דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

המלצה: תוכנה לפתיחת פידיאף

2023
7 6 0 1
  • חסימת תוכנה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2023 23:40 ניסיתי להפעיל את תוכנת אינדיזיין שהתקנתי במחשב, והיא לא עלתה וכשנסיתי להפעיל כמנהל מערכת, הופיעה לי הודעה משונה וזה תוכנה: מנהל המערכת חסם בפניך את האפשרות להפעיל אפליקציה זו לפרטים פנה למנהל המערכת היש מי שיודע פשר דבר? יצויין כי יחד איתה התקנתי את כל הסט של תוכנות adobe כגון פוטושופ אילוסטרייטור ועוד. וניסיתי להריץ את פוטושופ ולא הופיעה תקלה זו. תודה למסייעים ושכמ"ה. "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • המלצה על עימוד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ו
    תאריך ההודעה המקורית: 14/02/2023 18:41 מי שיכול להמליץ לי מי שעושה עימוד מחיר יפה + נאה + מהר נא בפרטי יישר כח
  • תוכנה ההופכת תיקיית קבצי פידיאף לניתנים לחיפוש

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2023 00:00 יש בתוכנת פיינרידר חלק מסויים שאחראי על זה כמדומני ששמו hot folder-תיקיה חמה לא יצא לי להביא פעולה כזאת לסיום אבל הפונציה קיימת. בנוסף קיימת בפיינרידר אפשרות שילוב רבצי פידיאף לאחד כך שאם יש לך שלושה חלקים של ספר כלשהו ניתן לאחד אותםן לספא אחד עם אפשרות חיפוש.
  • המלצה לעכבר...

2023
    6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 21:58 מניסיון אפשר לקנות עכברים מצויינים (4 מקשים ודומיהם) -אמנם לא ''פירמות'' - במחיר רצפה באליאקספרס. יש לי עכבר מעולה שקניתי שם באיזור ה30 ש''ח (4 מקשים, 1200DPI, אפשרות לשליטה גם על הווליום במחשב) . בעבר קניתי גם שם עכבר ''תואם'' הלוג'יטק G (גיימינג בהגדרה) במחיר די של איזור ה60 ש''ח [אמנם בסוף עברתי למשהו יותר קומפקטי מטעמי נוחות] מאת: [email protected]
  • המלצה למעמד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 13:59 הרב @אליצור בן שמעון [email protected] מעמד עם נשמה (אני מכיר אותו אישית, וממליץ עליו). שריה אלישיב* טוען רבני* 0548491810*
  • המלצה לדפוס / מפיק דפוס

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/05/2023 13:29 בס"ד אם יורשה להתערב: תפעול הקבוצה מאחורי הקלעים דורש המון זמן ואנרגיה וכסף הציעו לי כו"כ הצעות שהמשותף להם הוא שהעורכים יממנו את זה באיזה שהיא צורה, [כגון דמי תיווך על מה שמתפרסם פה] ולא רציתי. כי המטרה פה זה לעזור לעורך, ולא להוסיף לו הוצאות. אבל להמשיך בחינם לא שייך. הרווח הקטן היחיד שיש לי זה מהפרסומים. אז אבקש לא להמליץ על אף אחד. מי שירצה לפרסם פה יפנה אלי בעצמו בתקוה להבנה [מאי דהוה - הוה]
  • המלצה על ספר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 10:54 יש אתר של אקדמיה לעברית [רחמנא ליצלן] שם יש מאמרים בזה. העתקתי קצת משם, איני יודע אם ההעתקה שלימה או לא. מאת: [email protected] קבצים מצורפים: ניקוד 1.docx
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 01:29 מישהו יכול לעזור לי עברתי את חבלי ההתקנה וכבר רואים את התוסף בוורד אבל משום מה יש איזו שגיאה אולי מישהו יוכל להסביר כמו שמסבירים לילד מה בדיוק לעשות שם תודה מראש זה תוסף סופר-יעיל ממש זיכוי הרבים

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים