דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רענון כמה מהכללים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 08:16

הקבוצה מיועדת רק לעורכים עבור פרנסתם האישית.
    מעסיקי עורכים אינם מורשים להיות חברים כאן.
    כנ"ל עורך שרוצה לעזור למי שמעסיק אותו, גם אינו מורשה להיות כאן חבר.
    אסור לפרסם כאן הודעות 'דרוש עורך', או כל 'דרוש' שהוא.
    בכל מקרה מיוחד או מקרה של ספק, אפשר ליצור איתי קשר באישי.
    'באישי' הכוונה במייל חדש שמיועד רק אלי.
    פרסום של 'חיפוש עבודה' בלוח דע"ת עולה 100 ש"ח.
    חיפוש של 'דרוש עורך' בלוח דע"ת עולה 200 ש"ח.
    את התשלום יש להעביר אלי, פועלים 290 157773 שמואל בלויא,
    לשלוח לי אסמכתא, ונוסח מוכן, כולל שורת נושא, ופרטי יצירת קשר.
    כאן בהבית לעורך אפשר לכתוב הודעות של 'חיפוש עבודה', ללא תשלום.
    עורך שמחפש עבודה יכול גם לכתוב את פרטיו
    כאן: https://forms.gle/jg366nDPXDXDvLWW6
    אף אחד אינו רואה את מה שהעורכים כתבו, רק אני ועוד מישהו אחד שעוזר לי בדברים
    האלה.
    כרגע תיווך העבודה לכותבים פרטים בקישור הנ"ל הוא חינמי.
    צורת התיווך היא שכשפונה אלי לקוח שמחפש עורך ['עורך' הכוונה גם מעמד, קלדן,
    הדפסה כו'] אני בודק לפי הנתונים שהעורכים כתבו מי נראה לי הכי מתאים, יוצר
    איתו קשר במייל, ואם יש תשובה מהירה מהעורך שאכן הפרטים נכונים, אני מקשר
    ביניהם.
    לקוח שמחפש עורכים יכול לפנות אלי ואחפש לו מישהו מתאים מתוך המאגר שבקישור
    הנ"ל. מדובר רק על מי שמשלם 70 לשעה ומעלה.
    בכל מקרה אפשר לפרסם בדע"ת, כנ"ל.
    לשאלות נא לפנות אלי באישי.

• כמה נקודות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2023 09:23 בס"ד לגבי הבקשה הראשונה: מי שיואיל גם להעתיק למחשב את כתובת המייל, אודה לו עוד יותר
  • רענון הכללים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 14:48 בס"ד ד"ת צריכים חיזוק. א. אפשר להשאיר רק הודעות הנוגעות במישרין לעבודת העריכה התורנית. ב. אין להעלות או לאזכר שום אישיות או נושא שיכולים להיות טריגר למחלוקות בהשקפה וכדו'. ג. אבקש ממי שרואה הודעה שאינה תואמת לכללים - לעדכן אותי, במייל אישי, חדש, עם ציטוט של כמה מילים מההודעה, כדי שאוכל לחפש את זה. [מי שחושש מלשוה"ר ישאל את הרב שלו. אני שאלתי רב והסברתי שאיני יכול מכמה טעמים לעקוב בעצמי אחרי מה שקורה, וגם שקיבלתי ע"ע בלי נדר לא להתערב בנעשה בקבוצה גם אם פגשתי משהו שלדעתי אינו ראוי, אלא א"כ ביקשו ממני להתערב - ופסק לי שזה לכתחילה ממש]. ד. חובה לציית להוראות שלי ושל המנהלים הרב 'צמאה נפשי' והרב 'בן שמעון'. לדוג' כשהם כותבים 'הנושא נעול'. ה. אין להגיב בקבוצה שום תגובה, על הודעה שאינה ע"פ הכללים. [גם לא: "זה לא ע"פ הכללים"]. ו. פרסום של דרושים עורכים, וכן כל פרסום שיש בו רווח ממון [להוציא עורך שמפרסם את עצמו שמחפש עבודה, שזה מותר בשמחה], הוא רק אחרי אישור מפורש ממני על כל מקרה לגופו, ויש לציין בהודעה שזה קיבל אישור ממני. [הכוונה גם למי שמשאיר הודעה של 'דרושים' שראה בעיתון וכדו', גם אם אין לו מזה כל רווח]. ז. אסור להשאיר קישורים לאתרים שחסומים בנטפרי. ק"ו לא לפרסם מספרים שאינם כשרים ע"פ הוראת גדו"י [אני פרסמתי בטעות מס' כזה, ברשימת התפוצה, ואני מיצר על כך]. ח. כל הנ"ל מחייב גם את מי שהצטרף כשזה עוד לא היה כ"כ ברור. תמיד היה כתוב בכללים שחובה לציית להוראות שלי. ט. באופן כללי: הקו המנחה פה הוא קו חרדי-קיצוני. גם מי שדעותיו האישיות אינם כאלו, מתחייב לשים לב למה שהוא כותב, שזה יתאים לאופי המקום. [אגב אני מזכיר שהקבוצה פתוחה לכולם, ללא הבדל צבע כיפה או אם יש לו נייד כשר, או לא, רח"ל. אבל בתנאי ובהתחייבות גמורה שנוהגים ע"פ מנהג המקום. נשים אינן מורשות להצטרף. גם לא אברך ששמו במייל הוא השם של נוו"ב]. מי שמשאיר הודעה שאינה ע"פ הכללים הנ"ל, נחסם מלהשאיר הודעות. לביטול החסימה יש לפנות אלי, במייל חדש, ולהתחייב שזה לא יקרה שוב. לכל מי שרוצה לפנות ולהסביר שלדעתו אין נכון לנהוג כך וכו', אזי להוי ידוע, שכבר שרפתי שעות ע"ג שעות בענין זה, וכבר נוסו כו"כ אופנים, ולא שייך לרצות את כולם. לכן חבל על הטרחה. ככה זה. מי שלא מוצא חן בעיניו יכול כמובן לצאת. נקודה אחרונה, היות ואין לי האפשרות להבדיל בין מקרה למקרה, אזי לא יהיה משנה מיהו זה שהפר את הכללים, תמיד הוא ייחסם. עם כל הכבוד הראוי. בתקווה להבנה ע"כ הכללים, המחייבים. בקשות, להשתדל כמה שאפשר: א. למעט בהבאת קישורים לרשת. היות ולא שייך לגמרי שזה לא יהיה, לכן זה לא בכללים. אבל מבקשים להשתדל. ב. להיות ברור, קצר וממוקד. אין טעם להמשיך בדיונים בלי סוף.. בו"ה וס"ד
  • כמה טיפים

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/05/2023 16:29 הייתי מוסיף: י"א. אל תפגע אם האחראי / לקוח מידי עינייני ונראה חסר רגש למשפטים עם רגשות כמו "לא נשמתי מרוב לחץ" וכו', הוא פשוט מסתכל קדימה וזהו, אין לו זמן לסליחות והתנצלויות. וגם אל תפגע אם שאלת משהו והוא לא ענה לך, אולי הוא פשוט לא שם לב, תשאל שוב כאילו זה הפעם הראשונה.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 02:44 כולל אותיות וניקוד. הרבה פעמים ע"י הניקוד משתנה גם האותיות, כמו נתנו/נתננו (עי' אימייל אחר), מה שגורם עבודה לא מתומחרת, לכן משלמים על כל תיו בקובץ. כך לפי מה ששמעתי ממנקדים. בברכה, הרב מאיר פישהוף ממלכת התורה והחסד בארץ הקודש (ע"ר) 0548496050 לזכות לכל הברכות השמורות למחזיקי התורה לחץ כאן https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=9001256&groupe=רשת כוללי ערב - ממלכת התורה&groupelock=1
  • כמה טיפים להעלאת השכר

2023
    47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 14:01 כל מי שעסק פעם בגיוס תורמים יודע ש: התורמים וגופים אחרים עתירי ממון מתרשמים רק ממוסדות ידועי שם המוסדות גובים עמלת תיווך גבוהה וד”ל... אדם פרטי שינסה לעקוף את המוסד יגלה שהוא מקבל פחות מהסכום שקיבל דרך המוסד
  • כמה מרוויח עורך תורני?

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 12:22 מחילה, רק כעת ראיתי את בקשתו של ר' שמואל הי"ו לא לכתוב יותר בקבוצה. ה' יעזור. מאת: [email protected]
  • כמה מרוויח עורך תורני?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 11:24 מי שיודע לחשבן זה יוצא כרגע שבממוצע מרויחים 76 ש"ח לשעה.....(לפי הגבוה).
  • רענון כמה מהכללים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 08:18 מה שכתבתי שכרגע זה חינמי, הכוונה גם ללקוח וגם לעורך. ב-יום חמישי, 30 בנובמבר 2023 בשעה 08:16:06 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה: