דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעות אבטחה במייל

2023
2 2 0 1
  • עזרה במייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 12:43 אתה צריך להכנס עם הפרופיל שלך. מאת: [email protected]
  • סדר במייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2023 16:20 הודעות שנכנסו לעידכונים / קידומי מכירות / פורומים: סמן את ההודעות (בריבוע בצד ימין של ההודעה). ולאחמ"כ גרור אותה ל: "ראשי - גרור לכאן". מאת: [email protected]
  • קבלת ספרים במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 17:00 ישנו מיזם נאה לקבלת ספרים במייל אני מעלה כאן שני קבצים שמסבירים על המערכת. ברכה והצלחה! "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם". קבצים מצורפים: index.pdf index.doc
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • הורדת הודעות ממייל

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 21:17 באותו ענין אני מקבל עלון שבועי במייל בקובץ מצורף ואני רוצה עכשיו להעביר הכל למחשב, ישנה דרך מהירה לעשות את זה ? דהיינו אחרי בחירת כל ההודעות הרלוונטיות, לעשות הורדה אחת של כל הקבצים הנמצאים בהם, לתיקייה מסויימת? מאת: [email protected]
  • לגבי הודעות דרושים

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2023 21:20 לא כל מכון יש לו משרד ומזכיר... אגב, דעתי היא שעדיף לעבוד במכון שלא משלם הרבה - אבל משלם בלי דחיות ובזמן שסוכם, מאשר לקבל הצעה של הרבה כסף ונותנים את זה אחרי הרבה זמן ויכוחים ודחיות... וזה נאמר מניסיון!...
  • שאלה במייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2023 00:21 יישר כח
  • אישור הודעות

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2023 23:03 אפשר לאשר הודעות גם במחשב עם מייל בלבד לגמרי! תרשום בשורת החיפוש במייל את המילה "ממתינה" או "ממתינה לאישור" ואז תמצא את כל ההודעות שממתינות לאישור, תפתח אותה ואם ברצונך לאשר תלחץ על 'השב' להודעה וזהו זה.

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים