דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מישהו כאן מומחה לענייני שיחזור קבצים?----אנא יואיל בטובו לנסות לעזור לי.....

2023
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2023 21:51
  • אנא אנא אנא, תעזרו לי לחסוך מכולנו אי נעימות !!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 18:28 רבותי, אני נורא נורא שונא לחסום חברים מלהשאיר הודעות. מבטיח לכם. לפעמים הדבר הזה עושה לי חשק לסגור את הקבוצה וזהו. הנושא של העלאת השכר חשוב לי מאין כמותו. אני גם מקדיש הרבה זמן בטלפון ובמייל לעזור בס"ד בעצה טובה [מקווה, בעז"ה] להרבה ששואלים בנושא [ואגב כל אחד מוזמן ליצור קשר בטלפון 0556782699, או במייל. בעיקר מי שמקבל פחות מ 40. אם זה תשובות קצרות לא אקח על זה כסף, בל"נ]. אבל, זה חייב לעמוד בכללי הקבוצה. לא מזכירים פה בשום אופן, שום שם של מכון, יהיה מי שיהיה, ושום שם של אדם. כל מי שכותב תגובה למשהו, אנא יבדוק קודם, אולי הוא מגיב על הודעה שאינה ראויה, ואז אאלץ לחסום גם אותו למשך 3 ימים. כמו את כותב ההודעה הראשונה. וכמו שכבר כתבתי מלא פעמים, ככה זה גם אם התגובה היא נגד ההודעה. לא יודע למה השי"ת שם אותי בתפקיד הזה, אולי זה נכלל ב'אוי לו למי שאומנותו בורסקי'.. אבל תכלס, כדי שהקבוצה תהיה רגועה נעימה ושלווה, חייב להיות כללים ברורים, וזה צריך לחייב את כולם, גם את החברים הטובים שלי.. וגם את הת"ח החשובים ביותר שחברים פה.. מי שרוצה ליזום משהו וכדו' בקשר למכון מסוים, אפשר לכתוב, לדוגמא: מי שמקבל פחות מ.. נא יצור קשר באישי. ואז אפשר לעשות תווית באנשי קשר, וככה כותבים לכולם בפעם אחת. [או לפתוח קבוצת גוגל. זה לא כזה מסובך. אשמח בל"נ להסביר]. אבל בקבוצה פה לא מזכירים בשום אופן שום שם של מכון. בתקוה להבנה ולשיתוף פעולה.. ואגב אני מבקש שוב: אנא אל תכתבו לי הודעות בתוך שרשור. זה מפריע לי מאוד, מסיבה אישית שאני לא רוצה לפרט פה. תכתבו לי בבקשה תמיד מייל חדש. תודה
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/05/2023 00:48 אצלי זה נמצא בסביבת עבודה של ווינדוס מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 11:08 תעשה הקלט מאקרו תן לזה שם ואחר כך עצור אחר תכנס למאקרו ותעשה ערוך ותדביק את זה ואז יהיה לך מאקרו
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/11/2023 16:28 בוא תתאר מה קרה קרה ומאיפה נמחק? איזה סוג כונן
  • מישהו יכול לאתר לי את הגופן?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2023 00:59 [image: image.png]
  • מישהו יכול לאתר לי את הגופן?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2023 09:46 תהילה ב-יום שני, 27 בנובמבר 2023 בשעה 01:00:05 UTC+2, חיים יפרח כתב/ה:
  • מישהו יכול לעזור למצוא גמרא?

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/12/2023 23:57 יישר כח! לא הכרתי את זה!