דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הכרת הטוב לרב שמואל בלויא.

2023
4 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 10:57

כהכרת הטוב לרב שמואל בלויא שליט"א על מאמציו הכבירים לעזור לעורכים, אביא כאן
    כמה המלצות שקיבלתי מעורכים שעשו אצלו ליווי, ונהנו מאד:

המלצה ראשונה:

הרב שמואל בלויא, עבר על העבודות שלי ונתן לי הערכה כמה השווי של שעה שלי
    בשוק. ונתן לי אומץ וביטחון להרגיש שאני באמת שווה את זה.
    כמו כן הוא בדק את העבודה ונתן הערות שיפור לפני שליחה.
    כמו כן נתן לי הדרכה בהגשת קורות חיים ובהתנהלות ומיקוח מול המכונים.

הוא המליץ לי לשלוח קורות חיים להרבה מכונים.
    כמו כן הוא המליץ לקחת בהתחלה כל הצעה, גם מה שלא הכי קוסם (מבחינת סוג
    העריכה). וגם, לקחת בשלב ראשוני הצעה בכל מחיר (-הגון), ולנסות עם הזמן להעלות
    את המחיר עם כל הצעה נוספת שמקבלים.

בזכות הליווי, התקדמתי תוך כמה חודשים משכר ממוצע לשכר גבוה.

גולת הכותרת של הליווי: התמסרות שאין כדוגמתה, במהלך הליווי, וגם לאחריו.

בברכה, א. י.

המלצה שניה:

דשדשתי בתחום העריכה לשונית ועריכת תוכן.
    הכוונה שהיתה לי עבודה חודש כן, שלשה חדשים לא.
    הרב בלויא הצליח לעזור לי יותר להתמקד במה אני מחפש.
    וכמו כן הביא לי מכון שמשלם יותר מהרגיל, הסביר לי איך להציג את עצמי ואיך
    להגיש קורות חיים. מה מנהל המכון רוצה לשמוע וכדומה. כמו כן הוא עבר על
    העבודות שלי. ו"דרש" ממני לבקש שכר יותר ממה שנתנו לי.
    גם לאחר שמצאתי עבודה והסתיימה תקופת הליווי, הרב בלויא המשיך להתקשר
    ולהתעניין איך אני מתקדם.
    אני ממליץ ביותר.

עורך יכול לשלוח קורות חיים ולמלא שאלונים בלי סוף, אבל כשעושים את זה לא
    נכון, זה לא מצליח.
    הרב בלויא עם ההכירות שלו עם כל כך הרבה מכונים, יודע מה לומר למי.

לבירורים ניתן לפנות למייל [email protected]

בברכה, יעקב כהן

אשמח לקבל עוד המלצות מעורכים שנעזרו והתקדמו באופן משמעותי על ידי הרב בלויא,
    ולפרסמם בקבוצה, כאות הכרת הטוב.

• תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 10:57

כהכרת הטוב לרב שמואל בלויא שליט"א על מאמציו הכבירים לעזור לעורכים, אביא כאן
    כמה המלצות שקיבלתי מעורכים שעשו אצלו ליווי, ונהנו מאד:

המלצה ראשונה:

הרב שמואל בלויא, עבר על העבודות שלי ונתן לי הערכה כמה השווי של שעה שלי
    בשוק. ונתן לי אומץ וביטחון להרגיש שאני באמת שווה את זה.
    כמו כן הוא בדק את העבודה ונתן הערות שיפור לפני שליחה.
    כמו כן נתן לי הדרכה בהגשת קורות חיים ובהתנהלות ומיקוח מול המכונים.

הוא המליץ לי לשלוח קורות חיים להרבה מכונים.
    כמו כן הוא המליץ לקחת בהתחלה כל הצעה, גם מה שלא הכי קוסם (מבחינת סוג
    העריכה). וגם, לקחת בשלב ראשוני הצעה בכל מחיר (-הגון), ולנסות עם הזמן להעלות
    את המחיר עם כל הצעה נוספת שמקבלים.

בזכות הליווי, התקדמתי תוך כמה חודשים משכר ממוצע לשכר גבוה.

גולת הכותרת של הליווי: התמסרות שאין כדוגמתה, במהלך הליווי, וגם לאחריו.

בברכה, א. י.

המלצה שניה:

דשדשתי בתחום העריכה לשונית ועריכת תוכן.
    הכוונה שהיתה לי עבודה חודש כן, שלשה חדשים לא.
    הרב בלויא הצליח לעזור לי יותר להתמקד במה אני מחפש.
    וכמו כן הביא לי מכון שמשלם יותר מהרגיל, הסביר לי איך להציג את עצמי ואיך
    להגיש קורות חיים. מה מנהל המכון רוצה לשמוע וכדומה. כמו כן הוא עבר על
    העבודות שלי. ו"דרש" ממני לבקש שכר יותר ממה שנתנו לי.
    גם לאחר שמצאתי עבודה והסתיימה תקופת הליווי, הרב בלויא המשיך להתקשר
    ולהתעניין איך אני מתקדם.
    אני ממליץ ביותר.

עורך יכול לשלוח קורות חיים ולמלא שאלונים בלי סוף, אבל כשעושים את זה לא
    נכון, זה לא מצליח.
    הרב בלויא עם ההכירות שלו עם כל כך הרבה מכונים, יודע מה לומר למי.

לבירורים ניתן לפנות למייל [email protected]

בברכה, יעקב כהן

אשמח לקבל עוד המלצות מעורכים שנעזרו והתקדמו באופן משמעותי על ידי הרב בלויא,
    ולפרסמם בקבוצה, כאות הכרת הטוב.

תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 10:59

חזק וברוך

--
    * בכבוד רב *
    * שמחה פרוינד *

[email protected] [email protected]*

• תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 10:59

חזק וברוך

--
    * בכבוד רב *
    * שמחה פרוינד *

[email protected] [email protected]*

תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 11:26

יישר כח גדול על המידע

מאת: [email protected]

• תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 11:26

יישר כח גדול על המידע

מאת: [email protected]

תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 11:31

בשמחה גדולה

• מחפש עורך-מפרסם באישור הרב שמואל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2023 11:45 מאמר הלכתי כ-50 עמודים בעניני צניעות שבאבן העזר ויורה דעה - ממקור הסוגיות ועד לפרטי ההלכה למעשה כבר כתוב בצורה סבירה נדרש מהעורך: הבנת התוכן שהדברים מדוייקים פיסוק וקיטוע שיפור לשון, שיהיה קריא וזורם בשפה תורנית, מכובדת ובלשון הקודש כותרות ראשיות וכותרות משנה חלוקה נכונה לפרקים וסעיפים שכר 60 שקל לשעה מי שרואה את עצמו מתאים עם נסיון נא לצרף דוגמא עניינית שעשה בעבר - דוקא בעריכה בנושאים הלכתיים [כמו שו"ת ובירורי הלכה] שבתא טבא
  • מי עוד מנהל פה חוץ מהרב שמואל

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 00:05 אבל כבודו רק פעם בשבוע פותח את המייל ומה יעשה מי שהוא רוצה לפרסם דחוף (כך זה בדרך כלל) אולי כבודו יתן מישהו יותר זמין שמוסמך לאשר במקום כת"ר או מספר סודי שאפשר להשיג את כת"ר (לא תא קולי). בכבוד והערכה ב-יום ראשון, 26 בפברואר 2023 בשעה 21:43:03 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • לווי אישי ע"י הרב שמואל בלויא שליט"א

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 18:03 שלום רב לכל החברים הרבה זמן חיפשתי עבודה בתחום העריכה התורנית ולא כ"כ התקדמתי לאחר התלבטות ארוכה (בגלל המחיר) החלטתי ששוה לנסות הלווי כולל שיחות אישיות ורגעות עם ירידה לפרטי פרטים וים של סבלנות מהרב בלויא שליט"א ב"ה לאחר שלשה שבועות של הדרכה מצאתי עבודה במכון מסודר וכבר ביומיים הראשונים כיסיתי את עלות הקורס ממליץ מאד
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/05/2023 17:30 בס"ד הנושא נעול [הסקר פתוח]
  • האם יש כזה מוצר שאלתות לרב האי גאון [לא לרב אחאי]?

2023
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2023 22:35 זה תיאור החיבור ולא שם הספר. ודאי לא נקרא "שאלתות דרב יהודאי". ----- Original Message ----- From: מכון תורת המהריל צירלסון To: הבית לעורך התורני Sent: Monday, May 22, 2023 8:14 PM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] האם יש כזה מוצר שאלתות לרב האי גאון [לא לרב אחאי]? בדרך אגב יש לציין שקיים שאלתות דרב יהודאי מובא בספר הישר לר"ת מצו"ב דוגמה וראו הערה צז ב-יום שני, 22 במאי 2023 בשעה 21:07:05 UTC+3, [email protected] כתב/ה: לא ולא. בסוף אמור להיות איזה סימוכין לקיומו של הספר. או איזה תיעוד, יש כל מיני מתעדים של ספרים מדורות האחרונים. יש את הספריה הלאומית ואת מפעל הביבליוגרפיה. ואם בכל אלה אין זכר לשאילתות דרב האי, זה עצמו הוכחה די ברורה שהמובאות שהבאת הם טעות סופר. בתאריךMon May 22 2023 20:42:52 GMT+0300 (שעון ישראל (קיץ)) מעשה הכתב <[email protected]> כתב/י: ---------- הודעה מקורית ---------- יש גם את זה שקשה לומר שהוא טעות מצטרף לדברי הרב שולמן. בתאריךMon May 22 2023 18:57:45 GMT+0300 (שעון ישראל (קיץ)) אשר מאיר שולמן <[email protected]> כתב/י: ---------- הודעה מקורית ---------- נראה טעות מעניין מאוד! יש למישהו פרטים נוספים על זה? בס"ד מוצר בטח לא אם כבר, ספר קודש -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CADhTchEAdW_6UfXEXH986kJu8ROK3T86-x1%2BMHF6465XvKpujQ%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CADm-Ary2f47fS_PpD2XYLEwhdRZ5DpCBEik3UQ%2BGRqNx48wY_A%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CANE4owGjnU1n46U%2BKiLzXe-PHh0oDgW6wEN979x-2osz-LpkBw%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAP-HRM7FX2uVqSHCZpaQK98WGZdsY%3DsZMF5129nKXob9LesNGw%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAMbQmgZz%3Dg9bfmn3Lj9HeaVJ27KiJ3%3Dz8aukJjQfv%2Bks6cNfUQ%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CANE4owFQq5girnPUQrp5UpjU6BrqLxN2H9oqCcL2GnmhfwZFAg%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/7ab89083-9c2e-46e7-9346-2f59ae3a44fbn%40googlegroups.com.
  • כהכרת הטוב לידינו הרה"ג ר' שמואל בלויא שליט"א

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 12:50 מעולה גם אני מצטרף הלואי ונעשה הרבה יותר
  • מזל טוב והכרת הטוב לר' שמואל 🎉 🎁

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 20:06 יש בנדרים פלוס משהו במיוחד בשביל זה, איני זוכר כרגע את שמו.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/12/2023 12:46 המעוניינים להשתתף בדורון דרשה להרב שמואל בלויא מנהל הקבוצה יכולים להשתתף בקישור המצורף למטה. להשתתפות במתנה לבן הרב שמואל בלויא - לחץ כאן עכשיו https://nedar.im/KxhO בכמה כסף להשתתף? כמה שליבך חפץ כמה שהיית נותן לידיד קרוב כמה שהיית נותן ליהודי שעזר לך כמה שהיית נותן ליהודי שהשקיע מזמנו עבורך עשירית מהתועלת שקיבלת מהקבוצה אחר נ.ב. ספר בר מצוה זול עולה בערך 38 ש"ח כרטיספר מתחיל ב 50 ש"ח ומעלה להשתתפות במתנה לבן הרב שמואל בלויא - לחץ כאן עכשיו https://nedar.im/KxhO יישר כח!

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים