דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

למי מותר להיות חבר בקבוצה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2023 08:10

בס"ד

במענה לכמה ששאלו, בכמה הזדמנויות, השאלה הנ"ל,
    אז ברשותכם אענה כאן ואקווה שזה יהיה ברור.
    א"א להיכנס לכל סיפור לגופו, אין לי זמן לזה.
    אסביר את העיקרון, וכל אחד יעשה כפי הבנתו, וה' יראה ללבב.
    הקבוצה נועדה לעזור לעורכים 'פשוטים', כמוני,
    אברך שצריך פרנסה, ולכן עובד בעריכה, לצורך אישי.
    כשאני אומר שהקבוצה אינה מיועדת למנהלי מכונים כו',
    אז זה לא משנה אם יש לך לוגו או לא,
    ואם יש לך שם של מכון או לא.
    הרעיון הוא פשוט,
    האם אתה פה כדי לקבל עזרה אישית עבורך,
    או שאתה פה כדי להרוויח, כמו לדוגמא להרוויח מתיווך.
    ברור שכל מקרה לגופו,
    אם אברך קיבל עבודה ואינו מצליח לסיים אותה בזמן,
    והוא מחפש מישהו שיעזור לו,
    ועל הדרך הוא רוצה להרוויח משהו,
    אז בסדר,
    בגדול הוא עובד לפרנסתו.
    חשוב לי להוסיף,
    שגם אם העורך מחפש פה עורכים אחרים בתור הכרת הטוב למישהו,
    זה לא משנה,
    כי מה נ"מ אם מנהל הנכון פה, או שליח שלו.
    מקווה שהובנתי.
    יש פה 2 נקודות -
    1, האינטרסים של העורך מנוגדים לאינטרסים של הלקוח,
    ופה זה 'ועד עובדים',
    אז הלקוחות לא מורשים להיות פה.
    2, מושקע בקבוצה המון המון זמן ואנרגיה,
    ולכן אין לאף אחד רשות לעשות פה כסף, בלי לשאול אותי רשות קודם.
    מקווה שהובנתי.
    מחילה שאין לי הזמן לשבת ולנסח יותר מסודר
    [כפי שהיה ראוי, מצד כבוד הציבור, וכבוד תלמידי חכמים].
    חזקו ואמצו
    ישועות ונחמות, בכלל ובפרט

• למי שיש שוטנשטיין בקובץ.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Z
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2023 12:30 אשמח לקבל את סוטה לד: - לו. תודה מראש.
  • פרסום 'דרושים' בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 09:57 בס"ד אבקש לשים לב: ה 55 ש"ח שאני מבקש ממי שמקבל פה תועלת, זה לא קשור לפרסום פה. פרסום של 'דרושים' [עורכים, קלדנים, וכל כיו"ב] מותנה בתשלום של 50 ש"ח. התשלום צריך להיות לפני הפרסום. ונא לעדכן אותי על ההעברה שנעשתה. גם בתשלום, אפשר לפרסם רק הודעות שעוזרות לעריכה תורנית. הודעה ברשימת התפוצה היא בתשלום נפרד של 50 ש"ח. כל הנ"ל הוא לגבי 'דרושים'. אברך שרוצה לפרסם עצמו [בקבוצה או ברשימת התפוצה] שהוא מחפש עבודה אפשר בשמחה כמה שרוצה. אגב נא לשים לב שאני מפרסם את ההודעות בדיוק כמו שהם מגיעות אלי, כולל שגיאות הכתיב, אם יש.
  • פרסום דרושים בקבוצה

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/03/2023 22:13 בס"ד תודה.. מי שאינו בקבוצה אין לו אפשרות מבחי' טכנית לשלוח מייל לכל החברים פה
  • הגדרות החברים בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/03/2023 14:27 בס"ד בתוך אחד הנסיונות להחייאת הקבוצה, שונו ההגדרות של כל החברים שליט"א, שהם יקבלו את כל ההודעות למייל מזכיר, שיש גם אפשרות של מקוצרים, אפשרות של תקציר, ואפשרות לא לקבל מיילים בכלל. מי שיכול להכנס לאתר יכול בעצמו לשנות את ההגדרה שלו. מי שלא יכול להכנס יכתוב לי [או יבקש מהפיקוח בחדר מחשבים איפה שהוא גר שיפתחו את אתר הקבוצה]
  • בענין דברים שנכתבים בקבוצה.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 15:15 אני חושב שהדבר שהכי יועיל כאן, זה שכל אחד יחשוב ויבין, שכשהוא כותב משהו בקבוצה, זה ממש כמו לכתוב את זה במודעה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. ומה שלא היה כותב שם שלא יכתוב כאן. יש כאן המון אנשים שמחוברים לקבוצה מכל סוגי המכונים וסוגי האנשים, ואף אחד לא יכול להעלות בדעתו מי הם. יכול להיות שגם אם המנהל שלך בעצמו לא עובר כאן על המיילים, אולי הוא מבקש מאיזה חבר שיעבור בשבילו על המיילים, וכדומה. ואולי יש כאן פלוני אלמוני שידיד של פלמוני שדחוף לו מאד לעדכן אותו שכתבו עליו בקבוצה כך וכך... וכו' וכו'... [כמובן שאין כוונתי לא לכתוב כאן דברים כמו בענין העלאת שכר וכדומה. כי הגם שזה מלחיץ מנהלי מכונים מסוימים, כל זמן שלא כתוב את שם המכון, אין להם שום אפשרות לכעוס על מישהו ספציפי, כי אם הם הבינו שזה אמור להלחיץ אותם בלי שכתבו את שמם, זו בעיה שלהם בלבד...] בברכת הצלחה רבה לקבוצה המדהימה, ושהפורום יביא תועלת במקסימום האפשרי. ואיש את רעהו יעזורו וכו'.
  • למי שהתקבל לעריכת משניות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2023 13:09 שלום, פורסם כאן בעבר על פרויקט של עריכת משניות בתשלום של 110 ש"ח לשעה. אודה מאוד למי שהתקבל לזה, אם יוכל ליצור עימי קשר. [אני יודע מי פרסם אז. אין צורך להביא לי את המייל שלו]. בברכה, [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 09.07.23, 10:19:24
  • למי הכוונה?

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2023 18:57 נראה כוונתו לכנה"ג הגב"י חו"מ רס"ד ע"ש.
  • בעיה בשליחת הודעות בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 15:31 שלום רב. פעמים רבות אינני מצליח להשיב להודעות בקבוצה, עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים