דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ספרים שלא ניתן לחפש בהם באוצר החכמה

2023
3 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 12:31

יצא לי כמה וכמה פעמים להיתקל בספרים שלא ניתן לחפש בהם בתוכנה/באוצר המקוון.

אתן דוגמא לצורך העניין ספר אגודת אזוב לרבי יצחק האזובי (כך אצלי עכ"פ).

ידועה סיבה לזה?

האם יש רשימה של ספרים כאלו?

אשמח לשמוע מכל מי שיש לו בדל מדע בעניין.

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

• תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 12:31

יצא לי כמה וכמה פעמים להיתקל בספרים שלא ניתן לחפש בהם בתוכנה/באוצר המקוון.

אתן דוגמא לצורך העניין ספר אגודת אזוב לרבי יצחק האזובי (כך אצלי עכ"פ).

ידועה סיבה לזה?

האם יש רשימה של ספרים כאלו?

אשמח לשמוע מכל מי שיש לו בדל מדע בעניין.

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 13:20

זה טעות אנוש, שכחו לעשות לו OCR או איזה באג, בכל פעם שאני רואה את זה אני
    שולח להם, והם מתקנים את זה בעדכונים שלהם [פעם אחת קרה לי שהבאג היה אצלי,
    אבל בד"כ הם עונים מיד שהטעות הוא אצלם ויתקנו]

• תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 13:20

זה טעות אנוש, שכחו לעשות לו OCR או איזה באג, בכל פעם שאני רואה את זה אני
    שולח להם, והם מתקנים את זה בעדכונים שלהם [פעם אחת קרה לי שהבאג היה אצלי,
    אבל בד"כ הם עונים מיד שהטעות הוא אצלם ויתקנו]

תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 13:22

דהיינו שבכל פעם שנתקלים בספר כזה יש לעדכן אותם.
    איישר חילייכו!

• מאגר ספרים אישי באוצר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 10:50 האם ידוע למישהו האם ניתן לקחת את האקסל של טבלת הספרים שבאוצר החכמה ולייבא אותו לתוכנה באופן כלשהו על מנת להכין מאגר ספרים אישי תודה למסייעים ושכמ"ה "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • אין קבוצות רכישה באוצר החכמה

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/06/2023 23:52 יש כאן כמה וכמה שרוצים להתארגן. (אני בתוכם). אולי ננסה להגיע אליהם עם רשימה של אפי' חמש שרוצים. אולי בכל זאת יהיה הנחה, ולו סמלית.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/06/2023 14:14 תודה! חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). " -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • עזרה טכנית באוצר החכמה

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 18:56 ויש את האפשרות של חיפוש בתוצאות [image: image.png]
  • מילים חילופיות באוצר החכמה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/07/2023 01:18 אצלי אין במילים חלופיות את החלק שסימנת מאת: [email protected]
  • חיפוש באוצר החכמה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 13:49 בגירסאות החדשות א"א לחפש 2 מילים במקום מילה אחת. הם כתבו לי שבגירסאות הבאות זה יסודר אפשר לכתוב רק מילה אחת ואז מילה חילופי לדוגמא שבת/שב"ק קצות/קצה"ח, צריך לבחור את המילה הפחות שכיחה. עדיף לכתוב חושן/קה"ח ולא קצות/קה"ח, כי המילה קצות יותר שכיחה ויכולה להמצא בקונטציה אחרת
  • שאלה באוצר החכמה.

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/09/2023 01:03 בעצם למה לא... רעיון פשוט וגאוני. תודה. ב-יום שלישי, 5 בספטמבר 2023 בשעה 01:01:57 UTC+3, שמעון שכטר כתב/ה:
  • מהירות דפדוף באוצר החכמה.

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 10/09/2023 15:26 אצלי לפחות שונה לגמרי, ז"א בכונן מהיר מאוד. בברכה El jue, 7 sept 2023 a la(s) 17:10, חנן ([email protected]) escribió:

2

790

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים