1 0 1
  • תוכנת דווקא

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 20:31 העברית היא רשמית
  • אוRe: תוכנת דווקא

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 21:09 לי יש את זה קבצים מצורפים: צילום מסך.png
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 12:33 ברור שיש ברשת, התוכנה שלנו מנותקת מרשת אלא יושבת על המחשב והיא בעברית מלאה ואין צורך לשלם תשלום חודשי כמו בתוכנות שברשת אלא תשלום חד פעמי שמן הסתם לא יהיה בשמים, כמו בשאר מוצרי 'בקלות' לשון הקדש וכד' תלוי בכמה יאמנו את התוכנה בודאי שאין בדעתי להשקיע חודשים מעצמי לאמן אותה, אלא רק לעשות הנחות או לשלם למי שיספק כבר קבצים מוכנים כפי שעשיתי בתוכנת הניקוד האוטומטי - שכמה אנשים נחמדים תרמו לי מאות קבצים מנוקדים חלקם עם תמורה וחלקם לא רצו תמורה [ואשמח מאד ממי שיוכל לתת לי קבצים מנוקדים - אין שום סיכוי ואפשרות להשתמש בתוכן הקבצים, אלא רק בצירופי המילים - יקבל את תוכנת הניקוד בחינם תמורת כמות רצינית של קבצים מנוקדים (שאין לי)] ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "יעקב וניט" מאת: Cc "הבית לעורך התורני" Date כ"ט סיוון תשפ"ג 12:11:14 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2023 22:29 ללמד את תוכנת התמלול את 'לשון הקדש' ידרוש מהמתכנת ים של זמן, וחשמל ללא הגבלה, כדי לתמלל משלבי דיבור שונים ולפענח אותם ולאמן אותה בזה מה שהצעתי לו היה להוזיל את התוכנה למי שמוכן לעבוד אתה, ולתמלל קבצי שמע [במסגרת עבודתו] עם התוכנה, אבל לאחר מכן לתקן את השגיאות, ולשלוח לנו את הקבצים עם הפענוח, וכך ניתן יהיה ללמד את התוכנה עוד ועוד זיהוי מדוייק איך נראה לכם? מישהו היה רוצה להשתתף בזה? ------ Original Message ------ מאת: From "יעקב וניט" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ח סיוון תשפ"ג 22:25:31 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • תוכנת אנטי וירוס

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/06/2023 21:07 סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל לענ''ד הדיפנדר שנמצא מווינדוס 10 ומעלה מספיק טוב למשתמש ביתי בפורום מתמחים היה על זה בעבר שקו''ט ארוך ומי שמעוניין יחפש שם ובאמת מי שמספיק זמן מתעסק במחשבים יודע את זה (ובאתי רק ממקום של חס על ממונם של ישראל) הערת * אם כבר הודבקת ואח''כ התקנת יש סיכוי שבוירוסים מסויימים (מאוד) יחמקו ואז צריך לשקול סריקה ממקור חיצון או התקנה מחדש אגב, ישנה אפשרות לסריקה חד פעמית דרך האתר של איסט מאת: [email protected]
  • תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/06/2023 17:18 אמש היתה פגישה משולשת, של המתכנת, שלי ושל מנכ"ל חברה מסויימת הוחלט על עבודה משותפת בס"ד לקידום תוכנות 'בקלות' עוד הוחלט שתוכנת התמלול לא תמכר לציבור, בניגוד לשאר התוכנות [חיפוש בתוך הקבצים, עזרי וורד, תרגום, ניהול מוסד, יצירת רשימת קבצים, לימוד שפה, ועוד], מכיון שיש ביקוש די גדול ע"י דרשנים שמעוניינים לראות את פרי עמלם בכתב. מקוה שבס"ד נוכל להקים אתר שבו ניתן יהיה לרכוש את התוכנות, וגם לתמלל שיעורים תמורת תשלום לא בשמים. בשלב זה האפשרות היא לשלוח לי קבצים. מחיר התמלול עשרה שקלים לכל יחידה של עד רבע שעה של הקלטה [כלומר 27 דקות הן שתי יחידות]. אם התימלול יפגין חוסר ידידות מופגן - כמובן שהלקוח לא יחוייב על הזמן, היו לי שנים כאלו בינתים, שיחה ב'לשון הקדש' ושיחה במבטא ספרדי עמוק. משלוח אלי: [email protected] תשלום בלשונית 'הפקדה' בלבד, בקישור https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=1000547
  • [9]: תוכנת תמלול

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/07/2023 22:05 אשמח לפירוט מאת: [email protected]
  • תוכנת טיימר timeEdition

2023
    29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 25/07/2023 00:28 אגב, יתכן ששוב הקישור יחסם ע"י נטפרי, וצריך לשלוח בקשה לפתיחת הקישור, ותוך זמן קצר יהיה ניתן להורידו.