דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

האם היו עורכים תורניים בגזירות תתנ"ו?

2023
1 1 0 1
  • אוכל להצטרף לקבוצת עורכים תורניים?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2023 11:03 ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: שמואל ב. Date: יום ו׳, 3 בפבר׳ 2023 ב-9:26 Subject: Re: אוכל להצטרף לקבוצת עורכים תורניים? מאת: To: עריכה תורנית בס"ד צורפת נא לעיין במצו"ב ברכות !! אתה החבר ה 400 .. קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים.docx
  • כנס עורכים תורניים

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2023 13:56 אשמח מאוד אם יהיה כנס עורכים תורנייים
  • שאלה בג'ימייל _ חיפוש בקבוצת עורכים תורניים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2023 09:57 אני מחפש מילה מסויימת בתוך כל ההדעות שקיבלתי בקבוצה. הנקודה היא שהמילה הזו מופיעה בכיתוב האוטומטי שבסוף כל הודעה מהפורום, ולכן זה לא מביא לי את התוצאות שאני מחפש. יש למישהו פיתרון לזה? לשם המחשה: 'הדיון' זה מילה שא"א לחפש כי זה מילה שמופיעה בכל הודעה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 23:23 בס"ד המייל של הקבוצה [email protected] להצטרפות לקבוצה יש לפנות למייל הנ"ל. בקבוצה זו יפורסמו רק הודעות דרושים וביקוש עבודה בעולם העריכה התורנית. נכון לעכשיו רק לי יש האפשרות לפרסם בקבוצה לפרסום בקבוצה יש לכתוב לי במייל אישי כאמור, להצטרפות לקבוצה יש לכתוב* למייל הנ"ל*, לא אלי ייש"כ גדול למסייעים [א"י אם רוצים בפרסום שמם] תודה למי שהציע את השם [לא זוכר מי זה היה, מחילה] גם מי שאינו חבר בקבוצת הבית לעורך התורני יכול להיות חבר בלוח דע"ת
  • מתי כותבים יצ”ו ומתי כותבים ת”ו / תובב”א?

2023
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 18:07 שמעתי מת"ח חשוב : יצ"ו הבא אחר שם עיר = יבנה ציון ועריה יצ"ו הבא אחר תיאור אנשים = ישמרם צורם וגואלם עד שיבוא הכתוב השישי ויכריע ביניהם. בברכה מרובה שלום הלוי הברפלד 0527173699 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.06.23, 18:07:02
  • תשלומי עורכים

2023
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 20/09/2023 01:54 להניח את הצדדים לכאן ולכאן, באופן אישי נהניתי מכתיבתו הנאה של הרב מוסקט [ובפן אישי נוסף אני רואה בדבריו הגיון ישר בוקע ועולה עד הרקיע, אבל אכמ"ל]
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/12/2023 13:09 "לפחות שם חלקנו מיושבי בית המדרש שבינתיים זוכים בעוד דברי תורה יקרים מפז [במידה שהחומר אכן לאמיתה של תורה ואכמ"ל]". בנוסח התפילה שלאחר הלימוד: "אנו עמלים ומקבלים שכר, והם עמלים ואינם מקבלים שכר". ולכאורה, הלא הם כן מקבלים. ויישבו, שהם מקבלים לפי התוצאה, ואם לא הצילחו לתת תוצה, עבודתם לריק ולא יקבלו שכר. למשל, נגר טרח בהכנת שלחן, אך טעה בעבודתו וקלקל את השולחן, לא יקבל מאומה. משא"כ הלומד תורה ומתייגע, יקבל שכר אפילו אם לא הבין נכון ולא כיון לאמיתה של תורה. אחד בצער ממאה שלא בצער, לפום צערא אגרא. אם כן אדרבה, המתייגע, אפילו לא הצליח להבין טוב, שכרו מרובה מחבירו הגאון שהבין טוב וכיון לאמתה של תורה אך בלי להתייגע! גם עורך שעורך חומר שיודע שאינו נכון, מ"מ מקיים בכך מצות לימוד תורה. זה כמו שאדם לומד הוו"א שנדחתה בגמ', מ"מ זה תורה. וכן זה כמו שאדם לומד סוגיה, וחשב על מהלך מסוים, ואח"כ חזר בו. ודאי שגם המהלך הדחוי הוא חלק מהלימוד. עכ"פ כמובן את שלו יעשה ויעיר מה שצריך בהערות הסקירה או השוליים.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/06/2023 23:35 דוקא אצלי זה כן מופיע מאת: [email protected]

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים