דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

וורד: כותרות עליונות ששואבות את תוכנן מהכותרות שבתוך הטקסט

2023
10 4 0 1
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/02/2023 18:01 תצוגה/סרגלים/התאמה אישית ולגבי גודל הכתב אפשר לבחור גודל וסוג בחלון המתאים בחלקו העליון של המסך מאת: [email protected] -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 01:24 נ.ב. שינוי שם משתמש - זה תהליך שלוקח כמה רגעים [ועד שמתעדכן בג'מייל] - כמדומה לי. בברכה -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2023 11:27 רציתי לשאןל יש לי קובץ וורד שאני רוצה לשלוח את זה במייל והוא כותב לי נחסם מטעמי אבטחה האם מישהו יודע מה הסיבה לזה
  • חיפוש בקבצי וורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 23:17 "אינדקס בקלות" 50 ש"ח. (אין לי מושג. פשוט ציטטתי מההודעה לעיל).
  • וורד - בינונים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/04/2023 23:33 תמיד אפשר לעשות ב"תיקון שגיאות אוטמטי" (קובץ>אפשרויות) שיחליף 99 ב-) ו00 ב-( המספרים בצד ימין זה בדיוק כמו העליונים, אי אפשר שכל אחד יעשה פעולה אחרת. מה שכן, יש מעל המספרים האלו מקש שמפעיל או מכבה אותם, ואמור להיות איפשהו אפשרות לבחור מה הם יעשו, מספרים או ניווט מאת: [email protected]
  • לקרוא רק את כותרות העיתונים

2023
    34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2023 08:29 גם דיון זה נעול. יהיה לי מאוד חבל להוציא מהקבוצה ת"ח חשובים שעוזרים הרבה לאחרים. אבל אם לא תהיה ברירה, אעשה זאת. ב-יום שלישי, 7 בנובמבר 2023 בשעה 01:13:19 UTC+2, אליעזר סילבר כתב/ה:
  • בקשת עזרה - וורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 10:05 ב"ה האם אפשר לעשות הערות שוליים [או משהו דומה] על הערות שוליים? אסביר במה מדובר, אני עורך ספר בן כמה מדורים, אתן דוגמא שכולם מכירים - משנה ברורה, נניח שסעיפי המשנ"ב הם בהערות שוליים על דברי השו"ע, ואני רוצה לעשות שער הציון - מקורות *לשו"ע *ולמשנ"ב כאחד. אולי הדרך היא לא לעשות את זה כהערת שוליים, אשמח לשמוע איך כן. נ.ב. לא מדובר בעימוד, אני צריך את זה כבר בשלבי העריכה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/11/2023 23:50 תצוגה > סרגל מאת: [email protected]

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים