דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

באג בשעון עצר. שימו לב. התורה חסה על ממונן של ישראל

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2023 12:18

לחברי הקבוצה ה' עליהם יחיו

בשעון עצר המצ"ב היה באג, ממאה והלאה (כלומר אחרי מאה פעמים שלוחצים התחלה,
    סיום) הוא לא מחשב זמן ותשלום.

מישהו בקבוצה סידר זאת. אולם כעת התברר לי, שהתקלה "כאילו" נפתרה, ובאמת הבעיה
    נהיתה הרבה יותר חמורה. מה שקורה כעת זה שמ-99 הוא אמנם מחשב בשורה של התחלה
    וסיום את הזמן והתשלום בהתאם לאותה שורה, אבל! בצד שמאל מתחת סה"כ שעות ו*סה"כ
    לתשלום – *המספרים נשארים בדיוק אותו דבר! ראו בקובץ המצורף, שככל שתלחצו
    התחלה וסיום, הזמן והתשלום הסופי יישארו על עומדם.

הבעיה כעת חמורה משהיתה, שכן כעת קשה מאוד לשים לב לתקלה. נדמה לך שהכל מתקתק
    כמו שצריך, ואתה לא שם לב שלחינם אתה עובד והתשלום הסופי נשאר על עומדו!

התורה חסה על ממונן של ישראל. שימו לב והיזהרו.

קבצים מצורפים:

• שרשור בנושא המלצות על הדרכותיו של ר' שמואל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 17:29 מכיון שיש רבים העוסקים בתחום העריכה ומעוניינים לשמוע פרטים על ההדרכה של ר' שמואל, מי שקיבל את ההדרכה האישית מתבקש לכתוב המלצה על ההדרכה ולפרט במה זה עזר לו. תודה נא לא להגיב באישי
  • יש למישהו פרטים על ההגרלה של "וזכרתם" על 'אוצר החכמה'

2023
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 22:03 יש עוד כמה דברים שבעבר עוררו התנגדות, והיום... כיום כבר כמעט לא נשאר מי שיתנגד לאיזשהו משהו כלשהו מכאן ראיה? נ.ב. ט.ל.ח. מבלי להביע דעה בעצם הפולמוס, ומבלי לפגוע בשום חילזון משום זן
  • האם יש למישהו מפות של מסע ישראל במדבר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 11:40 יש את המפה בחומש דברים המבואר של עוז והדר בסוף
  • האם יש למישהו מפות של מסע ישראל במדבר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/06/2023 10:45 לגבי 'תנך למטייל' זה יותר המעטפת והחיצוניות בתוכו אין כל כך חידושים, כפי שזכור לי בהמכלול למשל אפשר למצוא הכל מסודר לפי פרשות / מיקומים וכו'
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ס
    תאריך ההודעה המקורית: 30/10/2023 13:48 קבצים מצורפים: הגה_צ רבי אהרן טויסיג שליט_א על ההשפעה הגדולה של הארת פנים.pdf
  • חיפוש מקור במלבי"ם על התורה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 25/11/2023 22:33 זאת מצאתי במלבי"ם: קע. כי אני ה' המעלה אתכם מא"מ. תחלה אמר כי אני ה' אלקיכם והתקדשתם וכו'. כי יש הערת השכל והערת התורה, ותחלה הזכיר אותם מצד הערת השכל, מצד שנפשכם חלק אלוה והוא אלקיהם יוצרם ובוראם וראוי שהנברא ישתדל להדמות לבוראו ולהתקדש כמוהו. כמו שהאבות קיימו התורה מצד הערת השכל. ופה הזהיר אותם מצד הערת התורה, שזה נעשה בעת יצ"מ שמאז נשתעבדו לו לעבדים והתחייבו לשמור מצותיו חקותיו ותורותיו. ויעד להם גמול ועונש, ועז"א כי אני ה' המעלה אתכם מא"מ. להיות לכם לאלקים בעל כרחם, מצד הערת התורה והעונשי', ועי"ז והייתם קדושים מצד ההכרח והמצוה: (מלבי"ם ויקרא פרשת שמיני)
  • באג בשעון עצר. שימו לב. התורה חסה על ממונן של ישראל

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2023 22:27 יש לי קובץ שנוצר פה ע"י אחד החברים וע"פ המלצות שאר החברים פה. עם התראה על סיום השורות, ועוד כמה וכמה פונקציות שימושיות ונוחות. מאת: ייש"כ ליוצר @שמעלקא קבצים מצורפים: ________מחשבון שעות עבודה - עבודות מרובות (1).xlsm
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2023 00:09 מי מביא אותו?