דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כללי הקבוצה. חובה לקרוא

2023
3 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2023 09:29

בס"ד

היות וגם כשמוחקים באקסל-דוקס עדיין אפשר לראות גירסאות קודמות,
    לכן מהיום אסור להעלות את הקובץ הזה בקבוצה.
    אפשר לעשות קובץ חדש, בו לא יהיו דברים היכולים להיות עילה לתביעה.
    בתקוה להבנה ושיתוף פעולה
    שמואל

אם אפשר בבקשה להתפלל על הרב חיים מיכאל בן גילה, תלמיד חכם עצום, בקי בבבלי
    וירושלמי מילה במילה, בעל לב טוב באופן נדיר, שגוייס בעל כרחו לצבא, ונמצא כעת
    בעזה. שיחזור לביתו בשלום בגוף ובנפש, שיהיה לו שמירה עליונה מן שמיא, בתוך כל
    אחינו בני ישראל בכל מקום שהם. תודה !! אם אפשר בבקשה להעביר השם הזה הלאה
    לתפילה. תודה

• תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2023 09:29

בס"ד

היות וגם כשמוחקים באקסל-דוקס עדיין אפשר לראות גירסאות קודמות,
    לכן מהיום אסור להעלות את הקובץ הזה בקבוצה.
    אפשר לעשות קובץ חדש, בו לא יהיו דברים היכולים להיות עילה לתביעה.
    בתקוה להבנה ושיתוף פעולה
    שמואל

אם אפשר בבקשה להתפלל על הרב חיים מיכאל בן גילה, תלמיד חכם עצום, בקי בבבלי
    וירושלמי מילה במילה, בעל לב טוב באופן נדיר, שגוייס בעל כרחו לצבא, ונמצא כעת
    בעזה. שיחזור לביתו בשלום בגוף ובנפש, שיהיה לו שמירה עליונה מן שמיא, בתוך כל
    אחינו בני ישראל בכל מקום שהם. תודה !! אם אפשר בבקשה להעביר השם הזה הלאה
    לתפילה. תודה

תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2023 09:44

ברכותי, שישכיל הרב חיים מיכאל בן גילה לראות את הטוב שבכל מצב, ולקבל את רצון
    השי"ת באהבה, ולעשות רצונו בכל מצב לפי מה שהוא, ולא להיות מוכרח לשום דבר.

• תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2023 09:44

ברכותי, שישכיל הרב חיים מיכאל בן גילה לראות את הטוב שבכל מצב, ולקבל את רצון
    השי"ת באהבה, ולעשות רצונו בכל מצב לפי מה שהוא, ולא להיות מוכרח לשום דבר.

תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2023 09:54

סליחה שכחתי למחוק החתימה האוטומטית שלי מהמייל
    חברים פה יהודים שזמנם יקר להם מאוד ומקבלים ההודעות למייל, לכן נא לחשוב לפני
    פרסום כל הודעה מה תועלת יש בה. תודה

ב-יום שישי, 24 בנובמבר 2023 בשעה 09:45:11 UTC+2, [email protected] כתב/ה:

• חלוקת הקבוצה לקטגריות

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2023 08:03 נכון שלא כולם יכולים לעמוד בזה, אבל גם אם זו לא תהיה חובה גמורה אלא לפחות כל אחד ישתדל כמה שיכול לכתוב כנ"ל בשורת הנושא - זה כבר יסייע לרבים. מאת: [email protected]
  • כללי הקבוצה בקיצור [ועוד כמה נקודות]

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2023 03:38 למי שאין תועלת מהקבוצה ששווה לו 55 ש"ח, יעשה חשבון לעצמו שחבל על זמנו ג"כ. מי שמקדיש זמן לקריאת המיילים או אפילו חלקם, ע"כ שיש לו תועלת ששווה 55 שח. נקודה למחשבה וייעול ניצול הזמן והממון [שנוגעת גם לדברים רבים אחרים. אם לא שווה לך לשלם 2 ש"ח על קריאת עתון או איזה עלון, למה שווה לך להוציא עליו 20 דקות?] מאת: On Thu, Mar 30, 2023 at 8:13 AM שמואל בלויא
  • הצעה לחברי הקבוצה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 12:58 קודם שניתן יהיה לרכוש את חבילת עוז והדר..
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 07:18 בס"ד מי שנעזר על ידי בעבר להתקדם בעריכה, [או בליווי מסודר או במיילים / טלפונים], ומוכן לתת את מס' הטלפון / כתובת המייל שלו, לכאלו שמעניין אותם לשמוע מאחרים 'איך היה', אודה לו מאוד אם ישלח לי באישי. תודה !
  • הבהרה לגבי הקבוצה [משתלם לקרוא. לא חובה..]

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 12:19 היות ורבו לאחרונה המיילים באישי: 'האם מותר לפרסם הודעה פלונית'.. אז אני רוצה להסביר פה נקודה: הקבוצה אינה 'שלי'. אני בסה"כ משקיע זמן וכסף ואנרגיה כדי שיהיה לעורכים 'בית'. כפשוטו. בכל מה שלא נוגד את הכללים, או: דבר שהמפרסם עושה מזה כסף [כמובן לא מדובר על דברים פשוטים, שהעורך מתפרנס מהם..] אין צורך לבקש ממני רשות או אישור. במה שנוגד את הכללים, גם אין מה לשאול אותי. הכללים אינם אינטרס אישי שלי. זה לטובת הציבור, ע"פ בקשת הציבור. מי שישים לב, המטרה המשותפת לכל הכללים היא, שהציבור ירגיש פה בנוח. מצו"ב הכללים, מעודכן. [החפץ חיים זיע"א אמר, שהוא כתב את ספרו חפץ חיים, כדי ש*כן *יוכלו לדבר בחופשיות.. וה"ה כאן. להבדיל, כמובן]. הודעות שמטרתם רווחים אישיים, כן צריכות לקבל את האישור שלי. כי השקעתי [בעבר, ובהווה] הרבה אנרגיה כו' בשביל הקבוצה, ואי"ז הוגן להשתמש בפלטפורמה שהושקע בה הרבה מאוד ע"י מישהו, ולהרוויח על גבה כסף. אבל בכל מה שקשור לעורך פרטי - זה הבית שלכם. תרגישו פה בנוח. קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים (1).docx
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/08/2023 16:01 בס"ד הודעה זו נשלחת לקבוצה בעותק מוסתר. כדי לשפר בעז"ה את העזרה שאני רוצה בס"ד להמשיך לתת לעורכים, אודה מאוד לכל מי שקיבל ממני עזרה בעבר, בין אם בחינם ובין אם בתשלום, אם יואיל בטובו להקדיש מזמנו ולכתוב לי: א. לנסות להגדיר בנקודות ברורות, מה עזרתי לו ב. הערות לייעול תודה רבה רבה
  • כללי הקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/10/2023 13:01 בס"ד ביקשו שאסביר למה ההודעה בענין בריאת העולם יש מאין נגדה את הכללים. הקבוצה מיועדת אך ורק לאברכים שמאמינים אמונה שלמה ופשוטה בכל דברי רבותינו הקדושים מדור דור. כל משפט שיכול להשמע ממנו איזה צל של ספק ופקפוק באמונה שלמה ופשוטה דברי התוה"ק, שבכתב ושבע"פ, נגלה ונסתר, כולל כל גדולי הדורות שנתקבלו בעמ"י, אין מקומו כאן בשום אופן. מקווה שהדברים ברורים. יישר כח למי שהפנה את תשומת ליבי
  • לרבני הקבוצה שליט''א

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/10/2023 12:48 מאת: זה תוסף לוורד עם פונקציות רבות מבית הרב @יואל שילה שליט"א מצ"ב צילום של הלשוניות השונות [image: image.png] מאת: [email protected]