דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

יידן מיר גיפינען זאך איצטער אין חודש אלול מאכט תשובה

2023
6 5 0 1
  • אין חוסמין אלא"כ מזהירין, נא לשים לב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/03/2023 11:08 בס"ד היות וידוע לי שיש הרוצים בקרוב לכתוב בקבוצה הודעות שאינן מועילות לכן חשוב לי להדגיש אין להגיב בקבוצה בשופו"א על הודעה שאינה ראויה אש לא מכבים באש אפשר או לכתוב באישי לאותו אחד, או לכתוב באישי לזה שכתבו עליו [היינו משה כותב על ברוך שהוא לא בנאדם, או לפנות למשה ולהוכיח אותו, או לפנות לברוך ולחזק אותו] לא בקבוצה בשו"א כבר נאלצתי להוציא מהקבוצה כאלו שלא ויתרו על מצות מחאה ברבים, אם לש"ש ואם בתור להגן על כבודי ואם אני כבר מפריע לכולם אז אני מבקש שוב אנא השתדלו לכתוב לי תמיד מייל חדש, לא בתוך שרשור ולא בתשובה למשהו הצלחה וס"ד
  • תשובה אישית.

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2023 15:45 לא. אא"כ הפלוני שהגבת לו אישית הגיב אח"כ בקבוצה דרך ההודעה שלך, שאז היא מצוטטת תחת כפתור ג' הנקודות.
  • סיוע בוורד - אין אפשרות למאקרו

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 15:28 לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להפעיל מאקרו, נפתחת לי החלונית הזו: [image: image.png]
  • בקשת עזרה- פתחי תשובה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/09/2023 13:14 הגר"א כולו רמזים ובתמצות מופלגת. ונדרש ביאור שהוא יותר פענוח מאשר הסבר. פת"ש הכל מחוור כשמלה. וכמו שהעירו, שלרוב הוא מצטט ספרים אחרים ואפשר לבדוק במקור. ----- Original Message ----- From: [email protected] To: chagay lerer ; [email protected] Sent: Wednesday, September 13, 2023 10:22 AM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשת עזרה- פתחי תשובה בפשטות לא. אבל בד"כ זה הרי מובאות מספרים אחרים, א"כ אפשר לבדוק במקור. בתאריךWed Sep 13 2023 11:10:36 GMT+0300 (שעון ישראל (קיץ)) chagay lerer <[email protected]> כתב/י: ---------- הודעה מקורית ---------- האם יש ספר שמבאר את הפתחי תשובה על אבן העזר כדוגמת ברכת אליהו על ביאור הגר"א בתודה מראש -- נא לשים לב: א. אין לפגוע בזכויות יוצרים באמצעות הקבוצה. ב. ההודעות מתפרסמת רק לאחר אישור המנהל. כדי לקבל אפשרות של שליחה מיידית של הודעות, ללא צורך בהמתנה לאישור, יש לפנות אלי באישי. כתיבה וחתימה טובה --- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CADAfc4HZU8vsAPK%2BQobR_PEiwgLuYGrO-GZCMZoesHO7F8i3Kw%40mail.gmail.com.
  • כמה עולה תרגום תורני לאנגלית (של תשובה הלכתית)

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/10/2023 23:11 יש כאן מישהו שעושה דבר כזה בעצמו? מאת: [email protected]
  • בקשת מקור 'ואם טעה (במאה קולות) אין בכך כלום'

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2023 23:44 תודה, החזרתי לי אבידתי. [image: image.png] [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 21.11.23, 23:44:34
  • תמלול, צריך תשובה בהקדם, מבעלי ניסיון בלבד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 10:51 בס"ד תמלול ללא עריכה, מעברית לעברית, 30 ש"ח ל 1000 מילים - האם אפשרי להגיע ל 70 ש"ח לשעה ? יש לי בזה נפק"מ מיידית. מאת: אם לא קשה לענות באישי. ללחוץ כאן: שמואל בלויא תודה !
  • פתחי תשובה על פרהסיא בי' נשים

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 05/12/2023 12:14 בס"ד כעת נדרשתי לפת"ש הנ"ל, ומצאתי ראיתי שבשו"ע עוז והדר החזירו עטרה לישנה, ואכן נמצאים שם דברי הפת"ש בסי' ב' ס"ק ח' במלואם, ומצ"ב צילום של הנ"ל. מאת: [email protected] קבצים מצורפים: פתחי תשובה יו''ד ס''ב סק''ח - מושלם ללא צנזורה.pdf

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים