בקשה לעזרה חשובה
-
-
-
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 10:26
כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו
בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם...
באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח
וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים,
יעויין בפורום אוצה"ח) -
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 10:26
כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו
בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם...
באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח
וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים,
יעויין בפורום אוצה"ח)תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 12:50
תודה רבה על ההירתמות והעצות.
אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ?מאת: [email protected]
-
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 12:50
תודה רבה על ההירתמות והעצות.
אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ?מאת: [email protected]
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 12:53
אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום)
ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח .
מאת: [email protected] -
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 12:53
אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום)
ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח .
מאת: [email protected]תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 13:30
אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected].
תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך.ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה:
-
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 19:44
לספריית הרמב"ם לא צריך שום תהליך...
יושב שם הרב אבישי אלבוים הצדיק ועוזר לכל עם ישראל - כל מי שצריך איזה מאמר או קטע מספר - הוא טורח סורק ושולח.
רק תכתוב לו מה בדיוק אתה צריך. ותוך שעה קלה (מקסימום יום) - הוא שולח לך את מבוקשך.
זו כתובתו: [email protected]
(לעיתים, אם הספר/ מאמר, נמצא ברשת, הוא שולח קישור).
----- Original Message -----
From: אגדתא עימוד ועריכה
To: שמואל קוט
Cc: הבית לעורך התורני
Sent: Saturday, December 16, 2023 8:27 PM
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהכבר כתבו (וגם אני בדקתי בעבר) שאין באתר של הספרייה הלאומית . יש עניין לשלוח להם מייל ?
ושוב אני שואל - אפשר להסביר איך פונים לספריית הרמב''ם או מה התהליך שצריך לעשות וכו' ?אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected]. תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך. ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה: אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום) ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח . תודה רבה על ההירתמות והעצות. אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ? https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH990012587030205171/NLI כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם... באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים, יעויין בפורום אוצה"ח) ניסית את ספריית הרמב"ם? אודה עד למאוד מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי (אפשר גם בצילום) של שולחן ערוך דפוס אמסטרדם שנת תכ"א (דפ"ר של שו"ע עם באה"ג) סימן תרי"ב סעיפים ז' ו- ח' (כבר חיפשתי בכל המקומות המקובלים ולא עלתה בידי) מאוד מאוד נצרך ת"ל -
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 19:44
לספריית הרמב"ם לא צריך שום תהליך...
יושב שם הרב אבישי אלבוים הצדיק ועוזר לכל עם ישראל - כל מי שצריך איזה מאמר או קטע מספר - הוא טורח סורק ושולח.
רק תכתוב לו מה בדיוק אתה צריך. ותוך שעה קלה (מקסימום יום) - הוא שולח לך את מבוקשך.
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהכבר כתבו (וגם אני בדקתי בעבר) שאין באתר של הספרייה הלאומית . יש עניין לשלוח להם מייל ?
ושוב אני שואל - אפשר להסביר איך פונים לספריית הרמב''ם או מה התהליך שצריך לעשות וכו' ?אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected]. תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך. ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה: אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום) ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח . תודה רבה על ההירתמות והעצות. אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ? https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH990012587030205171/NLI כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם... באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים, יעויין בפורום אוצה"ח) ניסית את ספריית הרמב"ם? אודה עד למאוד מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי (אפשר גם בצילום) של שולחן ערוך דפוס אמסטרדם שנת תכ"א (דפ"ר של שו"ע עם באה"ג) סימן תרי"ב סעיפים ז' ו- ח' (כבר חיפשתי בכל המקומות המקובלים ולא עלתה בידי) מאוד מאוד נצרך ת"לתאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 19:46
מה שכן,
לפעמים בספרים עתיקים ונדירים - אין לו אפשרות לשלוח.
(כנראה מחשש לשלמותו של הספר המתפורר).
From: ש. הופמן S. Hoffman
To: אגדתא עימוד ועריכה ; שמואל קוט
Sent: Saturday, December 16, 2023 7:44 PM
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהלספריית הרמב"ם לא צריך שום תהליך...
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהכבר כתבו (וגם אני בדקתי בעבר) שאין באתר של הספרייה הלאומית . יש עניין לשלוח להם מייל ? ושוב אני שואל - אפשר להסביר איך פונים לספריית הרמב''ם או מה התהליך שצריך לעשות וכו' ? אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected]. תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך. ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה: אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום) ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח . תודה רבה על ההירתמות והעצות. אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ? https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH990012587030205171/NLI כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם... באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים, יעויין בפורום אוצה"ח) ניסית את ספריית הרמב"ם? אודה עד למאוד מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי (אפשר גם בצילום) של שולחן ערוך דפוס אמסטרדם שנת תכ"א (דפ"ר של שו"ע עם באה"ג) סימן תרי"ב סעיפים ז' ו- ח' (כבר חיפשתי בכל המקומות המקובלים ולא עלתה בידי) מאוד מאוד נצרך ת"ל -
תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2023 13:30
אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected].
תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך.ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה:
-
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 19:46
מה שכן,
לפעמים בספרים עתיקים ונדירים - אין לו אפשרות לשלוח.
(כנראה מחשש לשלמותו של הספר המתפורר).
From: ש. הופמן S. Hoffman
To: אגדתא עימוד ועריכה ; שמואל קוט
Sent: Saturday, December 16, 2023 7:44 PM
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהלספריית הרמב"ם לא צריך שום תהליך...
Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בקשה לעזרה חשובהכבר כתבו (וגם אני בדקתי בעבר) שאין באתר של הספרייה הלאומית . יש עניין לשלוח להם מייל ? ושוב אני שואל - אפשר להסביר איך פונים לספריית הרמב''ם או מה התהליך שצריך לעשות וכו' ? אתמול קיבלתי מענה אדיב ומהיר בספריה הלאומית במייל: [email protected]. תנסה, אולי הם יוכלו לעזור לך. ב-יום שישי, 15 בדצמבר 2023 בשעה 12:53:53 UTC+2, אגדתא עימוד ועריכה כתב/ה: אגב, לצערי אין לי גישה לפורום אוצה"ח (חסום) ולגבי הלאומית, הייתי באתר ולא מצאתי חלק או''ח . תודה רבה על ההירתמות והעצות. אפשר בבקשה להסביר איך פונים אליהם ומה הפרוצדורה כדי להוציא מהם את מבוקשי ? https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH990012587030205171/NLI כל הכרכים ישנם בספה"ל אך מוזר דווקא לכרך א אין צילום....כמו שהמליצו תנסו בספריית הרמב"ם ששולח צילום בחינם... באם זה "פיקוח נפש" (בצחוק) ניתן להזמין צילום בספרייה הלאומית בעלות 35 שח וזמן המתנה... (בעבר היו אנשים המצויים שם ובעלות קטנה יותר שלחו צילומים, יעויין בפורום אוצה"ח) ניסית את ספריית הרמב"ם? אודה עד למאוד מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי (אפשר גם בצילום) של שולחן ערוך דפוס אמסטרדם שנת תכ"א (דפ"ר של שו"ע עם באה"ג) סימן תרי"ב סעיפים ז' ו- ח' (כבר חיפשתי בכל המקומות המקובלים ולא עלתה בידי) מאוד מאוד נצרך ת"לתאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 20:36
יש אפשרות לבקש מהם צילום או סריקה וכיוב' ?
מאת: [email protected]
-
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 20:36
-
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 20:36
תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 20:42
יישר כח גדול והכרת הטובה עצומה לכל המסייעים והמייעצים !
שכמ"ה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות