דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מי יוכל לעזור לי אי משתמשים עם עכבר אלחוטי?

2023
2 2 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 01:09 קבצים מצורפים: איכה שאלות לר' דוד כהן.docx
  • אנא אנא אנא, תעזרו לי לחסוך מכולנו אי נעימות !!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 06:23 בס"ד נקודה קטנה שלא הסברתי עצמי ברור: אפשר גם לכתוב: מי שעובד במכון [שם המכון] נא יצור איתי קשר, לתועלת, באישי בלבד. אני נורא פוחד שהכללים האלה והחסימות כו' יגרמו לאנשים לעשות פחות בשביל העלאת שכר העורכים, ואני מאוד מאוד מקווה שלא יהיה כך. שוב מזכיר, שאשמח גם לעזור באופן אישי, במייל או בטל' הנ"ל. שיחות קצרות לא יעלו כסף, בל"נ. בפרט כשמדובר במי שמקבל כיום פחות מ 40. [אגב בקשר לטל' הנ"ל, יש להתקשר ממס' שמתחיל ב 05, אני חוזר רק פעם אחת.. אפשר להכניס המס' לאנשי הקשר כדי שתראו שחזרתי אליכם. מקסימום אפשר תמיד להתקשר שוב. אנא, תעזרו לי שזה יוכל להמשיך: הקו הזה מיועד רק לשיחות של עד 10 דקות. בדיוק. 600 שניות.. אם כל אחד ינסה למשוך עוד קצת, אז אמנם אני מבין את זה לגמרי, אבל בסוף זה יגרום שלא אוכל יותר לענות ולעזור. לשיחות ארוכות יותר בבקשה לתאם מראש במייל. המחיר הוא לפי 100 ש"ח לשעה]. ואם יש למישהו רעיון להתארגנות מסויימת שלדעתו יכולה לעזור, אז אשמח - אם ירצה - לעזור בזה מה שאוכל, בל"נ.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2023 10:10 יישר כח עצום!!!! מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 11:08 תעשה הקלט מאקרו תן לזה שם ואחר כך עצור אחר תכנס למאקרו ותעשה ערוך ותדביק את זה ואז יהיה לך מאקרו
  • מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/06/2023 14:04 וידוע מה שמביא היטב לב בפרשת אחרי בשם העטרת צבי הביאור במה שאומרים בקרבנות ומותר האדם מן הבהמה אין, דבאמת האדם עושה פעולות כבהמה אוכל ושותה וישן וכו', ומה שהוא יותר מבהמה הוא איך שיכול להתנגד נגד יצרו ולא לשמוע אליו,
  • מי שמבין בפידיאף אם יוכל ליצור קשר באישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/10/2023 18:30 בס"ד ייש"כ
  • מי שמבין בפידיאף אם יוכל ליצור קשר באישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/10/2023 19:01 בס"ד עזרו לי תודה אשריכם ישראל אשר בחר בכם אל
  • אשמח מי שיכול לשלוח לי מאוצרות התורה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 19/10/2023 12:33 אחדד ואוסיף בדברי מה שאני צריך זה קטע חדש שנוסף לאחר הדפוסים הראשונים (לא יודע באיזה שלב), והוא על דברי אביו הידי משה, הד"ה שלו מתחיל 'שאמר לו הקב"ה ליחזקאל' בדפוסים החדשים כמו של וגשל ועוד הוא מופיע, אך לצורך ההדרה אני צריך דפו"ר או לפחות משהו כזה שאוכל לבדוק בו כמה דברים תודה רבה

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים